Hogyan értessem meg, hogy tomboy vagyok?
Az utóbbi időben elég fiús voltam és rájöttem, hogy...tomboy vagyok. Már majdnem teljesen átalakultam, de sokan furcsán néznek rám. Anyukám csak akkor húzza el a száját, ha a boltokban a fiúcuccok között matatok, de abban egyetért, hogy a mai lánycuccok ízléstelenek és csak a pénzért megy az egész.
Én szeretnék továbbra is tomboy maradni, így érzem jól magam, vagyok elég bátor, hogy kifejezzem, ami a fejemben van. Mások véleménye nem érdekelne, csak az a baj, hogy alig 3-4 barátom van. Hogy tudom elérni, hogy ne nézzenek le engem?
14/L
U. I. Fuckyeahgyik-esek, sicc innen. :-) Tudom mit akartok mondani.
Parancsoljatok itt van hogy mi is az a tomboy es nem feltetlenul leszbik pepersze a legtobb az vagy biszex de vannak akiknek csak bejon ez a stilus
a kerdezonek pedig csak annyit mondanek hogy ne foglalkozz a tobbiekel az a 3-4baratod is ugy szeret ahogy vagy ne jatszd meg magad.!senkiert..!
Figyelj...először is, ezzel semmi gond nincs. A gond egyedül azokkal van, akik emiatt elítélnek, megbámulnak.Aki nincs benne a 'dologban' sosem fogja megérteni, és ezt ne is várd tőlük. Nem megérteniük kell, hanem elfoadniuk. Persze jönnek majd a címkék, hogy "biztos leszbi". Ha nem vagy az, ne vedd magadra. Bízz magadban, és ne érdekeljen mások véleménye. Ha valaki igaz barátod, el fog fogadni így is. Az fog megbámulni,leszólni aki nem igaz barát, az ilyenekkel nem kell foglalkozni, értük nem kár. Én már végigjártam ezt az utat...ovitól kezdve fiúsabb voltam. Míg a többiek babáztak, én a kukásautómmal játszottam, és a fiúkkal együtt piszkáltam a lányokat. Ezerszer jobb mint a babázás. Anya mindig is szerette volna ha az ő kicsi lánya lennék. Hát ez nem így alakult. Fiúsan öltözködök, úgy viselkedek, még a testalkatom is olyan, amiről mondjuk nem tehetek.Engem is megszóltak. Elítéltek. Felcímkéztek a nemiséggel kapcsolatban. Nem szabad hagyni, hogy más véleménye elbizonytalanítson. Légy az, aki lenni akarsz.
Remélem hasznos választ adtam :)
ne eroszakoljatok mar ra hogy leszbi ti b.... g...k en is tomboy vagyok csak fius senki nem irta hogy fiunak nezki csak hogy fius ettol meg nem nyalnank p...at
a f... szeretem:) sok fiu is a f...szereti
A tomboy nem jelenti azt, hogy lezbikus vagy nemi irányultságú (magyarán nem egy női testben rekedt férfi). A fiúk érdeklik, lánynak érzi és vallja magát, csupán csak fiús stílusú.
Nekem kiskoromban egyébként tetszett egy kicsit fiús lány (gyerek szerelem), aki bár nem öltözködött feltűnően fiúsan, de sportos volt, gördeszkázott, stb.
(Én pedig, bár tomgirlnek nem mondanám magam, de egy romantikusabb alkat vagyok az átlagos fiúknál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!