Betiltanád a térítést?
29/L
"Engem római katolikusnak kereszteltek, de sok csalódás ért a vallásommal kapcsolatban..."
Tudod a türelem és mások véleményének elviselése. értelmezése a legnagyobb isteni tulajdonság.
Ha legnagyobb csalódásodat leírnád, akkor tudnánk neked segíteni és lehet, hogy más megvilágításban látnád a vallást és megerősödne a hited. Próbáld meg, nem veszítesz semmit.
Üdv.
Kedves 29/L!
Először is, már nem a középkorban élünk így az inkvizíciós nézeteidet nyugodtan elteheted, ugyanis VALLÁSSZABADSÁG van.
Ha az én Istenemet nyíltan szidhatják a hozzád hasonlók akkor én is szidhatom a mocskos kis názáretidet.
Jah és nem érdekel hogy lány vagy, számomra csak egy újabb agymosott, próbálnál csak megütni... Nem a másik orcám fogom odatartani. És ezt csak neked küldöm:
AVE SATANAS!
Utolsó, én nem fogom szidni a te Istenedet, mert nem ismerlek téged, és fogalmam sincs, hogy te hogyan tiszteled Istent. Istennel semmi baj nincs, őt nemis érdemes szidni: baj az emberekkel van.
Istent bárhogy hívhatod/bárhogy tisztelheted, mindegy, mert Isten csak egy van.
Utolsóelőtti: legnagyobb csalódásom az, hogy sok katolikus elválik házastársától, illetve házasságtöréseket követnek el, és ennek semmilyen következménye nincs, azaz annyi, hogy nem vehetik magukhoz a szentségeket, de sokan annyira lesüllyedtek erkölcsileg, hogy ezt nem fogják fel büntetésként.
Ez az én legnagyobb csalódásom, és ezen senki nem tud segíteni.
Ja, és lány vagyok, de nem vagyok szőke.
Üdv: 29/L
Nem hiszek a zsidó/keresztény istenben jehovában, az én Istenem Sátán Atyám, aki valójában nem gonosz, Ő és a sumer Istenség Enki alakja egy és ugyanaz.
Az igazi gonosz a kereszténység, és annak tömeggyilkos istene.
Fisz!
Eddig biztosan tudtam magamról,hogy nem tudok jósolni. Most azt hiszem tudok:amit fentebb írtál azt fogod te még úgy mondani. APAGE SATANAS.
29/L vonuljon zárdába, ekkora ámokfutást ott lehet a legfájdalommentesebben elkülöníteni a társadalomtól!
Komolyan, ha valaki nem a te hitedet vallja, azt pofán lehet vágni? Aki esetleg a 7. napon dolgozik, annak a kezét is el kell törni? Aki házasság előtt szexel, az kasztráltassék? Aki szidja a te istenedet, azt pedig agyon kell ütni?
Bíróság mit fog hozzá szólni? Az OPNI meg bezárt... :(
29/L "legnagyobb csalódásom az, hogy sok katolikus elválik házastársától, illetve házasságtöréseket követnek el...."
Természetesen a saját problémádat csak te tudod megoldani, ha akarod és erős vagy.
Nekem az jön le, hogy hasonló cipőben jársz, mint amit problémaként felvetsz. Erről nem Isten, Jézus és a vallás tehet. Ha mélyebben bele gondolsz, akkor látnod kell, hogy a hívők már nem hülyék. Kipróbálják a tiltások által leírt parancsolatok ellenkezőjét és Istentől nem érkezik a "büntetés". Ebből arra lehet következtetni, hogy csak a papok találták ki és adták Isten "szájába" az egészet.
Javaslom lépd át a problémádat úgy, hogy keress egy magadhoz hasonló felfogású hapsit és kezdjetek új életet.
Nem te leszel az első, aki ezt teszi.
Bíró Miklós!
Elnézést, de tessék?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!