Isten eltiltotta az embert a " TUDÁS FÁJÁTÓL " . Miért? Nem akarta, hogy az ember okosabb legyen?
Azt mondod örök élet !
És én vagyok a hülye . Érdekes.
Enud - nak válaszolok nem privát üzenetben.Én is írok egy példa beszédet , azért ,hogy mindenki tanuljon belőle.
Az adó ellenőr kérdezi a cigányt.Tegnap egy putriban laktál , ma egy kacsalábon forgó házad van . Miből vetted ? Nem vettem , kifogtam az aranyhalat és a szabadságáért ezt kaptam tőle. Adóellenőr :HOGYAN TUDOD EZT IGAZOLNI ?
HÁT OTT A HÁZ !
Szerintetek miért írtam ezt .
( ha válaszoltok , ne privát levelet írjatok )
Én ateista vagyok ! Te olyan dologról írsz amiről nem is hallottam, pedig a Bibliát nagyjából ismerem. Az az érzésem mint aki meg akar győzni egy( szerintem nem létező ) eseményről." A teremtéskor két bölcs " ne viccelj . Igaz Júdás és Mária evangéliumát sem találjuk a Bibliában. A te írásodat nem de ezt a véleményt kirakom az üzi falra.
ÉN CSAK EGY SZÁMOMRA ELLENTMONDÁSOS KÉRDÉSRE AKARTAM VÁLASZT KAPNI. DE BORZALMAS VÁLASZOKAT KAPTAM !
IDE ÍRJATOK NE ,ÉS NE PRIVÁT ÜZENETET .
Köszi.
IDE ÍRJATOK ,ÉS NE PRIVÁT ÜZENETET .
Köszi.Bocsi így akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!