Az ateisták hogyan tudják összeegyeztetni azokat a leleteket melyekben emberi lábnyomok és "dínó" lábnyomok eggyütt vannak? (ugyan abban a rétegben! )
"Ez azért jelentős summa. Ne velem kűzdjél, én ehhez kevés vagyok. Ha van cáfolatod, akkor vesd fel. Rengeteg tudósnak csorbult ki a fejszéje ebben.... "
Nem csorbult ki senkinek a semmije, mert le sem csokizzák a kreacionistákat. Egy kreacionista amúgy is csak egy dolgot tanul meg. Becsukni a szemét befogni a fülét és azt mantrázni "nem nem nem nem..."
Egyébként meg nagyvonalúan kikerülted azokat a megjegyzéseket, hogy ellent mondtál önmagadnak is és a Bibliának is. :)
Kényes téma mi?
Nézd meg, írj nekik és vedd fel a pénzt. Vagy mi a probléma? Nincs bizonyító erejű cáfolatod? Vagy van? Akkor nosza...
"Egyébként meg nagyvonalúan kikerülted azokat a megjegyzéseket, hogy ellent mondtál önmagadnak is és a Bibliának is. :)"
Ezt nem nagyon értem, mondanál konkrétumot?
Végül is az előző oldalon csak négy helyre mutattunk rá ahol ellentmondásba kerülsz. :)
A konkrétumokat ott megtalálod.
"Nézd meg, írj nekik és vedd fel a pénzt. Vagy mi a probléma?"
Az, hogy mivel Hovind börtönben ül adócsalásért (micsoda jó keresztény!), nem lehet vele csak úgy kapcsolatba lépni.
Vagy ha kiengedték akkor ennyivel könnyebb.
Amúgy meg a "bizonyító erejű cáfolat" értelmetlen szóösszetétel. Valami vagy bizonyít, vagy cáfol.
Egyébként nyílt titok, hogy nem nem hajlandó(k) elfogadni semmilyen bizonyítékot, ha van, ha nincs. Ráadásul ezt meg sem indokolják. Innentől kezdve értelmetlen időt pazarolni, egy futóbolond adócsalóra.
Ha tényleg érdekelné őket az evolúció, akkor hittan helyett biológiát hallgatott volna.
Nem tudom én ezt rohadtul nem tudom elhinni :D
Az emlősök a Mezozoikumban odáig jutottak, hogy:
- a kis egérszerű valamiknek kifejlődött az agykéreg, ami az éjszakai életmóddal járt együtt, vagy pontosabban fordítva :DD azért, mert ilyenkor a hüllők aludtak stb:) egyébként a dinoszauruszoknak ilyen nem volt..
- fejlődtek.. volt olyan fél méteres állat ami már kis dinoszauruszokkal táplálkozott, de aztán a dinoszauruszok is fejlődtek, és egy águkból kialakultak a tollas dinoszauruszok (krétában, aszem), melyekből később a Tyrannosauridae család tagjai fejlődtek ki, legalábbis a Tyrannosaurus Rex biztosan, és 13 éves korukig még toll fedte a testüket (: aztán a méret növekedésével stb.. és igazából a tollas dinók leszármazottai a madarak de ennek már köze nincs XDD csak annyit akarok belőle kihozni, hogy az emlősök ebbe a korba EDDIG jutottak... majd ugye csak eztán kezdtek fejlődni.. de "itt, most" ember/illetve elődje még korántsem létezett.. (:
én ezen állásponton vagyok :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!