Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért a keresztény lett a...

Miért a keresztény lett a legüldözöttebb vallás?

2023. márc. 14. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
37%

"A Vatikán Rómában van."

A Vatikánnak semmi köze Rómához. Egy független állam.

"A Kába kő meg Mekkában. Hány templom van Mekkában?"

Hogy jön ide a Kába kő? :) Minek neked templom Mekkában? Nektek keresztényeknek mi közötök van Mekkához? Én sem kérem hogy a Vatikánban legyen mecset.

"Mekkába és Medinába még csak be sem mehet nem muszlim."

És minek mennél oda? A muszlimok nem csinálnak túristalátványosságot a vallási értékekből, csak ti keresztények.

"A Vatikánban járt már muszlim. Mekkába és Medinába be sem mehet nem muszlim. Hogy van ez?"

Úgy van ez hogy a Vatikán és a katolikus egyház üzletet csinált a vallásból és várja szertettel a gazdag túristákat. Búcsucédulákat már nem tudnak áruasítani :)

"Én személy szerint nagyon is örülök hogy Magyarországon szabadon gyakorolhatja az ember a vallását!"

Mindenki kivéve a muszlimok. Magyarországon nem épülhet mecset és államszinten megy az iszlámellenes gyülöletkeltés.

"Nem egy fokkal jobb hanem sokkal jobb. Halvány lila fogalmad sincs mi folyik Kínában, ezért mondod azt hogy csak egy fokkal jobb."

És te honnan tudod mi folyik Kínában? Én például tudom hogy Kínában van mecset de Magyarországon nincs.

"Nem azt írtam hogy nem jut nekik épület."

Hol nem jut neki épület? Európában konganak az ürességtől a keresztény templomok :) A kutya nem jár templomba.

"Ez hazugság! Muszlimtól ilyesmit még nem hallottam. Ez az első eset!

De közlöm veled hogy tévedsz!"

Mi hazugság? :) Nézd már meg milyen vagyonnal rendelkeznek a keresztény egyházak.

"Egyébként meg nézd már meg buddhisták meg a krisnások épületei Budapesten. Az egyik egy átalakított épület a másik igaz hogy új építésű de egyáltalán nincs templom kinézete! Milyen érdekes hogy ők még sem nyavalyognak!"

De ha akarnák bármilyen buddhista templomt építhetenének. Egyébként sem igaz mert ilyen épületeik vannak Magyarországon:

[link]

"De továbbra is az a véleményem ha ez így nem tetszik akkor bizony ajándékozzátok el az épületet legyen belőle mondjuk hajléktalan szálló vagy más jellegű szociális intézmény ha nem más vallásnak akarjátok felajánlani. Esetleg óvoda vagy iskola."

Miért nem a dusgazdag keresztény egyházaknál kéregetsz ilyesmit? Egyébként szerintem a magyarországi muszlim egyházak segítenek a legtöbbet a rászorulókon az anyagi képességeikhez viszonyítva.

"Van a muszlimoknak mecsetük Magyarországon nem is egy. Olyan van mint bármelyik másik nem keresztény vallásnak. Mondom nézd meg Budapesten a krisna és buddhista templomok épületeit és egyből látni fogod hogy a tiétek még így is különb. Az a baj hogy nem vagy elég tájékozott. Mozdulj ki gyakrabban!"

NEm tudod miérről beszélsz. Blinkeltem neked a Magyarországi budhista épületeklet.

"A keresztények voltak a legüldözöttebbek a világon az ókorban. Ez bizonyítja hogy a kereszténység az igaz vallás!"

Ez is egy keresztény hazugság. Az igaz volt üldözés az ókorban de ez egyáltalán nem volt olyan mértékű mint ahogy az a keresztének behazudják. Szisztematikus törvényesített üldözés csak egy rövid időszakban volt.

"Mutasd meg ezt a templomot had lássuk!"

Nem tudom hogy felépült-e de már engedik.

"Szaúd-Arábiában nehéz pontos vallási demográfiai adatokat beszerezni , [1] de úgy vélik, hogy Szaúd-Arábiában körülbelül 1,8 millió keresztény él. [2] A jelentések szerint a szaúd-arábiai keresztények széles körben elterjedt diszkriminációval szembesülnek, beleértve a külföldön született keresztényeket és az őslakos keresztényeket is."

Szaúd-Arábiában a keresztények nagy többsége bevándoroló. Nem lehet ott olyan nagy keresztény üldözés ha 1,8 millió keresztény vándorolt oda. Most igazolta le egy szaudi focicsapat Ronaldot aki a világ legismertebb focistája és keresztény. Nagy üldözés lehet ott :)))

"Szegény muszlimok meg nem építhetnek mecsetet. Szaud-Arábiába meg be se mehet pap hogy pl. tartson egy keresztény Istentiszteletet! (hivatalosan semmiképp)"

Ez több Európai országban is így van csak muszlimok esetében. Görögországban például a muszlim közösség nem választhat imamot. A görög állam nevezi ki. Franciaország is arról volt szó hogy külföldi imamokat nem engedik be.

"Talán itt Magyarországon is ezt kellene tenni hogy az itteni muszlimok egy kis ízelítőt kapjanak arról hogy milyen is amikor nem gyakorolhatják a vallásukat szabadon. Itt csak épület van korlátozva de ott maguk az emberek. Na ez az amit a magyar muszlimok nem ismernek. De rájuk férne egy lecke hogy értékeljék utána hogy saját épületük lehet!"

A keresztényektől minden kitelek. Ha a keresztényeken múlna szerintem én egy koncentrációs táborban lennék vagy egy tömegsírban.

"Kiderült hogy ki is a hazug!"

Nem azt mondtam hogy van, hanem azt hogy épülhet. Na ki a hazug?

2023. márc. 15. 22:56
 52/81 anonim ***** válasza:
6%

"Azért nem kéne le sülyedni eddig. Nem járnátok jól."

Ő nem lesülyedt. Ilyenek a keresztények. Legszívesebben egy koncentrációs táborban vagy egy tömegsírban látnák a muszlimokat. Mindig is ilyenek voltak a keresztények.

2023. márc. 15. 22:58
 53/81 anonim ***** válasza:

Nekem leginkabb ugy tunik, hogy te latnal minden keresztenyt szivesen tomegsirban. Sot, leginkabb mindenkit, aki nem muszlim. Sot, meg azokat a muszlimokat is, akik nem pont ugyanazt gondoljak mint te. Meg azokat a muszlimokat is agyhalottnak meg nagyon hulyenek nevezed, akik nem ugyanazt fujjak, mint te. Eddig ket muszlim volt itt a gyk-n, de te mindkettot elkuldted az anyjaba, mert nem bologattak neked, hanem leirtak a sajat velemenyuket.

Hozzad kepest Magyarorszag egy muszlim kanaan.

2023. márc. 15. 23:20
 54/81 anonim ***** válasza:
83%

52

Jaja, biztos ezért robbantanak fel mecseteket, hajtanak bele a tömegbe és fejeznek le embereket. Oh wait... Ezeket nem keresztények csinálják. Nos, ez igen kínos.

2023. márc. 15. 23:35
 55/81 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem leginkabb ugy tunik, hogy te latnal minden keresztenyt szivesen tomegsirban. Sot, leginkabb mindenkit, aki nem muszlim."

Ez hazugság. Egy kereszténytől nem is várok más mint hogy egy ilyen hazugsággal reagáljon. Az iszlám vallásszabadságot biztosít és tiltja hogy bárkit is megöljenek a vallása miatt.

"Meg azokat a muszlimokat is agyhalottnak meg nagyon hulyenek nevezed, akik nem ugyanazt fujjak, mint te. Eddig ket muszlim volt itt a gyk-n, de te mindkettot elkuldted az anyjaba, mert nem bologattak neked, hanem leirtak a sajat velemenyuket."

Szintén hazugság. Senkit nem küldtem el az anyjaba és csak őt nevezem hülyének és a keresztények pincsikutyájának mert az is.

2023. márc. 15. 23:38
 56/81 anonim ***** válasza:
3%

"Jaja, biztos ezért robbantanak fel mecseteket, hajtanak bele a tömegbe és fejeznek le embereket. Oh wait... Ezeket nem keresztények csinálják. Nos, ez igen kínos."

Ezeket az ISIS tette, az ISIS-t pedig az USA hozta létre tehát a keresztények műve az ISIS. Ez része a keresztények iszlámellenes tevékenységének. Továbbá bőven van keresztény terrorista és keresztény terrorszervezeet csak ezeket nem nevezik kereszténynek. Arról nem is beszélve hogy az olyan keresztény országok mint az USA, államszinten alkalmaznak terrort.

2023. márc. 15. 23:41
 57/81 anonim ***** válasza:
91%

56

Az ISIS az Iszlám Állam rövidítése. Próbálhatod mosni a szennyest, de elég gyenge próbálkozás...

2023. márc. 15. 23:43
 58/81 anonim ***** válasza:
97%

". Arról nem is beszélve hogy az olyan keresztény országok mint az USA, államszinten alkalmaznak terrort."

Ezt most ugy irtad, mintha Iranban, Szaudban, Katarban, Afganisztanban, stb nem lenne allamszintu terror :D

2023. márc. 15. 23:46
 59/81 anonim ***** válasza:
95%

58

Végülis ott csak megkorbácsolnak egy tiltott könyvért, egy oldal szalonnáért vagy egy doboz sörért. Nem terror az, hanem a béke szigete.

2023. márc. 15. 23:49
 60/81 anonim ***** válasza:
2%

"Ezt most ugy irtad, mintha Iranban, Szaudban, Katarban, Afganisztanban, stb nem lenne allamszintu terror "

Szaud-Arábiát a keresztények hozták létre és a mai napig támogatják. Afganisztánban szintén a keresztények hozták hatalomra a tálibokat. Iránban szintén a keresztények hozták hatalomra a jelenlegi rejzsimet. Katarban meg nincs államszintű terror.

2023. márc. 15. 23:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!