Sos! Hogyan értessem meg vele?
Sziasztok ! tudom,filmekböl bevált szöveg,hogy " az egyik barátnöm stb .. " de most tényleg ez a helyzet :) Én 16 vagyok, a barátnöm pedig 17 lett két hónapja,szoval nincs sok közöttünk . Volt már 4 barátja,de még szűz . Nagyon szép lány,172 centi magas,56 kilo .. szoval nem tulsulyos stb :)
csinos lány :) Valahogy egyik barátjával sem jutottak el odaáig,és mikor én elvesztettem,kicsit féltékeny is lett rám,mert nekem összejött .. semmii baj nincs vele,de egyszerüen nem tudom vele megértetni,hogy nincs azzal baj,hogy ennyi idösen még nem vesztette el .. lassan már ott tart,hogy nem akar barátot,mert cikinek érzi .. kérlek segitsetek ! Most az nem megoldás,hogy hétvégente,mikor járunk bulizni,leitatom és odadobom egy tök idegen pasinak ..
Az előttem szóló arra gondolt, hogy a gyerekek versenyeznek olyan dolgokban, amiben nem lehet/érdemes.
pl.: én apukámnak nagyobb autója van - az enyémnek meg menőbb az órája stb.stb.
A barátnőd is ezt csinálja s azt hiszi, hogy végleg elvesztette a versenyt a világgal szemben.
akkor veszítse el veled!
ha neki ciki mással akkor veled! segíts neki ha haverk vagytok!
Egyetértek . : ) !
..... szerintem az nem kivitelezhetö : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!