Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tényleg nehéz lesz barátkozni...

Tényleg nehéz lesz barátkozni ha téríteni akarok?

Figyelt kérdés
aug. 30. 12:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

Higgy Jézus Krisztusban, és örök életed lesz!

Ez fontos!

aug. 30. 13:54
 22/65 anonim ***** válasza:
86%

Neked fontos, sokaknak nem. Ah, mindegy is, a fanatikusoknak kár bármit is mondani.

aug. 30. 13:56
 23/65 anonim ***** válasza:
79%
A kérdezőhöz hasonló fanatikusok miatt költöztem el a pap apámtól, akit azóta se vagyok hajlandó meglátogatni. Életem egyik legszebb pillanata volt, amikor a szeme láttára égettem el a családi Bibliát, majd beültem a kocsiba és vissza se néztem.
aug. 30. 14:00
 24/65 A kérdező kommentje:

Ezt nevezzük álszent képmutatásnak. Amikor a hitetlenek a hívők előtt elégetik a Bibliát!

Keresztény üldözés confirm.

aug. 30. 14:02
 25/65 anonim ***** válasza:
89%
Bosszú volt, amiért az a féreg elégette a naplómat. Ennyi kijárt neki. ;) Nem a hitével volt sose a bajom, hanem az erőltetéssel.
aug. 30. 14:06
 26/65 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, legalább olvashatnád amiket küldözgetsz.

15-ben küldött linkedről:

"1. Térítés

Ahogy a kérdező is pontosította már valamelyik kommentjében, a valódi hívők nem „térítenek”, hanem igyekeznek minél több embernek elmondani az Igazságot, de rájuk hagyva a döntést."

A kereszténységről, Jézusról, stb. szinte már mindenki hallott. Tehát neked csak annyi dolgod van, hogy hagyjál békén mindenkit, hogy eldöntsék maguk.

Az egyik probléma mondjuk, hogy a hozzád hasonló fanatikusok még nem is az igazságot mondják.

aug. 30. 14:11
 27/65 A kérdező kommentje:

Oké békén hagylak titeket.

De a karácsonyt akkor sem fogom ünnepelni veletek, mert pogány szokás!

aug. 30. 14:14
 28/65 anonim ***** válasza:
94%
Nem mintha hiányozna a társaságod bárkinek is. XD
aug. 30. 14:15
 29/65 A kérdező kommentje:

Fura, mégis vannak barátaim akikkel együtt mehetünk koncertekre xDDDD

sajnálom a gyereked, mert " nincs Isten, nincs Mennyország, egy életünk van "

aug. 30. 14:17
 30/65 anonim ***** válasza:
92%
Ha vannak barátaid, akkor mégis miért érdeklődsz arról a kérdésedben, hogy nehezen tudsz-e majd barátkozni? :D
aug. 30. 14:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!