Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a tesómmal...

Hogyan értessem meg a tesómmal, hogy idegesít engem a tévé?

Figyelt kérdés

Közös szoba, szól a tévé, de nem nézi, csak háttérzajnak kell. Én viszont olyan munkát végzek - asztalnál, gépnél -, amihez kell a csend.

Ha normálisan mondom, akkor sem, ha kiabálok, akkor sem.

2011. jún. 14. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:

húzd ki a tv-t és kész!!Vedd ki belőle a kábelt és akkor majd nem fogja bekapcsolni...Enniy:)

Egyébként mondtad már neki hogy téged zavar a munkád közben??Nem értette meg??Nehéz eset akkor...

2011. jún. 14. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Elemi kultúráltság ogy ilyenkor fülhallgatót kell csatlakoztatni mert az azért van!Úgy látszik nem neki kell az áramszámlát fizetni.
2011. jún. 14. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
ha ilyen dolgaid vannak nem vagy már 8 éves,sokkal idősebb és elég gáz hogy ennyi idősen nincs külön szobád,külön magánéleted,beszéld meg a szüleiddel hogy tegyenek valamit,de megpróbálhatod a tesódat ez a füles megoldás se jó mert ha háttérzajnak kell nem hiszem hogy fülesbe járkál egész nap,is én megértem én is ilyen vagyok most is megy de le van némítva szól a zene hifiből +pc,de ha nem szólna akkor tv szólna,el se tudnék nélküle aludni,de néha muszály kikapcsolni másokra való tekintettel,3-4 körül már megunja az asszony én meg itt lázadok a gép mögül hogy mivaaaaaaa
2011. jún. 14. 10:45
 4/6 anonim válasza:

Kérdezőhöz: Szólj szüleidnek, majd ők megoldják :D

Utolsóhoz: Nem a te dolgod, hogy van-e saját szobája a kérdezőnek, vagy nincs. Semmi közöd hozzá, és a kérdés sem ez volt.

2011. jún. 14. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Legyen csak 1 tévé, a nappaliban. Engem is idegesít mindenféle háttérzaj. Ez már függés. (Vagy rontsd el a tévét.)

Nem írtad, hány évesek vagytok, opció-e az albérlet.

2011. jún. 14. 12:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Opció lenne egy normális munka és ahhoz albérlet.

Már megnyugodtunk mindketten, és lehalkította.

2011. jún. 14. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!