Sok ateista miért akarja olyan erőszakosan bebizonyítani, hogy Isten nem létezik?! Honnan tudja, látta, érzékelte?! Van bizonyossága? Ha nincs, akkor miért jár a szája?!
"Én vagyok a 100. válaszoló!!!"
:):):) Mekkora király vagy,ezt tök állat!!!! :):):)
Tiéd a főnyeremény!
"Szeretni annyi, mint jót akarni. Élni annyi, mint meghalni tudni. A szó akkor igaz szó, ha a csend gyermeke. Csak az lát igazán, aki látja a láthatatlant, ami a láthatók mögött van. Engem el lehet hagyni, de Én nem vagyok képes senkit elhagyni. A ragaszkodás nem megkötözöttség. A ragaszkodás a szabadság hiteles gyümölcse. A megkötözöttség ragaszkodás az elrontott jóhoz. Aki Hozzám ragaszkodik, az valóban szabad."
(Jézus; Hang: 15/1420)
Miert is lenen jo Teremtonknek, ha mind tobben hisznek benen ?
Ez butasag !
O Teremto ! teremthet amit akkar, akarmennyit amit akkar ! miert is lenne neki jo hogy tobben higyenek Benne ?
A hit, eloszor is nekunk mind embereknek jo !
Azutan, ha hit alapjan cselekszunk, embertarsainkank is jo ! csaladunknak is jo ! a teremtesnek jo !
Mi jot is gondolsz, hogy tehetnel a Jo Istenek ?
Semmit !
Neki nincs szuksege a te hitedre ! jo cselekedeteidre !
Nekunk van szuksegunk Raja ! mert ha O elfordulna tolunk, hallotak lennenk !
Mikkor kifogyot a tokeletesnek teremtet Adambol Isten elet lehelete, a napon , Adam meghalt, 930 eves koraban ( Istenel 1 nap, 1000 ev )
Adam es eva, nem hit Istenben es bunt hagyot rank.
6.000 ev utan is, sajnos, a tobbsege nem hisz Istenben es itt vagyunk ! tobb fele kepen is, az emberisek az ongyilkolas elott all ! ....
Erre vagyunk kepesek, Istenbe vettet hit nelkul ! hogy mindent rombolunk ! Isten teremteset is hazaunkat a foldet, stb et
Hmm..
Nos objektíven nézve sokféle isten és vallás létezett eddig. Melyik az igazi? Az egyiptomiak vallása hosszabb ideig létezett,mint a keresztény egyház. Innen látszik,hogy az egész egyfajta emberi igény megtestesülése jelen formájában. Ettől függetlenül lehet,hogy van egy esetleg több teremtő,de nem feltétlen azonos azzal a képpel,amit istenről alkotunk.
A hit a keresztények által meghatározott istenben való hit nélkül is erőt ad.
Hol tart az emberiség? Pusztítja egymást? Na és a vallási háborúk? Most is van vallási háború..
"miert is lenne neki jo hogy tobben higyenek Benne ?"
Talán kezdve ott, hogy megvan írva mi a sorsuk azoknak akik nem hisznek benne.
12:35,
"Talán kezdve ott, hogy megvan írva mi a sorsuk azoknak akik nem hisznek benne."
Gondolom, nem fejeztem ki jol kerdesemet, bocs !
Fogalmazok maskep :
miert is lenne neki jo hogy tobben higyenek Benne ?
vagy
Mit nyerne a Teremmto, ha 1 million vagy 7 million hisznek Benne ?
116"de nem feltétlen azonos azzal a képpel,amit istenről alkotunk"
valaminek a KÉPE soha nem azonos azzal, aminek a képe
és lehet, itt lényegi dolog van: nem tükrözött, nem duális gondolkodással közelíteni, ahhoz, amiBŐL a létesültek keletkeznek.
Eggyet értek az első válaszolóval, és aki hisz Istenbe akkor annak megsúgom hogy az nem ember hanem a te akaratod.
Én keresztény vagyok elsőáldozó is voltam. De személy szerint én a lélekvándorlásban hiszek.:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!