Szabad itt kérdezni a Szcientologia Egyház felől?
Szabad kérdezni,de nem ajánlatos,mert jönnek a Trollok.
Egyébként én ezt a szemetet nem tartom vallásnak,ugyan olyan agymosó,pénzrabló szervezet,mint a J.E vagy a Hit gyülekezete.Állítólag a Fidesz tervezi az ellenlépést,szóval majd csak kirakják innen a se**üket végre.Olvastam egy Wikipedia cikket az SZ.E-ről,ahol írták,hogy akik sértegetni merik nyilvános fórumokon,blogokban az "egyházat",arról vagy leperlik a gatyát is,vagy zaklatják.Be is linkelem:
Még a katolikus egyház is elítéli őket,pedig valamikor ők sem voltak jobbak.
Aha, akkor mi is volt '95-ben az az öngyilkosság (egy nő felgyújtotta magát a Parlament előtt, miután idegileg tönkrevágta a Sz. E.) a Parlament előtt? Meg mi van azzal a magyar sráccal, aki az USA-ból szökött haza, mert a Központban elvették a papírjait és mindennap embertelen körülmények között rabszolgamunkát végeztettek vele, és nem beszélhetett a családjával szabadon, csak cenzúrázva, a mai napig is bújkál, mert üldözi az OSA?
Meg hogy hogy van az, hogy a "Tanúk" nem szcisek előtt nem beszélhetnek a szervezet dolgairól?
Meg az, hogyha meghalljátok a TITKOSSZOLGÁLAT kifejezést, majd' összecsináljátok magatokat?
Meg hogy is van az, hogy a ti "nagy vezéretek" (aki nem volt más, mint egy aranyifú, hitvány manipulátor, egy kétszínű idegbeteg kókler) fia öngyilkos lett, a még élő gyerekei, pedig gyógyszereket szednek, hogy idegileg létezni tudjanak a mindennapokban?
Mondom, felesleges takargatni a sz*rt, annak szaga van, így is-úgy is feltűnik.
2011.10.30.vasárnap vetítettek egy dokumentum jellegű német filmet az M1-es TV csatornán.
Vérforraló volt.
A 81 %-s válaszoló ha kifejtené bővebben és tényekkel alátámasztva..., kikről is van szó???. Mondtam már nem egyszer: nem védem a szcientológus hitelveket és a gyakorlatukat sem, de nem is foglalnák állást gyűlölettől tajtékzó, felületes ismerettel rendelkező emberkék uszítására. Egy hamis vallásnak tartom a sok közül, amelynek biztosan vannak káros hatásai. De nem a mi tisztünk megítélni és elítélni érte őket. Aki azt hiszi, hogy van joga ítélkezni, az gyakorlatilag Isten helyébe kíván lépni!
Amit a legtöbben szeretnek elkerülni az a következő: kevesen hajlandóak szembenézni azzal, hogy az egyetlen biztos módszer annak kiderítésére, hogy egy csoport az igazságot tanítja-e, ha összehasonlítjuk a tanításaikat a bibliával. Ha az megegyezik, akkor már a cselekedeteiket nem is kell hasonlítgatni, mert az meg fog egyezni a Szentírással. Egy ember tetteit ugyanis nagyrészt az határozza meg, hogy mit tanítanak neki (hiszékenységet vagy meggyőződést várnak-e el) és abból mit fogad el hitelvi szinten, amiért hajlandó kiállni és talán az életét is áldozni.
Ha az a tanítás a bibliában lévőkkel megegyező szellemű, akkor lehet arról beszélni, amit Jézus a jó gyümölcsökről mondott. Csakis akkor lehetnek Isten előtt is "jó gyümölcsei" egy csoportnak, ha a bibliai igazságot tanítja.
A kereszténység és annak változatai csak egy a variáns atöbbtízezer vallás közül.
Te hihetsz benne ,de ne beszélj úgy mintha mások is automatikusan bevennék ezt a történelmi maszlagot!
Nem vesszük be.
engem eddig 3x akartak beszervezni ebben a szervezetbe (semmiképp sem egyház), először gimnazista koromban várt két fiatal öltönyös srác otthon a bejárati ajtónknál (!), félve mentem közelebb. Már nem pontosan emlékszem, de kérdezgettek, hogy miben hiszek és egyéb furcsa magánjellegű kérdéseket, persze mondtam, hogy nem kívánok válaszolni és jó lenne, ha elmennének, mert nem szívesen nyitom ki az ajtót, amíg idegenek állnak mellettem. Ekkor kibökték, hogy lenne egy teljesen ingyenes angol nyelvű kommunikáció fejlesztő kurzus. Kérdeztem, hogy hol és miért ingyenes? Hát azért ingyenes, mert minden alkalom előtt végig kell hallgatni egy érdekes előadást a "hitükkel" kapcsolatban, de ne féljek, ha nem érdekel az ilyesmi, csak menjek el és üljem végig. Mondom kösz, de ad 1: tudok angolul, ad 2: nem tervezem, hogy belépek akármilyen szervezetbe. Egyébként furcsa volt, hogy akcentussal beszéltek. A második alkalommal egy budapesti aluljáróban (Nagyvárad tér) akart megtéríteni egy csövesnek kinéző fiatal srác. Azzal indított, hogy nagyon beteg volt, de most jól van és hogy ez meg az, mondta a sok sületlenséget, közben én pedig szivattam azzal, hogy erős érvekkel cáfoltam minden 2. mondatát. De ijesztő volt, ahogy mint egy zombi, arcára fagyott mosollyal, körülbelül zombinak beillő külsővel tolta az arcomba az abszurdabbnál abszurdabb dolgokat. A harmadik eset nagy fájó pont, mert beteg lettem és antibiotikumos kezelés kellett. Egy jónevű orvoshoz mentem (magánrendelés), ahol az 5 perces vizsgálatért és gyógyszerfelírásért csekély 6000Ft-ot kért el (ez 72000Ft-os órabér). Kb. ötször voltam nála, mert egyre jobban úgy éreztem, hogy nem a meggyógyításom a célja, hanem hogy minél tovább le tudjon húzni pénzzel. Az utolsó előtti alkalommal mielőtt távoztam volna, kezembe nyomott egy cédulát, ami dr. Lenkei előadását hirdette és mondta, hogy feltétlen menjek el. Mondom majd meglátom. Erre azt mondta, ez nem elég, az én érdekemben ígérjem meg. Ez milyen már?! Itt még abban gondolkodtam, hogy ugye ő fog tovább kezelni, nem sérthetem meg, hát azt mondtam, megígérem. Következő alkalommal (ami végül az utolsó lett), szintén figyelmeztetett, hogy másnap lesz az előadás, ő is ott lesz és feltétlen menjek el, mert nagyon érdekes lesz. Megint megesketett, hogy menjek el. Itt betelt a pohár és többet nem mentem vizsgálatra, később kiderült, hogy az a Lenkei szeansz a szcientológusokhoz köthető.
Szóval járjatok nyitott szemmel, mert a legváratlanabb helyekről akarnak beszippantani ezek minket.
Míg végül semmid sem marad
Német filmdráma (2009) (90')
Küldés: Facebook Twitter IWIW e-mail
Az igaz történet egy német családról szól, akiket prédaként ölel át és fon be egy magát vallásnak hirdető csoportosulás, a szcientológiai egyház. Miközben a fiatalasszony képtelen elszakadni, s egyre mélyebben és szorosabban kötődik a szervezethez, a férj, aki korábban maga is szcientológus volt, úgy dönt, hogy otthagyja a társaságot. Sikerül is a menekülés, ám eközben elveszíti a hitvesét és a kislányát. A kényes témának számító filmet titokban forgatták, mert az alkotók tartottak a szcientológusok támadásaitól. A német közszolgálati televízióban való bemutatása óta azonban csak fokozódnak a film körüli feszültségek, botrányok. A németországi szcientológusok szerint a tévéfilm „a türelmetlenség és a diszkrimináció légkörét alakítja ki egy vallási közösség ellen". A film készítői azonban cáfolják a vádakat, s mint hírlik, nem futamodnak meg, mert az igazság, vallják, mindennél előbbre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!