Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudassam vele, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudassam vele, hogy én csak barátkozni akarok?

Figyelt kérdés

Van az utcánkban egy srác, akinek tetszem – egy közös ismink mondta -, és nem rossz, de nekem van barátom, és szeretjük egymást, és ennek nem lesz vége, szóval nem akarok többet a sráctól a barátságnál. Viszont nem ismerek a falumban nagyon senkit sem, jó lenne egy barát(haver), akivel ellennék néha, sétálgatnánk, átjönne focizni, beszélgetnénk, stb. Mindig is egy fiú barátra vágytam, mert inkább állnak közel hozzám a fiús dolgok mint a csajosak… Szóval valahogy szeretném megismerni jobban, de csak mint barátot.:) Hova hívjam el? Vagy hogy ismerjem meg? És hogy tudassam vele, hogy tényleg csak barát akarok lenni?

17/L

2010. júl. 16. 01:10
 1/7 anonim ***** válasza:
csak hívd el. és amikor épp talin vagytok tegyél egy szexi megjegyzést egy helyes fiiúra. ha ebből nem veszi a lapot akkor késöbb még közölheted vele a dolgokat. csak kérlek nem bántsd meg. fájna neki.
2010. júl. 16. 01:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Semmiképp se szeretném megbántani... majd megpróbálom 9sszehozni az egyik bnpmmel.:):P
2010. júl. 16. 01:13
 3/7 A kérdező kommentje:
sw hova hívjam el,
2010. júl. 16. 01:14
 4/7 anonim ***** válasza:
sétálni, fagyizni, szórakozni. használd a fantáziád. vagy olvass romatikus történeteket kutatás céljából. ott valamit mindíg kitalálnak, hogy találkozzanak. és ezt felhasználhatod baráti találkákra is. nem csak a szerelmesek járnak el egy tóhoz beszélgetni.
2010. júl. 16. 01:20
 5/7 A kérdező kommentje:
fagyizó sajnois nincs.... kéne valami kisebb ürügy, pl hogy boltba kell mennem, nincsen-e kedve elkísérni :D de ez nem jó, mert anyám a főnök a boltban, és tudja h feleslegesen mennék boltba, de vmi ilyesmi ürügy kéne :D
2010. júl. 16. 01:22
 6/7 anonim ***** válasza:

sétálni van kedved. vagy ha van kutyád sétáltathatná veled.

vagy rosszul vagy és levegőznöd kell

2010. júl. 16. 01:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Apád meg a biztonsági őr a boltban?

A legtisztább ha megmondod neki.

2010. júl. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!