Mikor józanodnak ki az emberek ezekből a vallási
maszlagokból végre?
Figyelt kérdés
Akkor lenne szebb a világ,ha az emberiség azon fele,aki könyvek és igék mögé bújik,kimerészkedne a nyers realitásba,és nem kánkálná a szeretet és megbocsájtás szöveget,hanem egyszerűen csak művelné azt.Kérlek,ébredjetek fel ebből a téves képzelgésből,fogadjátok el az istentelen valóságot,és éljetek alázat nélkül,de becsülettel és megértéssel!
Olyan sokat kérek?Mi értelme eltakarni önön szemeteket?
Ez csak egy álom...A gyengék "fegyvere" a vallás, akik magukban nem tudnak hinni, és valami felsőbbrendű(?) hatalomtól várnak segítséget. De sajnos túl sokan vannak ilyen emberek...
2011. ápr. 6. 11:02
2/59 anonim válasza:
Vajon mi vagyunk azok akik eltakarják a szemeiket, vagy ti? Én éltem Isten nélkül, éltem Istennel, és tapasztalatból meg tudom állapítani, melyik a valóságosabb élet. De hadd fordítsam meg a kérdést, ti mikor merészkedtek ki a gyenge tudományos maszlagotok és az egocentrikus filozófiátok mögül, hogy megtapasztaljátok a tényeket?
2011. ápr. 6. 11:05
3/59 anonim válasza:
Na és melyik a valóságosabb élet??? Az, hogy eljársz templomba?Dobálod a pénzt a perselybe? Az, hogy egymást ölik az emberek a vallás miatt? Hallgatod az igét, közben papok rontják meg a gyerekedet...Olvasod a bibliát ami nem a mennyországból került ide, hanem emberek írták...Gyenge emberek
2011. ápr. 6. 11:14
4/59 anonim válasza:
Én nem vagyok valami nagyon vallásos. Istennel a kapcsolatom konliktusos. De sosem bántanék meg mélyen vallásos embereket azzal, hogy maszlagnak nevezzem azt, amiben hisznek.
Sem pro sem kontra nincs semmi 100 %-osan bebizonyítva. A nálunk elterjedt vallások nem ártanak sem azoknak, akik tagjaik, sem a kívülállóknak. És ha hisznek, az ő dolguk. Mint látható, nincs benned valami sok tolerancia és diplomáciai érzék. És még úgy lenne jobb a világ, ha az emberek úgy gondolkodnának és viselkednének, mint te?
2011. ápr. 6. 11:19
5/59 anonim válasza:
A papok is csak emberek, ők is közülünk kerülnek ki. Ahogy mindenben van jó, nem jó, ugyanúgy van ez itt is. Miért lennének különbek, nem szentek, nem istenek. Keress olyan papot, akiben bízol, és beszélgess vele! Orvosból is olyat keresel akiben bízol, és köztük is vannak pedofilok. :O
2011. ápr. 6. 11:22
6/59 anonim válasza:
Szia!
Mint ahogy az Istent tagadó emberek sem egyformák, úgy a hívők sem. Nem szabadna általánosítani. Egyik oldalról sem.
Képzelj el egy embert, aki olyan, amilyennek leírtad. Megbocsátó, szeretettel van tele mások iránt, becsületes és megértő.
Akkor most képzeld el, hogy ez az ember hisz Istenben. Mi a baj? Mi a különbség a Te szemszögedből?
Én egy építőipari cégnél dolgozom. Gondolod, nem látok eleget abból a világból, amit Te valóságnak nevezel? És hol vannak belőle azok az emberek, akikről írsz?
manju
2011. ápr. 6. 11:25
7/59 anonim válasza:
A papok nem szentek, nem istenek...valóban nem azok. De mégis mire esküdtek fel? Gondolj bele, mennyire gyenge volt amit most írtál...Az orvosok között is vannak pedofilok...Igen meg Michael Jackson is az volt nem? A lényeget ne hagyd figyelmen kívül. Tőlük várja ez a sok birka, hogy utat mutasson, hogy felkészítse a túlvilágra, hogy ne a pokolba, hanem a mennyországba kerüljön...Na mennyire kiábrándító? És mekkora pofon ez a valóságtól?
2011. ápr. 6. 11:26
8/59 anonim válasza:
Nem a templomtól meg a perselybe való pénzdobálástól lesz valami valóságos, hanem egy a teremtővel való kapcsolattól.
2011. ápr. 6. 11:34
9/59 anonim válasza:
Szóval te kapcsolatban vagy vele? Beszéltetek is? De jóóó...Mit nevezel kapcsolatnak? Azt, hogy elmondasz egy imát és senki nem felel? Azt, hogy nem ütött el az autó, biztos istennek köszönhető? Miben hiszel? Magadban nem tudsz? Nem hiszed el, hogy isten nélkül is képes vagy dolgokra? Hogy te irányítod az életedet és nem egy "valami" amit nem is láttál? milyen kapcsolatról beszélsz??? Vagy félsz tőle, hogyha nemet mondasz, akkor megbüntet? hiába, a leghülyébb állat a Földön az ember...
2011. ápr. 6. 11:39
10/59 anonim válasza:
Elolvasva a soraidat kicsordult pár könnycsepp :'(
Am mindenkinek valamibe hinnie kell, aki nem magában hisz, az keres valamilyen menedéket. Válaszokat keres mindenki, ha valaki nem talál egy kérdésére választ, akkor többnyire elmenekül valahova. A normálisabbak a vallásba, a szánalmasabbja az alkoholba vagy a drogba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!