Mit tegyek? Nem akarok vele barátkozni.
Figyelt kérdés
Most lettem kilencedikes, és új osztályba kerültem...tök jó mert sok embert ismerek, ugyhogy a baráti köröm megvolt...de van egy srác aki állandóan követ engem meg 1-2 haweromat...ha megyek valahova jön utánam, ha megállok ő is, és nagyon elegem van annyir szánalmas a gyerek, 1 barátja sincsen, mi meg már montuk neki h kopás van...nem is 1x, de nem veszi a lapot...annyira unalmas, idegesítő és szánalmas, mindig odajön hözzánk, és eldumálunk pl, az meg azt se tudja miről van szó, de belepofázik vmi hülyeséget (de mindig), és röhög magán, mi le se szarjuk, de nem érti h rühejjük...micsináljak? NE OSSZATOK LE... AZ OLTÓS KOMMENTEKET D_GJÁTOK FEL...2010. febr. 5. 06:55
11/16 anonim válasza:
Ha csak hozzátok megy oda az azért van mert olyan akar lenni mint TI! Én abszolút megértelek én is voltam már ilyen helyzetben. Mellesleg ha a haverjaiddal is olyan bunkón beszéltek egymás közt (ismerek ilyeneket) mint ahogy elkülditek őt levegőzni, akkor visszájára értelmezi a helyzetet és örül hogy őt is megtisztelitek néhány b...meggal. Komolyan!!!
Én úgy vakartam le magamról az idegesítő emberkét h világosan szép magyar nyelvünkön minden káromkodás nélkül tudattam vele kopjon le.
(Mondjuk asszem eléggé csúnyán is néztem rá.)
De igaz az is h lehet van közös témátok is, csak még nem tudsz róla! Foci, autó...
12/16 A kérdező kommentje:
Nos, azt hiszem megoldottam a helyzetet, az 1ik legjobb hawerom, néha melléül, amikor én más mellé ülök, és megkértem rá hogy magyarázza el neki: mi nem kedveljük...be is jött...a kis gyökér azóta leszállt rólunk...kérdés meddig...
2010. febr. 8. 18:16
13/16 anonim válasza:
Majd ha kicsit idősebb leszel, rájössz, hogy ő járt jól azzal, hogy végül mégsem közösködött a sápadtarcú rajokkal.
14/16 anonim válasza:
Még ilyen bunkó srácot mint te! Arra nem gondolsz,h ezzel megbántod? És ha neked lenne olyan stílusod,és veled viselkednének így, kiközösítenének, neked hogy esne?! Elég szar érzés. Neki is szüksége van barátokra,de jobban is jár ha nem veletek barátkozik!
15/16 anonim válasza:
Szerintem akkor se kéne ilyen bunkónak lenni vele...De csoda hogy neked van barátnőd, ha ilyen "kedves" megjegyzések teszel, még arra is akit nem is ismersz!Mond hogy nincs igazam.
16/16 A kérdező kommentje:
Bnőm? ezt honnan vetted? amúgy meg, ha nem kedvelem, mért viseljem el?
2010. febr. 9. 05:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!