Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem akarok vele...

Mit tegyek? Nem akarok vele barátkozni.

Figyelt kérdés
Most lettem kilencedikes, és új osztályba kerültem...tök jó mert sok embert ismerek, ugyhogy a baráti köröm megvolt...de van egy srác aki állandóan követ engem meg 1-2 haweromat...ha megyek valahova jön utánam, ha megállok ő is, és nagyon elegem van annyir szánalmas a gyerek, 1 barátja sincsen, mi meg már montuk neki h kopás van...nem is 1x, de nem veszi a lapot...annyira unalmas, idegesítő és szánalmas, mindig odajön hözzánk, és eldumálunk pl, az meg azt se tudja miről van szó, de belepofázik vmi hülyeséget (de mindig), és röhög magán, mi le se szarjuk, de nem érti h rühejjük...micsináljak? NE OSSZATOK LE... AZ OLTÓS KOMMENTEKET D_GJÁTOK FEL...
2010. febr. 5. 06:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
kapd be a faszát akkor lenyugszik
2010. febr. 5. 07:46
 2/16 anonim ***** válasza:
67%

Fölbaxok én a pi@sádba egy kibaxott esernyőt, azt kinyitva húzom ki, te kis görény.

Valószínüleg te és a haverjaid vagytok szánalmasak, és nem az a srác, aki haverkodni próbál.

2010. febr. 5. 08:00
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

helyesírásod= a 0-val

Sajnálom a srácot.

Kiközösítitek.

2010. febr. 5. 08:19
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Hol a hiba, kedves Grétsi tanár úr???
2010. febr. 5. 08:27
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Mutasd meg a srácnak az egyik füzetedet! Ha kézzel is ilyen jó helyesírással írsz, akkor tuti, hogy leszáll rólad és keres egy olyan társaságot, akik intelligensebbek és műveltebbek, mint te meg a "hawerjaid".
2010. febr. 5. 08:42
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Ahelyett, hogy "menő csávóként" kiközösítitek a "szánalmas" osztálytársatokat, miért nem szálltok le a magas lóról és próbáljátok megismerni?

Néhány embernek nehéz az új osztályba beilleszkedni, főleg, ha nem ismer onnan senkit. Eszetekbe sem jutott, hogy esetleg ideges, mert szeretne nektek megfelelni, és azért szól bele minden témába, és röhögcsél, hogy elfogadjátok? Lehet, hogyha kicsit hagynátok, levetné az idegesítő stílusát, mert ő maga sem görcsölne ennyire rá, hogy barátkozzon. A végén még jóba is lehettek. Nem egy ilyen barátságnak voltam szemtanúja a gimis osztályomban.

Egy esélyt megérdemel a srác. Ha mégsem jöttök ki egymással, úgyis rá fog jönni ő maga is, hogy nem illik közétek.

20/L

2010. febr. 5. 08:54
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
azért lássa be mindenki, nem olyan leányálom egy levakarhatatlan, gyenge felfogású ismerős
2010. febr. 5. 09:25
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

08:54-es vagyok. :)

Igen, ezt én is belátom; bár nekem volt olyan barátnőm, akit első évben alig tudtunk megtűrni a többiekkel, folyton a nyakunkon lógott, és idiótán viselkedett a mi szemünkben. Ahogy telt az idő, mégis megváltozott (ahogy mi is, mint mindenki), és az utolsó két évben a legjobb barátnőm volt. :)

Ezért írtam, hogy talán megéri adni neki egy esélyt.

De így, hogy személyesen nem ismerem az illetőt, persze nem lehet megítélni, milyen lehet. :)

2010. febr. 5. 09:54
 9/16 A kérdező kommentje:

1. is, nem mondtam hogy menő vagyok,

2. na de fél évig görcsöl? na nemár...ezt te se gondolod komolyan...

3.fogalmatok sincs mennyire idegesítő...és már sokszor mondtuk neki hogy mennyen oda XY-hoz vele jobban ellenne, azt ugyanugy minket csesztetett...

2010. febr. 5. 18:01
 10/16 A kérdező kommentje:
Amúgy meg abba gondoljatok bele, hogy nem azért nincs 1 barátja sem, mert nehezen ismerkedik, hanem mert annyira idegesítő...ezen gondolkozzatok el...
2010. febr. 5. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!