Mit tegyek? Nem akarok vele barátkozni.
Fölbaxok én a pi@sádba egy kibaxott esernyőt, azt kinyitva húzom ki, te kis görény.
Valószínüleg te és a haverjaid vagytok szánalmasak, és nem az a srác, aki haverkodni próbál.
helyesírásod= a 0-val
Sajnálom a srácot.
Kiközösítitek.
Ahelyett, hogy "menő csávóként" kiközösítitek a "szánalmas" osztálytársatokat, miért nem szálltok le a magas lóról és próbáljátok megismerni?
Néhány embernek nehéz az új osztályba beilleszkedni, főleg, ha nem ismer onnan senkit. Eszetekbe sem jutott, hogy esetleg ideges, mert szeretne nektek megfelelni, és azért szól bele minden témába, és röhögcsél, hogy elfogadjátok? Lehet, hogyha kicsit hagynátok, levetné az idegesítő stílusát, mert ő maga sem görcsölne ennyire rá, hogy barátkozzon. A végén még jóba is lehettek. Nem egy ilyen barátságnak voltam szemtanúja a gimis osztályomban.
Egy esélyt megérdemel a srác. Ha mégsem jöttök ki egymással, úgyis rá fog jönni ő maga is, hogy nem illik közétek.
20/L
08:54-es vagyok. :)
Igen, ezt én is belátom; bár nekem volt olyan barátnőm, akit első évben alig tudtunk megtűrni a többiekkel, folyton a nyakunkon lógott, és idiótán viselkedett a mi szemünkben. Ahogy telt az idő, mégis megváltozott (ahogy mi is, mint mindenki), és az utolsó két évben a legjobb barátnőm volt. :)
Ezért írtam, hogy talán megéri adni neki egy esélyt.
De így, hogy személyesen nem ismerem az illetőt, persze nem lehet megítélni, milyen lehet. :)
1. is, nem mondtam hogy menő vagyok,
2. na de fél évig görcsöl? na nemár...ezt te se gondolod komolyan...
3.fogalmatok sincs mennyire idegesítő...és már sokszor mondtuk neki hogy mennyen oda XY-hoz vele jobban ellenne, azt ugyanugy minket csesztetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!