Hogyan értessem meg, hogy nem akarok barátkozni vele?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, ő is lány és barátkozni akar velem, de én vele nem. Leveleztem barátnőmmel és ő csak úgy elvette és írt nekem. Nem akarom megbántani, tényleg nem akarom, hogy utáljon, de jobb lenne ha nem követne, mint egy pincsikutya.2010. szept. 28. 09:32
1/3 anonim válasza:
ha valaki elvette a neked címzett levelet és felbontotta, az nagyon bunkó dolog. Ezt világosan és érthetően meg kell mondanod neki, tisztázni kell hol a határ.
Ha megfelelő stílusban teszed, megsértődik és békén hagy.
Miért nem akarod, hogy utáljon? ha te úgyis utálod?
2/3 Kriszti83 válasza:
Mond meg neki, hogy a barátsághoz két ember kell. Te nem szeretnél vele barátkozni, mert nem vagytok egy hullámhosszon és kész. Ha ezt nem érti meg szép szóval, akkor muszáj lesz sajnos megbántanod.
3/3 A kérdező kommentje:
az csak órai levelezés volt, de én nem neki írtam, hanem a barátnőmnek és ő csak úgy elvette és írt ő is
de senki sem kedveli és csak ezért, szánalomból (meg tudom milyen az amikor senki sem kedvel) úgy sajnálom, hogy egy igazi barátnője sincs az osztályban
ha lesz valamilyen húzása (pl. befoglalja az én vagy barátnőm helyét a törzshelyünkön) akkor kénytelen leszek szólni neki
2010. szept. 28. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!