Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg, hogy...

Hogyan értessem meg, hogy tomboy vagyok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben elég fiús voltam és rájöttem, hogy...tomboy vagyok. Már majdnem teljesen átalakultam, de sokan furcsán néznek rám. Anyukám csak akkor húzza el a száját, ha a boltokban a fiúcuccok között matatok, de abban egyetért, hogy a mai lánycuccok ízléstelenek és csak a pénzért megy az egész.

Én szeretnék továbbra is tomboy maradni, így érzem jól magam, vagyok elég bátor, hogy kifejezzem, ami a fejemben van. Mások véleménye nem érdekelne, csak az a baj, hogy alig 3-4 barátom van. Hogy tudom elérni, hogy ne nézzenek le engem?

14/L

U. I. Fuckyeahgyik-esek, sicc innen. :-) Tudom mit akartok mondani.

2011. szept. 10. 21:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
hát, ha elmondod, hogy az mit jelent, akkor talán tudok segíteni.
2011. szept. 10. 21:39
 2/20 anonim ***** válasza:
17%

azmiaz?

mármint leszbikus vagy?

2011. szept. 10. 21:41
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem leszbikust jelent, a legtöbb tomboy nem leszbikus. Ők is szerethetik a fiúkat, de nagyon fiúsan viselkednek és úgy is néznek ki.
2011. szept. 10. 21:43
 4/20 A kérdező kommentje:
Szóval, nincsenek megelégedve azzal, hogy lányok, nincsenek benne a lányos dolgokban, fiús életet élnek.
2011. szept. 10. 21:44
 5/20 anonim ***** válasza:
7%

hát ez nekem még mindig nem tiszta....

egy lány aki fiúsan viselkedik, "fiús életet él" és úgy is néz ki mint egy fiú, hát azt felénk leszbinek hívják.

amúgy ne aggódj majd kinövöd amikor tényleg tetszeni akarsz a fiúknak.

2011. szept. 10. 21:54
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
hát, ha fiús ruhákat akarsz hordani, akkor egyszerűen mondd, hogy neked az tetszik és kész, olyat akarsz felvenni. Igazából nekem is jobban tetszenek a fiúruhák, mint ezek a mostani divat női ri.bis ruhák. De nem kell túlkomplikálni, ha nem akarsz magyarázkodni, mondd hogy ez tetszik.
2011. szept. 10. 21:59
 7/20 anonim válasza:
96%
manapság amúgy is túl lányosak a menő fiú ruhák :D
2011. szept. 30. 11:57
 8/20 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem tomboynak lenni jó dolog.

Bár a legtöbb ember külső alapján ítél, esélyt sem adva...szóval így nehezebb.

2012. aug. 28. 16:10
 9/20 anonim válasza:
90%
énis tomboy vagyok..és eléggé nos nehéz minden igy mert mindenki lenéz.....tudom mit érzel
2013. szept. 12. 20:09
 10/20 anonim válasza:
100%

Én született tomboy vagyok

Kisgyerekkorom óta a fiús dolgok érdekelnek (játékok,öltözködés,viselkedés...stb)

Én azt mondom,hogy ha tényleg igaz barátaid akkor elfogadják és nem foglalkoznak vele,mert attól még te vagy

2014. nov. 10. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!