Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az ateisták hogyan tudják...

Az ateisták hogyan tudják összeegyeztetni azokat a leleteket melyekben emberi lábnyomok és "dínó" lábnyomok eggyütt vannak? (ugyan abban a rétegben! )

Figyelt kérdés
Erről mit mond a "tudomány"?
2012. jan. 13. 18:16
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
68%

Oké válaszolok. Fogalmam sincs én nem kutatok utána nem vagyok történész/geológus ,így nem szólok.

Off: Nem kell nekem a világ értelmét/célját ismerni ahhoz,hogy tudjam élvezni az életem, nem imádkozok a tudományhoz és nem az megy a fejembe a nap 24 órájába. Nem töröm a fejem összeesküvés elméleteken. Nem érdekel ha isten, a repülő spagetti szörny vagy pikachu teremtette az univerzumot.Ha igaz a vallás majd halálom után úgyis kiderül.

Szerintem az istenhit olyan mint ha valaki időnként küldene egy sms-t (vagy bármilyen levelet) ismeretlen számról és az aláírásba az lenne,hogy a rég elveszett ikertestvéred és tedd amit mond.

2012. jan. 13. 20:13
 12/49 anonim ***** válasza:
47%
Egyrészt együtt, nem eggyütt, másrészt nem értem, ennek mi köze van ahhoz, hogy bárki hisz vagy nem hisz? Egy lelet nyilván nem hit kérdése. De remélem, nem azt akarod itt bárkinek bemesélni, hogy eme őshüllők együtt éltek az emberrel vagy előemberrel? Úgy-e nem? Egyáltalán mi a kérdésed? Mit akarsz megtudni?
2012. jan. 13. 20:20
 13/49 Peruccsia ***** válasza:
80%
Kérdező, és te hogy tudod azt a többmilliárd leletet és bizonyítékot összeegyeztetni, ami az evoluciót bizonyítja?
2012. jan. 13. 20:39
 14/49 anonim ***** válasza:
23%

A kérdés nagyon is érthető. A dínócsont+emberi lábnyom részemről ugyanannyira létezik, mint az evolúciót bizonyító csontok: én még egyet sem láttam, csak olvastam olyanokról akik látták. Azok szerint, akik látták az ilyen leleteket, azok szerint a hivatalos tudomány eltitkolja ezeket a leleteket, mivel azok ellentmondanak a mai hivatalos álláspontjuknak.

Vagyis: az is csak hit kérdése, hogy hogyan folyt le az evolúció folyamata.

2012. jan. 13. 20:58
 15/49 A kérdező kommentje:

Kedves ma 20:20!

Gondolom te mingíg hibátlanul írsz le minden szót, mondatot igaz? Te még soha nem tévesztettél, igaz? Gratulálok! Látom a lényeget kiszűrted!

Már csak annyit tennék, hozzá, hogy amit feltettem azt a tudomány állítja, és nem a hívők, és még csak nem is az én fejemből pattant ki.

2012. jan. 13. 21:13
 16/49 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező! Oké, te csak lepontozol mindenkit, aki válaszol, de mi igazából a kérdésed? Most komolyan! Mi köze a leletekhez annak, hogy valaki ateista? Mert én ezt ép ésszel felfogni nem bírom.

A különböző korok leletei a fejlődést bizonyítják. Ezt mindenki tudja, de hogy jön ehhez az ateizmus, magyarázd már meg!

2012. jan. 13. 22:21
 17/49 A kérdező kommentje:
Úgy hogy a tudományos leletek (!) azt Bizonyítják, hogy azonos korból származnak! Nem különböző korokból! Ebből következik, hogy ezek szerint amikor a "dínók" éltek emberek is éltek a földön, vagyis nem több milliárd évvel ezelőtt..., vagyis ez (is)bizonyíthatja, hogy a biblia igaz.
2012. jan. 13. 22:43
 18/49 anonim ***** válasza:
54%

Péntek estére sületlenségek, köszönöm Szerkesztők, hogy létrehoztátok ezt az oldalt, jobban szórakozom, mint a rómaiak a gladiátorküzdelmeken!

Kedves kérdező! Ugye te sem mondod komolyan, amit most mondtál. Igen, vannak olyan dolgok a Bibliában amik igazak vagy akár igazak is lehetnek. De nem az egész. csak egy gyerek és egy agymosott hiszi, hogy az egész szó szerint igaz. Tudod te mi a Biblia? Egy történetgyűjtemény, ahol valós és fantáziaszülte történetek sorakoznak. A fantáziaszülte történetek többnyire okító szándékúak. És még nem is beszéltem az ókori törvényekről, amik szintén benne foglaltatnak. Úgy megemlíteném azt is, hogy ezen könyvek írói ókori emberek voltak, tehát lényegesen kevesebbet tudtak a világról, mint a mai ember, és az akkori tudásuk hatalmában írtak. Amire nem tudtak ésszerű magyarázatot, azt kipótolták a fantáziájukkal és a szájhagyomány útján szálló történetekkel, mesékkel. Behemót? Leviatán? Ezek ugyanolyan mitológiai lények a zsidó mitológiában, mint a gorgó vagy kentaur a görögben. Mese. Nem szabad komolyan venni.

A valóság nem a Flintstone család. Csak ott éltek együtt sárkánygyíkok emberekkel, meg még pár amerikai mesében. Vagy ha esetleg tudnál linkelni értekezést, dolgozatot vagy bármi mást, amivel bizonyítani tudod, hogy nem hétvégi megfáradt elméd szülte ezt a baromságot!

Tán a szénvizsgálat alapján tudják, hogy ugyanabból a korból származnak?

2012. jan. 13. 22:53
 19/49 anonim ***** válasza:
72%

Hogyan? Nagyon egyszerűen. Egy műsor például próbált erre magyarázatot adni, nekem is van egy elképzelésem. A saját gondolataim felülírnak minden hipotézist, szóval a saját magyarázatomnak hiszek.

A Biblia pedig nem ír dinoszauruszokról. Ne keveredj hitbéli vitákba ateistákkal, mert ők nem elvakulva a hittől szépen rá tudnak világítani a Bibliában lévő ellentmondásokra, és hiányosságokra.

2012. jan. 13. 23:27
 20/49 A kérdező kommentje:

"A Biblia pedig nem ír dinoszauruszokról."

Hogy a fenébe írna, ha ezt a szót csak 1841-ben találták ki?

Viszont ír sárkányokról, behemótról, óriásokról. Éppúgy, ahogy sok száz kultúrában is megjelenik a sárkány nevezetű állat. Csak egy közismert példa: Miért szerepel a kínai horoszkópban 11 valóságos állat és egy nem valóságos? Mert amikor ezt csinálták a sárkány valóságos volt.

2012. jan. 14. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!