Mégis mivel tudnátok engem meggyőzni, hogyha van isten, akkor ő jó? : (
Nem hinném, hogy Isten minden tudásának köze van ahhoz, hogy Isten elindít, vagy megakadályoz egy csapást.
Ugyan mi történt volna ha Jóbnál nem engedte meg Isten a Sátánnak?
Ezt saját magadban láttad? Mert nem ilyen az egész kereszténység szerintem.
Vallás nélkül pedig üres lennék.
Jézussal pedig szívesen haverkodnék, tökéletes ember ő.
Én őszinte szívvel csak azt kívánom, hogy aki nem hisz abban, aki megteremtette, az egyszerűen csak tűnjön el, pusztuljon el.
Mert ha Isten nem létezik, akkor bizony te sem létezel, kisbarátom.
6
Ha pedig Isten létezik akkor rád nem vár semmi jó.
#6: nem teszem meg azt a szívességet.
Isten meg nem létezik.
Isten pusztítson el minket ha létezik :D
Engem anyám és apám "teremtett", őket az ő szüleik, így egészen vissza a legelső biokémiai reakcióig ami az első sejteket alkotta pár milliárd éve.
Bizonyítani azt, hogy Isten jó?
Bizonyítani úgy, hogy a 6. válaszoló aki elvileg a követője mások halálát kívánja őszinte szívvel? Ha ilyen a követője milyen lehet ő maga?
A Bibliában sem az ószövetség sem pedig az újszövetség nem fest róla jó képet pusztán azt mondják benne, hogy ő jó.
Ha eldobod az erkölcsi érzékedet és a kritikus gondolkodásodat akkor talán eltudod fogadni a dogmát, hogy jó és nem fognak zavarni az ellentmondások, hibák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!