Nőemberek! Hogyan vélekedtek arról, hogy a nőket a biblia barbár módon háttérbe helyezi, mintha nem lennének említésre méltó teremtmények?
"20:24 jogos az utálatod. A férfiak szemében a nő fogyatékos, pedig a nők több agysejttel születnek."
Ne haragudj, ez milyen szöveg?
Férfi vagy? Kissé elnevelt az anyukád.
Szerintem az a fogyatékos, aki ilyeneket ír.Már bocs. Honnan ismered így a világot, hogy a férfiak gondolatait írd? Ráadásul szemben a világirodalommal?? És végül is, lényegtelen, férfi vagyok, vagy nő. Az a lényeg, hogy ezt gondolom.
46/n
Én azt hiszem, nő vagy, és megbántott egy férfi. De akkor a férfira panaszkodj, ne a Bibliára, szerintem.
39/43
!! igen, én is szólok: embert teremtett. "Férfivá és nővé teremtette.Saját képmására" Ez áll a bibliámban.
Vagyis Isten férfi ÉS nő.
30/34 vagyok. Több választ írtam. Mindig ráírta, hoyg nem vagyok nő. Ez annyira furcsa nekem. Nagyon nőies nő vagyok. Vagy azért nem érzed, mert nagyon fiatal fiú vagy, vagy azért, mert olyan nő, aki férfi akar lenni, nem találta meg magában még a nőt. Már bocs, hogy erről írok, de én úgy hiszem a kérdés amolyan "jéghegy csúcs" kérdés. Bocsásd meg, ha belemagyarázom, de számomra nem a Biblia kultúrtörténetéről szól, hanem arról, hogy te harcot vivsz magadban a nőiséggel kapcsolatban. Bocs, de én ezt olvasom ki belőle. És ha már személyeskedünk, jól esne egy bocs, a nőiességemet illetően. Mert büszke vagyok rá, és bánt, hogy látatlanban megkérdőjelezed.
Most ha azt írom, hogy dobd ki azt a Bibliát, akkor meg zat írtad volna: " Te tényleg nő vagy!"?
Elnézést, hogy megszegtem a szabályzatot, az érzékeny, csapongó női szív, tudják...
Különben meg írd át!
Van ez a nagyon jó görgős hibajavító.
47/48
de buta vagy te! Miért nem lehet tisztelettel írni?
Mi bajod lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!