Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Sok ateista miért akarja...

Sok ateista miért akarja olyan erőszakosan bebizonyítani, hogy Isten nem létezik?! Honnan tudja, látta, érzékelte?! Van bizonyossága? Ha nincs, akkor miért jár a szája?!

Figyelt kérdés

2012. jan. 27. 20:09
 111/148 anonim ***** válasza:
34%

"Én vagyok a 100. válaszoló!!!"

:):):) Mekkora király vagy,ezt tök állat!!!! :):):)

Tiéd a főnyeremény!

2012. febr. 5. 14:15
 112/148 A kérdező kommentje:
xD Ez jó volt!
2012. febr. 5. 22:08
 113/148 anonim ***** válasza:
62%

"Szeretni annyi, mint jót akarni. Élni annyi, mint meghalni tudni. A szó akkor igaz szó, ha a csend gyermeke. Csak az lát igazán, aki látja a láthatatlant, ami a láthatók mögött van. Engem el lehet hagyni, de Én nem vagyok képes senkit elhagyni. A ragaszkodás nem megkötözöttség. A ragaszkodás a szabadság hiteles gyümölcse. A megkötözöttség ragaszkodás az elrontott jóhoz. Aki Hozzám ragaszkodik, az valóban szabad."

(Jézus; Hang: 15/1420)

2012. febr. 6. 18:58
 114/148 anonim ***** válasza:
54%
113 szép.. ez így szebb lenne: Aki Hozzám hű, az valóban szabad."
2012. febr. 6. 19:07
 115/148 anonim ***** válasza:
22%

Miert is lenen jo Teremtonknek, ha mind tobben hisznek benen ?

Ez butasag !

O Teremto ! teremthet amit akkar, akarmennyit amit akkar ! miert is lenne neki jo hogy tobben higyenek Benne ?

A hit, eloszor is nekunk mind embereknek jo !

Azutan, ha hit alapjan cselekszunk, embertarsainkank is jo ! csaladunknak is jo ! a teremtesnek jo !

Mi jot is gondolsz, hogy tehetnel a Jo Istenek ?

Semmit !

Neki nincs szuksege a te hitedre ! jo cselekedeteidre !

Nekunk van szuksegunk Raja ! mert ha O elfordulna tolunk, hallotak lennenk !

Mikkor kifogyot a tokeletesnek teremtet Adambol Isten elet lehelete, a napon , Adam meghalt, 930 eves koraban ( Istenel 1 nap, 1000 ev )

Adam es eva, nem hit Istenben es bunt hagyot rank.

6.000 ev utan is, sajnos, a tobbsege nem hisz Istenben es itt vagyunk ! tobb fele kepen is, az emberisek az ongyilkolas elott all ! ....

Erre vagyunk kepesek, Istenbe vettet hit nelkul ! hogy mindent rombolunk ! Isten teremteset is hazaunkat a foldet, stb et

2012. febr. 8. 07:54
 116/148 anonim ***** válasza:
54%

Hmm..

Nos objektíven nézve sokféle isten és vallás létezett eddig. Melyik az igazi? Az egyiptomiak vallása hosszabb ideig létezett,mint a keresztény egyház. Innen látszik,hogy az egész egyfajta emberi igény megtestesülése jelen formájában. Ettől függetlenül lehet,hogy van egy esetleg több teremtő,de nem feltétlen azonos azzal a képpel,amit istenről alkotunk.

A hit a keresztények által meghatározott istenben való hit nélkül is erőt ad.

Hol tart az emberiség? Pusztítja egymást? Na és a vallási háborúk? Most is van vallási háború..

2012. febr. 8. 12:33
 117/148 anonim ***** válasza:
0%

"miert is lenne neki jo hogy tobben higyenek Benne ?"

Talán kezdve ott, hogy megvan írva mi a sorsuk azoknak akik nem hisznek benne.

2012. febr. 8. 12:35
 118/148 anonim ***** válasza:
70%

12:35,

"Talán kezdve ott, hogy megvan írva mi a sorsuk azoknak akik nem hisznek benne."

Gondolom, nem fejeztem ki jol kerdesemet, bocs !

Fogalmazok maskep :

miert is lenne neki jo hogy tobben higyenek Benne ?

vagy

Mit nyerne a Teremmto, ha 1 million vagy 7 million hisznek Benne ?

2012. febr. 8. 15:57
 119/148 anonim ***** válasza:
54%

116"de nem feltétlen azonos azzal a képpel,amit istenről alkotunk"

valaminek a KÉPE soha nem azonos azzal, aminek a képe

és lehet, itt lényegi dolog van: nem tükrözött, nem duális gondolkodással közelíteni, ahhoz, amiBŐL a létesültek keletkeznek.

2012. febr. 8. 16:50
 120/148 anonim válasza:
0%

Eggyet értek az első válaszolóval, és aki hisz Istenbe akkor annak megsúgom hogy az nem ember hanem a te akaratod.

Én keresztény vagyok elsőáldozó is voltam. De személy szerint én a lélekvándorlásban hiszek.:D:)

2012. febr. 13. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!