Szabad itt kérdezni a Szcientologia Egyház felől?
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 17:48
41/43 A kérdező kommentje:
pont vessző
2011. nov. 10. 11:19
42/43 anonim válasza:
Hát én voltam már náluk, és amikor eléggé rossz élethelyzetben voltam, akkor segített nekem az , hogy odajártam, felvidított valamennyire. Ugyanakkor igaz, kissé érdes a stílusuk olykor ez nekem sem tetszett, és a tanfolyamok is eléggé drágák... van aki elítéli ezt, és csak pénzlehúzásnak tartja, de olyan is van, aki pedig meg va elégede vele. Nem tudom egyértelműen, hogy mi az igaz! Alapvetően nem rosszra tanítanak: tiszta életre, célok elérésére, ez nem olyan rossz szerintem, és lehet, hogy vannak olyanok, akiknek erre igenis szükségük van...
43/43 anonim válasza:
Semmi másra nem tanítanak, mint arra, hogy átgázolj a másik emberen, és ha v.mi nem megy, akkor te tuti nem vagy hibás, hanem más rontotta el a dolgot.
Az már eleve problémás, hogy pénzt kérnek. Ha én v.kinek jót akarok tenni, v.kin segítek, és nincsennek hátsó szándékaim, nem kérek ellenszolgáltatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!