Kit nem vertek át ilyenek? Egy kapcsolat alapja: bizalom. Logikus, hogy megbízott benne akivel volt. Minek ezt felfújni??? Általában a haverokban is megbízzunk mivel a barátság nem attól híres, hogy verjük át. Ezek szerint akkor Pest egy szennytelep? Szintén ezt is minek kell felfújni, hogy haverok kib@szttak vele? Rossz társaságot szúrt ki. Egyedül azt követe el hibaként, hogy idegenekben bízott meg. Ám szerintem az a blog is csak egy izgalmas felfújt dolog ami emberek hűlyítése a cél.
2012. jan. 9. 10:43
12/20 anonim válasza:
Egyénfüggő.
Ismerek nem egy olyan katolikust és reformásust, akikből annyira hiányzott a racionális gondolkodás, hogy majdnem mindent elhittek. Nagy ezotéria és feng-shui hívők voltak. És vicces módon hittek a reinkarnációban, pedig az nem keresztényi dolog.
A nacionalisták között sokkal durvább dolgok vannak, ott még magyarázni és bizonyítani sem kell, máris menőznek bármilyen ökörséggel a hazájukkal/népükkel kapcsolatban (meg azon vitatkoznak, hogy a török-magyar vagy az iráni-magyar rokonság menőbb :D ).
2012. jan. 9. 18:19
13/20 anonim válasza:
Az ezotéria se kersztény dologXD Az hogy vallakinek van vallása az nem egyenlő azzal, hogy teljesen hívő mivel mindenkit megkeresztelnek kívéve akiket nem. Aki igazán hisz Istenben az nem dől be az ezotéria vackoknak sem, mert a Bibliában van valahol írva ilyen dolog. Reikarnációt se ismeri el. Azok a hívők csak úgy hisznek Istenben ahogy én most leírtam:) Azaz szóban. Nem nagyon forgathatták a Bibliát. Ilyenek meg számtalan van. Azt mondják hiszek, de nem olvassák amit Isten direkt megíratott. Nekem meg ez a fura, hogy egyesek hisznek benne, de mégis a Bibliát meg taszítját maguktól.
2012. jan. 10. 12:57
14/20 anonim válasza:
Peruccsia arra gondol hogy őt ugyan nem verik át soha, mert Ő nem hívő.
2012. jan. 10. 22:17
15/20 A kérdező kommentje:
Uccsó, végül is igazad van.
Bennem van egy jó adag bizalmatlanság embertársaim felé. Belőlem hiányzik ez a "az Isten képére teremtett csodálatos faj" iránti feltétlen és őszinte imádat.
2012. jan. 11. 14:58
16/20 anonim válasza:
Ami nem tartozik ránkXD vagy legalábbis engem nem érdekel ki nem hisz benne, de az átverés hitetlenre is igaz. Na meg az egész világ át van verve ahogy van! A globális melegedést is hánny évig titkolták..... A mai napig hülyítenek mindekit, mert a pénz se szívodik fel. Én hívő vagyok és mégis látom.
"A test lámpása a szem. Ha a szemed tiszta, az egész tested világos." (Lk 11,34)
2012. jan. 11. 15:29
17/20 Zenon válasza:
De a hiszékenységből fakad a hit.
2012. jan. 12. 12:45
18/20 anonim válasza:
Mióta??? A hit szó nem hiszékenység-.- Azért mert valaki hisz valamiben az nem hiszékeny! Istenben hinni nem hiszékenység hanem hit. Mondanám igazság, de egy ateistának hiába. A valóságban hinni nem hiszékenység és Isten igen is létezik. Olyanban hinni ami nem létezik na az a HISZÉKENYSÉG, mert elhiszi hogy van pedig nincs. Isten nem létezését csak szavakban cáfolják. Létezését annál inkább bizonyítani tudják. A hiszékeny emberek nem mi hívők vagyunk!
2012. jan. 12. 12:53
19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, az előző arra gondolt, hogyha meggyőznek titeket, ti jobban elhisztek mindent, mert szerintetek fontos hogy az ember higgyen valamiben FELTÉTEL NÉLKÜL. Nos az istenhitet meg könnyen át lehet alakítani bennetek úgy, hogy 'beteg az aranyhalam, adjál húszmillió forintot a gyógyítására Isten nevében'.
2012. jan. 13. 10:29
20/20 anonim válasza:
Értettem mit mond, de hülyeség:S Lenéztek minket ezzel. Nem vagyunk hiszékenyek. Csak azt hiszitek, hogy azok vagyunk. A jószándék hitetlenben is lehet. Az aranyhalasnak nem fogok egy fillért se adni! Rosszul fogjátok fel:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!