Miért a keresztény lett a legüldözöttebb vallás?
... meg azokat a kedves, érzékeny lelki világú európai ŐSLAKOSOKAT is, akiket a közel-keletről jött-ment keresztény vallás és vadidegen kultúra évszázadokon át irtott, és évezrede a nyakán akar ülni.
De csak nyugalom, Perzsiában is le fogják egy napon venni a fejükről a vallásotok arab nyelvű változatát, és akkor kvittek vagytok.
Azt mondjátok nincs is üldözve a kereszténység?
Hogy lehet ilyen állatságot kitalálni.
"Azt mondjátok nincs is üldözve a kereszténység?"
Mondjuk?
A 3-ason kivül nem mondta senki.
Azért, mert a nemzetközi nagytőke (globális nagyvállalatok, -pénzintézetek, -médiacégek) vezetői rájöttek, hogy a tömegeket összefogni képes társadalmi struktúrák akadályozhatják a terjeszkedésüket és így a haszonszerzési lehetőségeiket. Ezért a korrumpálható nemzetközi politikai elittel összefogva próbálják az emberi közösségeket minél apróbb részekre lebontani, lehetőleg addig, míg az emberiség pusztán összefogásra képtelen egyének sokaságává válik.
Ennek a törekvésnek állnak az útjában a nemzetek, a vallások, a kulturális sajátosságok sőt egy szinten túl a rasszok és a biológiai nemek is. Ezért a nagy igyekezet az összekeverésükre, jelentéktelenné tételükre vagy az eltüntetésükre.
"Azt mondjátok nincs is üldözve a kereszténység?
Hogy lehet ilyen állatságot kitalálni."
Olvasd már el mit írtam. Nem azt mondtam hogy nincs üldözve a kereszténység. Azt mondtam nem a kereszténység a legüldözöttebb vallás hanem az iszlám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!