Az ateisták hogyan tudják összeegyeztetni azokat a leleteket melyekben emberi lábnyomok és "dínó" lábnyomok eggyütt vannak? (ugyan abban a rétegben! )
Könnyen: van egy rakat dinócsontunk ami több, mint 65 millió éves.
Van egy rakat emberszerű lény csontunk, ami fiatalabb, mint 4 millió éves.
Ezek között nincs egyetlen dínó - vagy emberszerű csontvázunk sem.
Az, hogy belemagyarázunk nyomokba emberi lábnyomot, az meg poénos. Nem csak az embernek van ilyesmi alakú lába ám.
"Kedves" Sir Butcher!
Akár magad is meggyőződhet róla, ha elballagsz megnézni...
Én nem csontokról beszéltem, hanem "lábnyomokról"!
Mellesleg úgy látom te is annyira tudsz olvasni mint én! A kérdést elnéztem:"miért"-re hogyan válasz az igen"
Fejben arra válaszoltam, hogy a hívők megtudják-e válaszolni? (Igen)
Mellesleg nem a kérdésre válaszoltál, hiszen nem csontokról írtam és kérdeztem...
Még annyi, hogy: "Ezek között nincs egyetlen dínó - vagy emberszerű csontvázunk sem."
Akkor mitek, van ami alapján egy rakat hipotézisetek van?
Tudod, ez a rakat "hipotézis" ami "nekünk" van, klasszisokkal bizonyíthatóbb, mint bármi, ami "nektek" van.
Ez a "tudomány" ugyanis úgy működik, hogy kutat. Vizsgál valamit, hipotézist állít fel, ami vagy igaz, vagy nem. Ha nem, akkor eldobják, esetleg módosítják.
Ez nem igaz a te akármidre (gyanítom vallásodra) ami megrögzötten, bizonyíték vagy bármi egyéb nélkül állít dolgokat, pusztán a hitre építve.
Ja, meg az állítólagos "tudomány"-nak köszönhetően jöhetett létre az a diskurzus közöttünk, nélküle ugyanis nem lennénk seholsem :) De ez ne zavarjon téged (úgysem fog, gyanítom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!