Nőemberek! Hogyan vélekedtek arról, hogy a nőket a biblia barbár módon háttérbe helyezi, mintha nem lennének említésre méltó teremtmények?
Figyelt kérdés
Isten férfi, Jézus férfi, a próféták férfiak voltak, a tanítványok naná hogy férfiak voltak. Nem gyanús ez egy icipicit?2011. dec. 29. 19:11
11/121 anonim válasza:
Ezt eddig nem is tudtam. Akkor én csak egy jelentéktelen senki vagyok isten szemébe? Csalódtam Istenbe most :(
Soha többet nem akarok hallani róla! ;(
12/121 A kérdező kommentje:
19:37 Na hát azért nem kell ennyire sírni. Biztos csak a patrícionális társadalom műve és nem istené.
2011. dec. 29. 19:39
13/121 anonim válasza:
Talán, mert a fél világ nem lenne hívő, ha nők lettek volna, a pasik olyan feljebb valónak érzik magukat, hogy biztos nem hinnének egy olyan vallásban, ahol nő a tanító.
14/121 anonim válasza:
Nekem eddig azt mondták hogy Isten a nőt és a férfit egyenlőnek teremtette.
15/121 A kérdező kommentje:
19:42 igen egyenlőnek teremtette ez áll a bibliában. De pár oldallal arrébb már pont megcáfolja magát ahol ezt írja:
a nő a férfi alárendeltje, és ne beszéljen, hallgasson.
Ez halál komoly ezt olvastam benne.
2011. dec. 29. 19:44
17/121 anonim válasza:
Akkor most egyenlő vele, vagy alárendeltje? Most ezt nem értem.
18/121 A kérdező kommentje:
19:47 én se értem, tőlem ne várj magyarázatot én semmit nem értek az egész könyvből annyi az ellentmondás hogy már fáj. Talán kérdezd meg a pápát.
2011. dec. 29. 19:50
19/121 anonim válasza:
hát eléggé nem feminista, és ez azért zavaró.. lehet ezért nem olvasom?!:)Xdd
20/121 anonim válasza:
Félreérted:) A Biblia nem azt írja, hogy kuss, takarodj te nő. Ne így fogd fel:)
Eféz. 5,23
Mert a férj feje a feleségének, mint a Krisztus is feje a Gyülekezetnek, és Ő a megtartója a Testnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!