Hogy tudnám lekoptatni a csajt ha aggresszív és én nem akarok barátkozni vele?
Új osztályba kerültem és a padtársam egy elég aggresszív lány. (középsuli utáni suli szóval "felnőttek" vagyunk elvileg).
nem is érdekelne ha nem velem akarna barátkozni.
de óra közben szövegel hogy a családtagjai így megverték meg úgy megverték a cigányokat és mindig van náluk valami balhé, ő folyton beleverné a fejét ennek meg annak (épp kire haragszik) a falba stb.
gondoltam beszéljen csak, én hallgatok figyelek a tanárra
csak mindig rám akar tukmálni mindenféle kajáját amit hoz meg mindig velem akar elmenni büfébe
és azt csinálom hogy rászoktam az egészséges táplálkozásra (ilyen kefírt meg mazsolákat viszek mindig amiket mindenki, ő is utál és így van indokom hogy ne fogadjam el a csokijait)
de egyik nap meglopták az egyik osztálytársamat, valaki az osztályból mikor bent hagyta a táskáját
akkor is pont lógott rajtam a csaj (akkor még kijártam büfébe) és mikor visszajött és megtudtuk elkezdett üvöltözni a lánnyal hogy hogy lehet ilyen buta (csak ehelyett mindenféle válogatott rondaságot mondott) és hogy beleveri a fejét a falba ilyenek.
és azóta félek tőle. amúgy is csendes félős típus vagyok, mindig sokat terrorizáltak, nem mondok ellent inkább hallgatok.
de nem tudom mit csináljak nincs kedvem mindig gyomorgörccsel suliba menni meg elviselni az aggresszív szövegeit amiket nekem mond
hogy koptassam le? abszolút nincs ötletem, mostanában azt kamuzom hogy fáradt vagyok és nem nagyon beszélek de így meg másokkal se beszélhetek sokat mert az feltűnő lenne
félek neki megmondani hogy nem kérek belőle mert küzdősportol már ovis kora óta, szerintem megölne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!