Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Lehet, hogy törlik a kérdést,...

Lehet, hogy törlik a kérdést, de nem kéne betiltani az egyházakat?

Figyelt kérdés

Vagy korlátozni, hogy csak nagykorúak foglalkozzanak vele?

Olvasom itt a kérdéseket és mélységesen felháborít, amit látok. Kihasznált, sz@rba se nézett nő nem mer elválni, mert az bűn. Az már nyilván nem, hogy a hülye férjével egyetemben tönkrevágja a srácai gyerekkorát.

Tinisrác nem mer rárántani, mert bűn. Álmában úgyis el fog menni, és ha emlékszik az álmára, majd még bűntudata is lesz. Inkább nyomja el a vágyait, fantáziálgasson Jézusról, mert bűnnek tart egy reflexet. Biztos dicső dolog az önuralom, cölibátus, mégis a katolikus papokról szólnak a pedofil hírek. Nem azért turkálnak a kisfiúk gatyájában, mert elhagyták Istent, vagy megszállta a gonosz, hanem mert EGÉSZSÉGTELEN, amit csinálnak.

Tudom, hogy az egyházak sok embernek menedéket, segítséget jelentenek, de akkor sem illenek már a világba. Isten létezik, de semmi köze az egyházakhoz.

Miért kövessem bármelyik előírásait? Biblia? Emberek állították össze, jó eséllyel lehet teljesen hiteltelen. Nem tudhatjuk, csak elhisszük. És a hit miatt feljogosítva érezzük magunkat, hogy kényszereket és gátlásokat ültessünk az emberekbe.

A vallásos emberek miért nem látják, hogy az egyház csak politikai szempontokat vizsgál és nincs valódi közük Istenhez?

2012. ápr. 13. 12:22
1 2 3 4
 31/32 Kisertet ***** válasza:
50%

lemaradt.

csoportot letre hozni az ateistaknak, hogy tomoruljenek. nezd nem erdekel a csoport. en az vagyok aki engem ne skatulyazzanak be egy csoportba se.

V. Zoltan lehet hogy ateista vagy, de elvakult annyival zarod le a temat hogy a vallasosak hulyek, betegek. ateistakent ugy gondolom hogy nincs ki a 4 kereked. a gatjaid alapjan iteled meg az embereket ugyan olyan zart felfogasod van mint a vallasosaknak.

Egyetertek hogy egyhazakat hivok tamogassak es ne az allam de megtanulhattad mar mast mondanak es mast tesznek a politikusok. erre jo pelda a foldgazt, tudomany alapjan Mo. rol kuldik szet Europaba. hircsatornak alapjan mi kapjuk a gazt kulfoldrol.

erdekes ne csak a tettet de a gondolatot is buntessek?

ugy vagyok vele a szulonek hagynia kene, hogy a gyerek dontse el hogy miben akar hinni.

18 eves kortol donthesse el a gyerek hogy miben akar hinni, problema lehet hogy vki hamarabb erik es hamarabb akar vmiben hinni.

fizetet gyasznapot akarsz a valassos aldozatotok emlekere, lusta vagy dolgozni? attol hogy keresztenyunnepeket tart Mo. es fogalmam sincs mit unnepel a karacsony, husvet, punkosd karacsony nekem leghosszabb ejzakat jelenti es hogy egyutt van a csalad, husvet buli locsolkodas, van egy szabad napom.

vilaghaboru aldozataira emlekzest sem latom eletszerunek, akkor mar emlekzzunk meg a tatar meszarlasokra, a 150 eves torok udultetesre , hirosima, nagaszaki stb

egyellore ennyi jutott eszembe.

2012. ápr. 21. 15:32
 32/32 anonim ***** válasza:
0%
Egyházak nélkül túl jó volna a világ, és az egyházak mindig elég gyűlöletet tudnak fenntartani ahhoz, hogy mindig legyen pár hülye aki a szeretet, és az igazság nevében kitapossák egymás belét.
2012. ápr. 27. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!