Betiltanád a térítést?
"
Hát, a názáreti egy lelki nyomorék, szerintem ezen nem érdemes vitázni. A térítés a lehető legundorítóbb dolog amit ez az agymosott csürhe csak csinálni tud.
Nem elég hogy a rohadt egyház aminek már rég semmi köze nem kéne hogy legyen az életemhez a mai világban húzza az adómat, de ráadásul megjelenik egy zombi az ajtóm előtt és elkezd nekem pofázni a názáretijéről vagy annak a második eljöveteléről, világvégéről, aztán még ő van felháborodva hogyha elmagyarázom neki hogy hova dugja a jézusát."
+1 neked.
"Az erőszakos embereket igenis zavard el a fenébe, de ne merd szidni sem Jézust, sem Isten más prófétáját! "
Persze a magadfajta, hude tudja szidni az evolúciót, meg az összes tudományt, gyalázatos dolog ahogy tagadnak mindent a magadfajta hívő, de persze más szemében a szálkát is a sajátodban, meg a traktort sem...
Cukor kis valássi csörte gömbölyödött a jehovás térítőkből kiindulva. :D
Minden dogma fanatikus éljenzőjét és térítőjét szívesen meghallgatom, és vitázok is bárkivel. A tudomány oltárán hajlongóktól a vallási fanatistákon át a bibliát szorongatókig. Még a Fisz féle Isten és Jézus ellen lázongókat is vidáman olvasom, hiszen mind a szabad akarat ajándékát hírdetik. Istent tagadók, utálók, imádók szerintem mind tévúton vannak. Szerintem arra kell figyelnünk, hogy EGYMÁST segítsük a nézeteink ütköztetésével, ezáltal mindenki kialakíthatja a neki tetsző világ nézetet.
...és már csak azért sem tiltanám be a térítést, mert aki nem tud egy másik emberen annyit segíteni, hogy a saját érveivel ütközetesse a szerencsétlen fanatista elvakult nézeteit, az megérdemli azt az öt perces mérgelődést, amit a becsengető okozott neki.
A betiltást nem támogatom, de a dogmák kikezdését igen, beleértve az evolúciót és a prófétákat kisajátító egyházakat.
"...és már csak azért sem tiltanám be a térítést, mert aki nem tud egy másik emberen annyit segíteni, hogy a saját érveivel ütközetesse a szerencsétlen fanatista elvakult nézeteit"
Azt nem vetted még észre, hogy teljesen fölösleges ütköztetni? A legbruálisabb ellentmondással is ha ütközteteted, csak lefagy aztán rebootol és kezdi az egészet előről, bár kétségtelen, hogy humoros tud lenni a reboot XD
"tudom, hogy rebootol, az is vicces, ahogy utána kis izzadó tenyérrel keres egy újabb idézetet a szent könyvecskéből, hátha, az már ütni fog"
Az a baj ebből jön a végtelen ciklus:D Próba-> Lefagy -> Reboot -> Új próba -> Lefagy -> Reboot stb.
Ezért nem éri meg próbálkzni, mert addig rebootol amíg rá nem zárod a kaput.
07-02 09:22-kor írt hozzászólónak:
Nálad a pont!
Ki miben hisz, legyen a magánügye. De ne akarja senki rámtukmálni, mert azt nagyon nem szeretem! És ne tartsák a hívők szar embereknek azokat, akik nem hisznek, mert én se tartom őket annak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!