Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Betiltanád a térítést?

Betiltanád a térítést?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 15:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%

29/L

"Engem római katolikusnak kereszteltek, de sok csalódás ért a vallásommal kapcsolatban..."

Tudod a türelem és mások véleményének elviselése. értelmezése a legnagyobb isteni tulajdonság.

Ha legnagyobb csalódásodat leírnád, akkor tudnánk neked segíteni és lehet, hogy más megvilágításban látnád a vallást és megerősödne a hited. Próbáld meg, nem veszítesz semmit.

Üdv.

2011. júl. 1. 12:50
 32/69 anonim ***** válasza:
8%

Kedves 29/L!

Először is, már nem a középkorban élünk így az inkvizíciós nézeteidet nyugodtan elteheted, ugyanis VALLÁSSZABADSÁG van.

Ha az én Istenemet nyíltan szidhatják a hozzád hasonlók akkor én is szidhatom a mocskos kis názáretidet.

Jah és nem érdekel hogy lány vagy, számomra csak egy újabb agymosott, próbálnál csak megütni... Nem a másik orcám fogom odatartani. És ezt csak neked küldöm:

AVE SATANAS!

2011. júl. 1. 13:26
 33/69 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, én nem fogom szidni a te Istenedet, mert nem ismerlek téged, és fogalmam sincs, hogy te hogyan tiszteled Istent. Istennel semmi baj nincs, őt nemis érdemes szidni: baj az emberekkel van.

Istent bárhogy hívhatod/bárhogy tisztelheted, mindegy, mert Isten csak egy van.

Utolsóelőtti: legnagyobb csalódásom az, hogy sok katolikus elválik házastársától, illetve házasságtöréseket követnek el, és ennek semmilyen következménye nincs, azaz annyi, hogy nem vehetik magukhoz a szentségeket, de sokan annyira lesüllyedtek erkölcsileg, hogy ezt nem fogják fel büntetésként.

Ez az én legnagyobb csalódásom, és ezen senki nem tud segíteni.

Ja, és lány vagyok, de nem vagyok szőke.

Üdv: 29/L

2011. júl. 1. 13:48
 34/69 anonim ***** válasza:
20%

Nem hiszek a zsidó/keresztény istenben jehovában, az én Istenem Sátán Atyám, aki valójában nem gonosz, Ő és a sumer Istenség Enki alakja egy és ugyanaz.

Az igazi gonosz a kereszténység, és annak tömeggyilkos istene.

2011. júl. 1. 13:55
 35/69 anonim ***** válasza:
62%
Az erőszakosakat (pl. jehovák) mindenképpen. Egyébként mindenkinek szuverén joga, hogy hisz-e a vallásban vagy nem. Engem nem érdekel, de az zavar, hogy jehovák állandóan csöngetnek, utcán, bárhol leszólítanak, és ha nem akarsz velük szóba állni, engem már el is átkoztak. Hát akkor milyen hitéletűek az ilyenek?
2011. júl. 1. 16:21
 36/69 anonim ***** válasza:
76%

Fisz!

Eddig biztosan tudtam magamról,hogy nem tudok jósolni. Most azt hiszem tudok:amit fentebb írtál azt fogod te még úgy mondani. APAGE SATANAS.

2011. júl. 1. 18:28
 37/69 anonim ***** válasza:
53%

29/L vonuljon zárdába, ekkora ámokfutást ott lehet a legfájdalommentesebben elkülöníteni a társadalomtól!

Komolyan, ha valaki nem a te hitedet vallja, azt pofán lehet vágni? Aki esetleg a 7. napon dolgozik, annak a kezét is el kell törni? Aki házasság előtt szexel, az kasztráltassék? Aki szidja a te istenedet, azt pedig agyon kell ütni?

Bíróság mit fog hozzá szólni? Az OPNI meg bezárt... :(

2011. júl. 1. 18:49
 38/69 anonim ***** válasza:

29/L "legnagyobb csalódásom az, hogy sok katolikus elválik házastársától, illetve házasságtöréseket követnek el...."

Természetesen a saját problémádat csak te tudod megoldani, ha akarod és erős vagy.

Nekem az jön le, hogy hasonló cipőben jársz, mint amit problémaként felvetsz. Erről nem Isten, Jézus és a vallás tehet. Ha mélyebben bele gondolsz, akkor látnod kell, hogy a hívők már nem hülyék. Kipróbálják a tiltások által leírt parancsolatok ellenkezőjét és Istentől nem érkezik a "büntetés". Ebből arra lehet következtetni, hogy csak a papok találták ki és adták Isten "szájába" az egészet.

Javaslom lépd át a problémádat úgy, hogy keress egy magadhoz hasonló felfogású hapsit és kezdjetek új életet.

Nem te leszel az első, aki ezt teszi.

2011. júl. 1. 19:33
 39/69 anonim ***** válasza:

Bíró Miklós!

Elnézést, de tessék?:D

2011. júl. 1. 19:58
 40/69 anonim ***** válasza:
10%
Az ilyen leszólítós és becsengetőset természetesen be mert k*rv*r* elegem van belőlük.
2011. júl. 1. 21:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!