Fiúk ti hogy szoktatok barátkozni ? Mert én nem tudom mármint tök jól nézek ki vagyis ez a szokásos fiatal bő szarú nadrág csúszda haj tök jó stílus stb.... de nincsenek nagyon barátaim pedig akarok ti hogy szoltatok barátkozni?
Figyelt kérdés
júl. 4. 22:19
2/6 anonim válasza:
Ha barátokat akarsz és nem pasit, akkor miért a külsődet tekinted az elsődleges szempontnak?
3/6 anonim válasza:
Jó stílus nem csúzdahajjal kezdodik,nem kell hogy ugyanugy nezz ki mint masok csak azert hogy legyenek barataid
4/6 anonim válasza:
Szerinted a bő gatyától lesz barátod? Ajjaj...
5/6 anonim válasza:
"mármint tök jól nézek ki vagyis ez a szokásos fiatal bő szarú nadrág csúszda haj tök jó stílus"
Hát.. szerintem meg pont, hogy ez nem jó stílus, de hát kinek a pap, kinek a paplan...
6/6 anonim válasza:
Vicces hogy akik az igazat megmondták le vannak pontozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!