Hogyan értessem meg, hogy tomboy vagyok?
Az utóbbi időben elég fiús voltam és rájöttem, hogy...tomboy vagyok. Már majdnem teljesen átalakultam, de sokan furcsán néznek rám. Anyukám csak akkor húzza el a száját, ha a boltokban a fiúcuccok között matatok, de abban egyetért, hogy a mai lánycuccok ízléstelenek és csak a pénzért megy az egész.
Én szeretnék továbbra is tomboy maradni, így érzem jól magam, vagyok elég bátor, hogy kifejezzem, ami a fejemben van. Mások véleménye nem érdekelne, csak az a baj, hogy alig 3-4 barátom van. Hogy tudom elérni, hogy ne nézzenek le engem?
14/L
U. I. Fuckyeahgyik-esek, sicc innen. :-) Tudom mit akartok mondani.
azmiaz?
mármint leszbikus vagy?
hát ez nekem még mindig nem tiszta....
egy lány aki fiúsan viselkedik, "fiús életet él" és úgy is néz ki mint egy fiú, hát azt felénk leszbinek hívják.
amúgy ne aggódj majd kinövöd amikor tényleg tetszeni akarsz a fiúknak.
Szerintem tomboynak lenni jó dolog.
Bár a legtöbb ember külső alapján ítél, esélyt sem adva...szóval így nehezebb.
Én született tomboy vagyok
Kisgyerekkorom óta a fiús dolgok érdekelnek (játékok,öltözködés,viselkedés...stb)
Én azt mondom,hogy ha tényleg igaz barátaid akkor elfogadják és nem foglalkoznak vele,mert attól még te vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!