Miért a keresztény lett a legüldözöttebb vallás?
"Meséld már el nekem hol követnek el népirtást keresztények ellen?"
Sziriában.
Meg persze afrikában is vannak ilyen alakok, illetve a hindu nacionalisták ha nem is népírtanak de azért néha ölnek belölük rendesen. Ezt pakisztáni ismerőseid is alátámaszthatják.
Illetve állitolag egyiptomban és afganiszténban is voltak/vannak hasónlo esetek.
Illetve van valami kulturális üldőzés is europában, mert hogy aa baloldal erősödik és minden erejével harcol az ellen amit a jobboldal lobogtat és forditva is persze. És hát a jobboldal éppen kereszténység párti szoval...
Az utolsó értékelhető megmozdulást a norvég fiatalok csináltlák a 90es években,vagy ahogy a orbán fogalmazta:"Hangosan és érthetően fejezték ki véleményüket"
1992-ben a norvég black metal mozgalom tagjai egy templomgyújtogatási hullámot indítottak el. 1996-ig legalább 50 támadás ért keresztény templomokat Norvégiában.[1] Az összes megoldott esetben black metalosokat találtak felelősnek.[25] A felgyújtott épületek közül néhány több száz éves és történelmi műemlékek volt.
Drakula megint marhaságokat hordasz össze. Sziriában az ISIS gyilkolt. Az igaz hogy keresztényeket is de csak minimálisan. Az ISIS áldozatainak 95%-a muszlim.
"Meg persze afrikában is vannak ilyen alakok, illetve a hindu nacionalisták ha nem is népírtanak de azért néha ölnek belölük rendesen. Ezt pakisztáni ismerőseid is alátámaszthatják."
Ritkán fordul elő és ezek egyike sem népirtás. Indiában viszont volt hogy egyetlen muszlimok elleni támadásban ezer muszlimot gyilkoltak meg.
"Illetve van valami kulturális üldőzés is europában, mert hogy aa baloldal erősödik és minden erejével harcol az ellen amit a jobboldal lobogtat és forditva is persze. És hát a jobboldal éppen kereszténység párti szoval..."
Az igaz hogy Európában a baloldal vallásellens, de ezt egyáltalán nem nevezném kulturális keresztény üldőzésnek. A baloldal általánosságban vallásellenes. Ráadásul a jobboldal meg iszlámellenes is szóval sokkal inkább iszlámmellenes Európa mint keresztényellenes.
Szóval maradjunk annyiban hogy a keresztények megint hazudnak. Az iszlám a leginkább üldözött vallás.
"Drakula megint marhaságokat hordasz össze. Sziriában az ISIS gyilkolt. "
Miért marhaság, nem ezt mondtam én is?
"Az igaz hogy keresztényeket is de csak minimálisan. Az ISIS áldozatainak 95%-a muszlim."
Nem nevezném minimálisnak a keresztények ellen elkövetett támadásaikat csak azért mert sok muszlimot ölnek, sziriának elégnagy keresztény lakosa halt meg hogy nép irtásnak nevezzük.
"Ritkán fordul elő és ezek egyike sem népirtás. "
Nem tudom hogy ezt népirtásnak lehet-e fogalmilag minősiteni, de azért ez az 50 áldozatos kis akcio szerintem kimeriti a vallás üldőzést itt afrikában.
Na meg persze ez sem el hanyagolható.
"Az igaz hogy Európában a baloldal vallásellens, de ezt egyáltalán nem nevezném kulturális keresztény üldőzésnek. A baloldal általánosságban vallásellenes. Ráadásul a jobboldal meg iszlámellenes is szóval sokkal inkább iszlámmellenes Európa mint keresztényellenes."
Nem teljesen. A baloldal főképpen keresztény ellenes, velünk alig foglalkozik, néha még véd is minket mert a jobboldal meg támad.
"Szóval maradjunk annyiban hogy a keresztények megint hazudnak. Az iszlám a leginkább üldözött vallás."
Nem hiszem hogy bármelyik adatom cáfolni készült volna ezt, csak azt akartam meg jegyezni hogy nem elhanyagolható ez sem.
Vidiripi
"A magyar állam nem engedi hogy mecset mint épület legyen Magyarországon."
Kérlek tedd meg hogy fényképeket linkelsz a Mekkában és Medinában lévő keresztény templomokról. Rómában van mecset!
Kínában a már meglévő mecseteket rombolják le. Itt Magyarországon meg engedik hogy átalakítsanak épületet mecsetté. Ha Kínában élnél annak is örülnél ami itt van Magyarországon.
De ha ennyire nem tetszik miért nem kötözöl el? A vallásodat attól még szabadon gyakorolhatod. Nagyon sok kereszténynek nem jut még olyan épület sem mint a tiétek. De ha ekkora baj, akkor adjátok oda valamelyik keresztény közösségnek, azok örülni fognak neki és megbecsülik majd azt ami lett nekik.
"Nem nevezném minimálisnak a keresztények ellen elkövetett támadásaikat csak azért mert sok muszlimot ölnek, sziriának elégnagy keresztény lakosa halt meg hogy nép irtásnak nevezzük."
Hát nem. Ahogy mondtam az ISIS áldozatainak 95%-a muszlim. Csak a maradék 5% keresztény, jezidi vagy más vallású.
"Nem tudom hogy ezt népirtásnak lehet-e fogalmilag minősiteni, de azért ez az 50 áldozatos kis akcio szerintem kimeriti a vallás üldőzést itt afrikában."
Népirtásnak semmiképpen sem nevezném. A vallási üldözést viszont szerintem is kimeríti.
"Nem teljesen. A baloldal főképpen keresztény ellenes, velünk alig foglalkozik, néha még véd is minket mert a jobboldal meg támad."
Etéen sem vagy képben. A baloldal teljes mértékben iszlámellenes. Mosz éppen úgy tudnak a legtöbbet ártani az iszlámnak hogy megjátszák, a muszlimokat védik de ez nem igaz.
"Nem hiszem hogy bármelyik adatom cáfolni készült volna ezt, csak azt akartam meg jegyezni hogy nem elhanyagolható ez sem."
Akkor teljesen felesleges volt ez a hozzászólásod. Nem tagadom hogy egyes országokban támadások érik a keresztényeket, de ahogy mondtam az egy hatalmas hazugság hogy a keresztény a legüldözöttebb vallás. Egyértelműen az iszlám a legüldözöttebb.
"Kérlek tedd meg hogy fényképeket linkelsz a Mekkában és Medinában lévő keresztény templomokról. Rómában van mecset!"
Mekka és Medina megfelelője nem Róma hanem a Vatikán. Hány mecset van a Vatikánban?
"Kínában a már meglévő mecseteket rombolják le. Itt Magyarországon meg engedik hogy átalakítsanak épületet mecsetté. Ha Kínában élnél annak is örülnél ami itt van Magyarországon."
Én a helyedben nem lennék arra büszke hogy Magyarország csak egy fokkal jobb mint a vallásellenes népirtó diktatúra Kína.
"Nagyon sok kereszténynek nem jut még olyan épület sem mint a tiétek."
Meséld már el a keresztények hol nem jutnak épülethez? Ezekkel a hazugságokkal semmire nem mész.
"De ha ekkora baj, akkor adjátok oda valamelyik keresztény közösségnek, azok örülni fognak neki és megbecsülik majd azt ami lett nekik."
A magyarországi keresztény közösségek tele vannak pénzzel. Még a kisebb egyházaknak is van sajét épülete. Érdekes hogy még a buddhistáknak, krisnásoknak is lehet saját templomuk, sőt még saját falujuk is. Mindenkinek lehet, akármiyen vallásnak csak a muszlimoknak nem lehete mecsetük Magyarországon. Egyébként ez is bizonyítja hogy az iszlám az igaz vallás.
"Én is bírom, amikor azon problémáznak, hogy valahol nem épül mecset... Majd ha Szaud-Arábiában egy keresztény szabadon gyakorolhatja a hitét, és nem ölik meg pusztán azért, mert találnak nála egy Bibliát... Nos, akkor lehet nyavajogni, addig szerintem hagyjuk."
Ez egy újabb keresztény hazugság. Azt írják 1,8 millió keresztény él Szaud-Arábiában és már engedik hogy építsenek templomot. Magyarország etéren még Szaud-Arábiánál is rosszabb mert itt nem épülhet mecset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!