Miért a keresztény lett a legüldözöttebb vallás?
Vidiripi
"Persze hogy felhozom, de nem azért mert enélkül nem tudok hinni hanem mert ez súlyos megsértése a vallásszabadságnak és csak muszlimok esetén alkalmazza a magyar állam."
Értem hogy nem tudsz hinni mert nincs épület. Téged ez bekorlátoz.
"Mondja ezt egy bálványimádó keresztény.Irigyled a keresztényeket hogy ők épület nélkül is tudnak hinni.
Pedig nem kell irigykedned, sajnos vannak olyanok akik szobrokhoz imádkoznak. Az sem jobb mint a te épületimádatod!
"Nem kötöm a hitem egy épülethez csak felhívom a figyelmed hogy a keresztények Magyarországon hogyan korlátozzák a muszlimokat."
Ne keverd ide a muszlimokat. Neked van szükséged épületre hogy hinni tudj, a muszlimoknak nem kell a hitükhöz épület!
"Ja hogy szerinted az bálványimádás hogy muszlimok mecsetben imádkoznak?"
Bálványimádás egy mecsethez kötni a hitedet. De a muszlimok nem tesznek ilyet! Ez csak rád jellemző! Ebből is látszik hogy nem ismered a muszlimokat még egy átlag ember szintjén sem.
"Nálatok keresztényeknél vannak közvetítők akik Isten és ember között állak."
A szent iratok szerint csak egyetlen közvetítő van Isten és ember között. De az nem egy épület, mint ami neked a hit jelképe.
"Ti keresztények hozzátok fel mindig Szaud Arábiát. Én pedig elmondtam hogy keresztények hozták létre szaud Arábiát és támogatják a vahabizmust ma is."
Te adtad a linket amiben szó volt az országról. De ott nem írták amiről most beszélsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!