Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szabad itt kérdezni a Szciento...

Szabad itt kérdezni a Szcientologia Egyház felől?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 17:48
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
61%

Túl sok jót nem lehet róluk mondani.

Engem egyszer majdnem beszippantottak, először elhittem ezt a gonosz pszichiátriás dolgot, később kimásztam belőle. Akkoriban hagytam fel az antiszemita kereszténységgel és a turbómagyarkodással.

2011. júl. 25. 14:47
 12/43 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként, a SZ. E. az egyik legnagyobb pénzelője a nemzetközi drog- és illegális gyógyszerkereskedelemnek. A Drogmentes Maraton nevű rendezvényük kirakati dolog.
2011. júl. 25. 20:26
 13/43 A kérdező kommentje:

Profi vérszívók az egyszer biztos.

www.mosogepszerelo.hu

2011. júl. 28. 12:23
 14/43 A kérdező kommentje:
2011. júl. 29. 21:23
 15/43 anonim ***** válasza:
51%
Persze hogy szabad. Annyi más hülyeségekkel kapcsolatban is kérdeznek, akkor már ezzel a baromsággal miért ne.
2011. júl. 30. 17:05
 16/43 A kérdező kommentje:
Profi csalás és rablás
2011. szept. 10. 20:49
 17/43 anonim ***** válasza:
39%

Most lesz egy német film róluk az M1-n vasárnap, tartok tőle, hogy erősen elfogult ellenpropaganda film! Sajnos az ilyenek ritkán objeltívek. Én a hitelveikkel (ha annak nevezhetőek egyáltalán) nem értek egyet, de a sok mocskolódó vádnak azért szintén nem adok hitelt.

"Engem egyszer majdnem beszippantottak, először elhittem ezt a gonosz pszichiátriás dolgot, később kimásztam belőle. Akkoriban hagytam fel az antiszemita kereszténységgel és a turbómagyarkodással."

Nagyon szép, ha valaki a két utolsóról belátja, hogy egy veszélyes szélsőség, de a Sz. E. "gonosz pszichiátriás" dolga (tehát csak erről van szó) nem hinném, hogy nagyon túllőne a célon!

Én pszichiátrián dolgozom és első kézből tudom, hogy milyen therápiával dolgoznak az orvosok. Nem az ápolói erőszakról beszélek, mely egy nagyon felfujt rosszindulatú marhaság, hanem a pszichiátria "tudományáról", mint egészről, a "gyógyítás" mechanizmásól. Ez pedig a dolog jellegénél fogva KIÁBRÁNDÍTÓ!!!

2011. okt. 29. 11:43
 18/43 anonim ***** válasza:
80%

Az én testvérem a balesete után volt pszichiátrián, és teljesen rendbe jött, szóval az egy dolog, hogy te rosszindulatú orvosokkal találkoztál. A pszichiátria még újkeletű, alig több, mint 100 éve felfedezett dolog, nagyon sok mindent meg kell még fejteni az emberi elme működésével kapcsolatban, hogy valóban használható legyen.

Az meg, hogy az orvos milyen, az ŐT minősíti, nem azt az adott gyógyászati ágat, amelyben dolgozik.

Remélem, hogy lesz olyan kormányunk, amely kipenderíti az oszágból a társadalomromboló szervezeteket, mint amilyen a Sz. E.

2011. okt. 29. 14:58
 19/43 anonim ***** válasza:
8%

"Az én testvérem a balesete után volt pszichiátrián, és teljesen rendbe jött..."

Amint mondtam, nem keveset tudok a témáról és nem úgy, hogy "hallottam már valakiről, aki talákozott olyannal, aki látott belülről pszichiátriát, na és ő állítólag ismer olyan embert, akit kezeltek", hanem 15 éve gyakorlom nap mint nap. Volt szerecsém látni a szcientologusok erről szóló nagyszabású filmjét, aminek a címe: Pszichiátria: a halálipar, vagy valami ilyesmi.

Nos egy laikus azt gondolhatná, hogy ha annak csak a fele igaz, akkor is borzalmas és kiábrándító, de sajnos a rideg valóság az, hogy annak nagy része igaz - legalábbis ami a szakmával kapcsolatos. Persze a film alapvetően arról szól, tehát megdöbbentő.

A kérdés az, hogy a testvéred gyógyulása mennyire köszönhető egy pszichiáter therápiájának és mennyire a szervezet alapvető belső öngyógyító rendszerének és a saját akaratának? Ez nem mellékes kérdés!

Az a film, ami holnap lesz az m1 műsorán, távolról sem lesz annyira objeltív, mint az említett másik. És ez ilyesztő! Ilyesztő, mert anélkül, hogy egyetértenék a szcientológia hitelveivel, a tolerancia nagy hiányát látom megnyilvánulni a kisegyházak ellen és ez a társadalom nagyfokú félreveztésének a következménye.

2011. okt. 29. 19:55
 20/43 anonim ***** válasza:
73%

Hagy tudjam már jobban vazze, hogy mi van a nővéremmel! Köszi!

Te nem vagy más, mint egy propagandista. Nem sokáig tart már a türelmünk, és amint elfogy, nektek nagyon csúnya végetek lesz.

Hazudsz; egy agymosott, manipulált birka vagy, ez nyilvánvaló!

2011. okt. 29. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!