Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Betiltanád a térítést?

Betiltanád a térítést?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 15:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
40%

"

Hát, a názáreti egy lelki nyomorék, szerintem ezen nem érdemes vitázni. A térítés a lehető legundorítóbb dolog amit ez az agymosott csürhe csak csinálni tud.

Nem elég hogy a rohadt egyház aminek már rég semmi köze nem kéne hogy legyen az életemhez a mai világban húzza az adómat, de ráadásul megjelenik egy zombi az ajtóm előtt és elkezd nekem pofázni a názáretijéről vagy annak a második eljöveteléről, világvégéről, aztán még ő van felháborodva hogyha elmagyarázom neki hogy hova dugja a jézusát."

+1 neked.

2011. júl. 5. 16:45
 52/69 anonim ***** válasza:
66%

"Az erőszakos embereket igenis zavard el a fenébe, de ne merd szidni sem Jézust, sem Isten más prófétáját! "

Persze a magadfajta, hude tudja szidni az evolúciót, meg az összes tudományt, gyalázatos dolog ahogy tagadnak mindent a magadfajta hívő, de persze más szemében a szálkát is a sajátodban, meg a traktort sem...

2011. júl. 5. 16:48
 53/69 anonim ***** válasza:
47%

Cukor kis valássi csörte gömbölyödött a jehovás térítőkből kiindulva. :D

Minden dogma fanatikus éljenzőjét és térítőjét szívesen meghallgatom, és vitázok is bárkivel. A tudomány oltárán hajlongóktól a vallási fanatistákon át a bibliát szorongatókig. Még a Fisz féle Isten és Jézus ellen lázongókat is vidáman olvasom, hiszen mind a szabad akarat ajándékát hírdetik. Istent tagadók, utálók, imádók szerintem mind tévúton vannak. Szerintem arra kell figyelnünk, hogy EGYMÁST segítsük a nézeteink ütköztetésével, ezáltal mindenki kialakíthatja a neki tetsző világ nézetet.

...és már csak azért sem tiltanám be a térítést, mert aki nem tud egy másik emberen annyit segíteni, hogy a saját érveivel ütközetesse a szerencsétlen fanatista elvakult nézeteit, az megérdemli azt az öt perces mérgelődést, amit a becsengető okozott neki.

A betiltást nem támogatom, de a dogmák kikezdését igen, beleértve az evolúciót és a prófétákat kisajátító egyházakat.

2011. júl. 5. 19:25
 54/69 anonim ***** válasza:
74%

"...és már csak azért sem tiltanám be a térítést, mert aki nem tud egy másik emberen annyit segíteni, hogy a saját érveivel ütközetesse a szerencsétlen fanatista elvakult nézeteit"

Azt nem vetted még észre, hogy teljesen fölösleges ütköztetni? A legbruálisabb ellentmondással is ha ütközteteted, csak lefagy aztán rebootol és kezdi az egészet előről, bár kétségtelen, hogy humoros tud lenni a reboot XD

2011. júl. 5. 19:55
 55/69 anonim ***** válasza:
73%
tudom, hogy rebootol, az is vicces, ahogy utána kis izzadó tenyérrel keres egy újabb idézetet a szent könyvecskéből, hátha, az már ütni fog
2011. júl. 5. 21:32
 56/69 anonim ***** válasza:
57%

"tudom, hogy rebootol, az is vicces, ahogy utána kis izzadó tenyérrel keres egy újabb idézetet a szent könyvecskéből, hátha, az már ütni fog"

Az a baj ebből jön a végtelen ciklus:D Próba-> Lefagy -> Reboot -> Új próba -> Lefagy -> Reboot stb.

Ezért nem éri meg próbálkzni, mert addig rebootol amíg rá nem zárod a kaput.

2011. júl. 5. 21:48
 57/69 anonim ***** válasza:
62%
a jehovisták érdekesek... sztem én igen.
2011. júl. 6. 00:07
 58/69 Torpetipi válasza:
Csak az erőszakos térítést. Ha valaki nem erőszakos akk nem.
2011. júl. 6. 22:41
 59/69 anonim ***** válasza:
20%
Könyörgöm, annyi emberség lehetne még az ateistákban is, hogy nem szidják a másik hitét. Ennél kevés undorítóbb dolog van. Nektek áll a világ örüljetek neki és ne bántsátok már azt aki hisz valamiben. Jézust pocskondiázzátok, de ha valaki Einsteinről mondana valami rosszat az már mehetne is a ...ba. Nem vagytok észnél komolyan.
2011. júl. 8. 21:01
 60/69 anonim ***** válasza:
31%

07-02 09:22-kor írt hozzászólónak:

Nálad a pont!

Ki miben hisz, legyen a magánügye. De ne akarja senki rámtukmálni, mert azt nagyon nem szeretem! És ne tartsák a hívők szar embereknek azokat, akik nem hisznek, mert én se tartom őket annak!

2011. júl. 8. 21:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!