Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért a keresztény lett a...

Miért a keresztény lett a legüldözöttebb vallás?

2023. márc. 14. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
95%

Vidiripi

"Azért nem kéne le sülyedni eddig. Nem járnátok jól."

Akkor kiderülne, hogy mégsem olyan békés mint ahogyan mondják.

"Attol hogy egy ripacsnak nagy a szaja, nem kellene minden magyarorszagi muszlimot buntetni. A legtobben ki vannak bekulve a jelenlegi mecsetekkel is."

Ő nem ripacs, hanem egy gyűlölködő ember! És teljesen igazad van hogy egy ember miatt nem kellene mindenkinek elszenvednie a büntetést!

És elnézést kérek az igaz muszlimoktól. Jó tudni hogy a jelenlegi helyzetet a megfelelő módon tudják értékelni.

2023. márc. 16. 20:16
 72/81 anonim ***** válasza:
89%

Vidiripi

"A Vatikánnak semmi köze Rómához. Egy független állam."

Nagyon is sok köze van Rómához! Politikai értelemben valóban teljesen független. De attól még tény hogy Róma városa teljesen körbe veszi. Sőt vannak olyan vatikáni bíborosok akik nem is a Vatikánban laknak, hanem Róma városában és nem csak ők vannak ezzel így hanem még több ezer ember aki valamilyen formában kapcsolódik a Vatikánhoz.

"Minek neked templom Mekkában? Nektek keresztényeknek mi közötök van Mekkához? Én sem kérem hogy a Vatikánban legyen mecset."

Minek neked mecset Magyarországon, mi köze van Magyarországnak a muszlimokhoz?

- Kérjed hogy legyen. Harcold ki hogy ott legyen előbb aztán majd visszatérünk a magyarországira.

Mekkában miért ne lehetne keresztény templom?

"És minek mennél oda? A muszlimok nem csinálnak túristalátványosságot a vallási értékekből, csak ti keresztények."

Azért hogy kiderüljön hogy lehet-e teljesen szabadon beszélni a kereszténységről Mekkában és Medinában.

- Azért a mekkai zarándoklat még is 5 milliárd dollár feletti bevételt jelent a Szaúdi államnak. Jó ki üzlet és éves szinten milliárdos bevétel.

"Úgy van ez hogy a Vatikán és a katolikus egyház üzletet csinált a vallásból és várja szertettel a gazdag túristákat."

De oda be sem mehet. Tiltva van! A muszlimok meg Mekkából csinálnak üzletet és jóval nagyobbat mint a Vatikán. A Vatikánnak nincs 5 milliárd feletti bevétele az odalátogatókból. Mekka vezet toronymagasan!

"Mindenki kivéve a muszlimok. Magyarországon nem épülhet mecset és államszinten megy az iszlámellenes gyülöletkeltés."

Tehát akkor a muszlimok csak akkor tudják gyakorolni a vallásukat ha van mecset?

Ha nincs mecset akkor azok az emberek nem is muszlimok?

Nagyon helyes hogy nem engedi az állam mecset építését. Magyarországnak nincs köze a muszlimokhoz. Sőt nincsenek is muszlimok Magyarországon. Muszlimok csak ott vannak ahol van mecset!

"És te honnan tudod mi folyik Kínában? Én például tudom hogy Kínában van mecset de Magyarországon nincs."

Onnét hogy járt ott a testvérem! És elmondta hogy mit látott meg mutatott felvételeket is!

Akkor költözz Kínába! Egy vallásellenes népirtó diktatúrába! Mert ott van mecset és ott vannak muszlimok, itt nincsenek te sem vagy az! Mert csak akkor vagy muszlim ha van mecset is.

"Hol nem jut neki épület?"

Nem azt írtam hogy nem jut nekik épület! És nem Európáról van szó hanem Magyarországról.

De ha már itt tartunk miért nem mész másik Európai országba ahol van mecset és megoldódik a problémád. Végre tényleg muszlim lehetsz mert most nem vagy az!

Mert téged egy épület tesz csak muszlimmá.

"Nézd már meg milyen vagyonnal rendelkeznek a keresztény egyházak."

Nem egyházakat írtál korábban hanem keresztény közösségeket. Nem, nincs mindegyik tele pénzel.

"De ha akarnák bármilyen buddhista templomt építhetenének. Egyébként sem igaz mert ilyen épületeik vannak Magyarországon:"

Építs mecsetet a buddhista templom közelébe, ott lehet engedélyeznék. Mivel úgy tudom hogy Budapesten nem engedélyezik.

"Miért nem a dusgazdag keresztény egyházaknál kéregetsz ilyesmit? Egyébként szerintem a magyarországi muszlim egyházak segítenek a legtöbbet a rászorulókon az anyagi képességeikhez viszonyítva."

Ez nem kérés volt! Ez csak egy felvetés volt! Neked van bajod az épülettel. Te nem tartod magad muszlimnak ez miatt ezért javasoltam hogy ajándékozzátok el az épületet. Te meg menj oda ahol van mecset. De elsősorban Kínát javaslom neked.

"NEm tudod miérről beszélsz. Blinkeltem neked a Magyarországi budhista épületeklet."

Értem mivel nem lehetsz muszlim épület nélkül így buddhista lettél mert azoknak van! Örülök hogy sikerült megoldanod mégis csak a problémát!

"Az igaz volt üldözés az ókorban de ez egyáltalán nem volt olyan mértékű mint ahogy az a keresztének behazudják. Szisztematikus törvényesített üldözés csak egy rövid időszakban volt."

Akkor volt a legüldözöttebb. Az hogy te ezt nem így értetted arról nem tehetek.

"Nem tudom hogy felépült-e de már engedik."

Mecsetet is lehet építeni Magyarországon és van is mecset nem is egy az országban.

"Szaúd-Arábiában a keresztények nagy többsége bevándoroló. Nem lehet ott olyan nagy keresztény üldözés ha 1,8 millió keresztény vándorolt oda."

Mutasd milyen épületük van! Bátran beszélhet a hitéről egy keresztény akár egy a vallási rendőrséghez tartozó egyénnel is?

"Most igazolta le egy szaudi focicsapat Ronaldot aki a világ legismertebb focistája és keresztény."

[link]

[link]

- Milyen keresztény ez a Ronaldo hogy nem a felesége a nő akivel együtt él?

"Ez több Európai országban is így van csak muszlimok esetében. Görögországban például a muszlim közösség nem választhat imamot. A görög állam nevezi ki. Franciaország is arról volt szó hogy külföldi imamokat nem engedik be."

És szerinted ez a kisebb baj? A nagyobb az hogy nem lehet mecsetet építeni?

"Ha a keresztényeken múlna szerintem én egy koncentrációs táborban lennék vagy egy tömegsírban."

Muszlimok is ölnek muszlimokat. És miből gondolod hogy nem múlik rajtuk? És ha rajtuk múlik hogy lehet hogy még mindig itt vagy? Azt hangoztattad hogy Magyarország keresztény ország. Te állandóan ellentmondásba kerülsz saját magaddal. Egyszerűen nem tudod eldönti hogy mi is van valójában. Bár mondjuk ezen nem csodálkozom hiszen téged egy épület határoz meg vallási értelemben.

Nem vagy muszlim, ha nincs épület, hiszen így nem tudod gyakorolni a vallásodat!

"Nem azt mondtam hogy van, hanem azt hogy épülhet. Na ki a hazug?"

Nem, nem épülhet templom. Hiszen még azt sem engedi hogy nyíltan gyakorolják a hitüket!

"Szaúd-Arábia megengedi, hogy a keresztények külföldi munkavállalóként lépjenek be az országba munka vagy turizmus céljából, de nem engedi, hogy nyíltan gyakorolják hitüket."

Márpedig egy templom elég nyílt dolog!

- De cáfold meg és mutass egy felépített templomot. 1,8 millió keresztény bizony építene templomot ha úgy érezné hogy azt valóban megteheti.

"Szaúd-Arábia megengedi, hogy a keresztények külföldi munkavállalóként lépjenek be az országba munka vagy turizmus céljából, de nem engedi, hogy nyíltan gyakorolják hitüket."

A magyarországi muszlimok (mert te nem vagy az hited egy épülettől függ, mondjuk ez bálványimádás szerintem de mindegy) nyíltan gyakorolhatják a hitüket.

Pl. itt Magyarországon saját honlapot üzemeltethetnek. Tarthatnak összejöveteleket és ezeknek az összejöveteleknek az időpontját nyíltan meglehet jelentetni akár az utcán is.

"A szaúd-arábiai Mutaween ( arabul : مطوعين ) vagy az erények előmozdításával és a gonoszság megelőzésével foglalkozó bizottság (azaz a vallási rendőrség ) tilt minden más vallás gyakorlását, kivéve az iszlámot . [11] Egy muszlim áttérése egy másik vallásra hitehagyásnak minősül , [11] ha a vádlott nem mond vissza , halállal büntetendő bűncselekmény."

- Szabadon lehet hirdetnie a vallását az 1,8 millió kereszténynek? Aha persze!

- Szóval te vagy a hazug. Mert nem épült és nem is épülhet templom.

Ezt írtad: ""Azt írják 1,8 millió keresztény él Szaud-Arábiában és már engedik hogy építsenek templomot."

- Sehol nem írják hogy engedik hogy templomot építsenek. Amit írnak az hogy hivatalosan nincs templom az egész országban. Te vagy a hazug!

"Ez hazugság. Egy kereszténytől nem is várok más mint hogy egy ilyen hazugsággal reagáljon. Az iszlám vallásszabadságot biztosít és tiltja hogy bárkit is megöljenek a vallása miatt."

Ez hazugság! És mivel te nem vagy muszlim szerintem fizetnek neked azért hogy szítsad a feszültséget és gyűlölködj!

"Egy muszlim áttérése egy másik vallásra hitehagyásnak minősül , [11] ha a vádlott nem mond vissza , halállal büntetendő bűncselekmény."

Ennyit az iszlám vallásszabadságáról. Köszi hogy linkelted ezt az oldalt. És bár fura de neked köszönhető hogy erre írásos bizonyíték van!

"Szaud-Arábiát a keresztények hozták létre és a mai napig támogatják. Afganisztánban szintén a keresztények hozták hatalomra a tálibokat. Iránban szintén a keresztények hozták hatalomra a jelenlegi rejzsimet."

Akkor valójában nincs is iszlám. Szóval mi bajod van a keresztényekkel?

De valahogy még sem jön ki a matek. Mert nem lehet bemenni Mekkába és Medinába más vallásúnak. Sőt keresztény templom nincs is a szaudiaknál.

Téged tuti hogy fizetnek ezért. A nyilvánvaló ellentmondás felett is átsiklasz.

2023. márc. 16. 21:51
 73/81 anonim ***** válasza:
3%

"Ő nem ripacs, hanem egy gyűlölködő ember!"

Ez megint hazugság. Én nem vagyok gyűlölködő. Ez sokkal inkább rád és a keresztényekre igaz.

"És teljesen igazad van hogy egy ember miatt nem kellene mindenkinek elszenvednie a büntetést!"

Hiába próbálod visszanyalni amit írtál. Pontosan tudom hogy ti keresztények legszívesebben tömegsírban képzelnétek el a muszlimokat. Semmiben nem különböztök az ötszáz évvel és ezer évvel ezelőtti keresztényektől akik azért indultak el hogy kiirtsák a muszlimokat. Amit az USA tesz az is egy keresztes hadjárat. A te szent Bibliád azt írj irtsd ki a más vallásúakat és a keresztények mindig is ezt tették.

"És elnézést kérek az igaz muszlimoktól. Jó tudni hogy a jelenlegi helyzetet a megfelelő módon tudják értékelni."

Nem kell az álszent színészkedés. Az igazi muszlimok pontosan tudják milyenek vagytok ti keresztények.

2023. márc. 17. 19:35
 74/81 anonim ***** válasza:
89%

Vidiripi

"Az igazi muszlimok pontosan tudják milyenek vagytok ti keresztények."

Te nem vagy muszlim csak annak hazudod magadat! Aki egy épületben hisz az bálványimádó és te az vagy, mert a hitedet egy épület határozza meg!

Erre számtalanszor rávilágítottál, de csak most értettem meg!

Mert egy igazi muszlimnak nem egy épület határozza meg a hitét!

2023. márc. 17. 19:59
 75/81 anonim ***** válasza:
3%

"Nagyon is sok köze van Rómához! Politikai értelemben valóban teljesen független. De attól még tény hogy Róma városa teljesen körbe veszi. Sőt vannak olyan vatikáni bíborosok akik nem is a Vatikánban laknak, hanem Róma városában és nem csak ők vannak ezzel így hanem még több ezer ember aki valamilyen formában kapcsolódik a Vatikánhoz."

Te magad is leírtad hogy politikai értelemben teljesen független. Innentől nincs mit vitatnod. Az senkit nem érdekel hogy ki hol lakik.

"Minek neked mecset Magyarországon, mi köze van Magyarországnak a muszlimokhoz?"

Mi az hogy mi köze van Magyarországnak a muszlimokhoz te szerencsétlen? Mondjuk egy hozzád hasonló hazug keresztény ezt is letagadja. A honfoglalástól kezdve mindig is éltek muszlimok Magyarországon. Az Árpádházi királyok alatt például fontos szerepük volt majd a hódoltság alatt is sok muszlim élt itt. Persze a keresztények kétszer is kiirtották a muszlimokat Magyarországról. Jelenleg pedig 20-30 ezer muszlim él Magyarországon. Persze neked van pofád azt kérdezni mi köze Magyarországnak a muszlimokhoz.

"Kérjed hogy legyen. Harcold ki hogy ott legyen előbb aztán majd visszatérünk a magyarországira."

Mi bajod van? Mit harcoljak ki?

"Mekkában miért ne lehetne keresztény templom?"

Egyrészt mert a keresztényeknek semmi köze Mekkához. Soha nem voltak ott keresztények. Jelenleg pedig az iszlám szent városa. Minek neked oda keresztény templom. Én sem kérem hogy a Vatikánban legyen mecset.

"Azért hogy kiderüljön hogy lehet-e teljesen szabadon beszélni a kereszténységről Mekkában és Medinában."

Beszélni lehet róla de senkit nem érdek ott a kereszténység.

"Azért a mekkai zarándoklat még is 5 milliárd dollár feletti bevételt jelent a Szaúdi államnak. Jó ki üzlet és éves szinten milliárdos bevétel."

Ha nem muszlimok is mehetnének még nagyobb bevételt hozna mégsem engedik.

"De oda be sem mehet. Tiltva van!"

Mi bajod van? Szerinted hányan látogatják évente a Szent Péter-bazilikát, múzeumokat stb?

"A muszlimok meg Mekkából csinálnak üzletet és jóval nagyobbat mint a Vatikán. A Vatikánnak nincs 5 milliárd feletti bevétele az odalátogatókból. Mekka vezet toronymagasan!"

A keresztény egyház behálózza a világ jelentős részét és nagyobb vagyona van mint sok országnak.

"Tehát akkor a muszlimok csak akkor tudják gyakorolni a vallásukat ha van mecset?

Ha nincs mecset akkor azok az emberek nem is muszlimok?"

Nem, de ettől még tény hogy Magyarország nem engedi hogy mecset legyen az országban.

"Akkor költözz Kínába! Egy vallásellenes népirtó diktatúrába! Mert ott van mecset és ott vannak muszlimok, itt nincsenek te sem vagy az! Mert csak akkor vagy muszlim ha van mecset is.

"

Látom félrebeszélsz :)

"De ha már itt tartunk miért nem mész másik Európai országba ahol van mecset és megoldódik a problémád."

Igen, tudom hogy az a keresztények vágya hogy menjenek el Európából a muszlimok. Ennek érdekében még népirtást is elkövettek a keresztények.

"Nem egyházakat írtál korábban hanem keresztény közösségeket. Nem, nincs mindegyik tele pénzel."

A nagyobb keresztény egyházak tele vannak pénzzel, de még a kisebb szekták is.

"Építs mecsetet a buddhista templom közelébe, ott lehet engedélyeznék. Mivel úgy tudom hogy Budapesten nem engedélyezik."

Nem. Általánosságban Magyarországon nem épülhet mecset.

"Te nem tartod magad muszlimnak ez miatt ezért javasoltam hogy ajándékozzátok el az épületet. Te meg menj oda ahol van mecset. De elsősorban Kínát javaslom neked."

Megint hazudozol. Egy keresztényeknél a hazudozás alapjáraton megy, de te különösen hazug vagy.

"Mecsetet is lehet építeni Magyarországon és van is mecset nem is egy az országban."

Mond te teljesen hülye? Magyarországon nem épülhet mecset és nincs is. A történelmi mecsetek pedig át lettek alakítva keresztény templommá az a kevés ami nem, az meg múzeum.

"Mutasd milyen épületük van! Bátran beszélhet a hitéről egy keresztény akár egy a vallási rendőrséghez tartozó egyénnel is?"

Ha engedik hogy épüljön templom akkor igen. De egyébként is Szaud Arábiát a keresztények hozták létre és ma is keresztények támogatják. Szóval ti keresztények vagytok felelősek Szaud Arábia miatt. Felfogtad? A keresztényeken kérd számon ha a szaudiak korlátozzák a keresztényeket.

"Milyen keresztény ez a Ronaldo hogy nem a felesége a nő akivel együtt él?"

Nem tudom mi a problémád ezzel. A legtöbb kereszténynél ez nem probléma.

"És szerinted ez a kisebb baj? A nagyobb az hogy nem lehet mecsetet építeni?"

Mindkettő baj.

"Muszlimok is ölnek muszlimokat."

Igen, ezt hazudják be a keresztények. Hogy a muszlimok amúgy is állandóam ölik egymást. Ez persze hazugság. Az USA hozza létre az ISIS-hez hasonló terrorszevezeteket, majd behazudják hogy ilyenek a muszlimok.

"És ha rajtuk múlik hogy lehet hogy még mindig itt vagy? Azt hangoztattad hogy Magyarország keresztény ország. Te állandóan ellentmondásba kerülsz saját magaddal. Egyszerűen nem tudod eldönti hogy mi is van valójában."

Úgy hogy a keresztény egyház kezéből kivették a hatalmat. Azok akik tiltják Magyarországon a mecset építést, csak kultúrkeresztények. De ha a keresztény egyház visszakapná a hatalmat, első dolga lenne hogy koncentrációs táborba zárja a muszlimokat.

"A magyarországi muszlimok (mert te nem vagy az hited egy épülettől függ, mondjuk ez bálványimádás szerintem de mindegy) nyíltan gyakorolhatják a hitüket."

Mondtam már hogy ez hazugság. Bálványimádó pedig te vagy és a többi háromsághívő keresztény.

"Ez hazugság! És mivel te nem vagy muszlim szerintem fizetnek neked azért hogy szítsad a feszültséget és gyűlölködj!"

Az iszlám vallásszabadságot biztosít és tiltja hogy bárkit is megöljenek a vallása miatt. Ez az iszlám tanítása. Te meg a keresztények által létrehozott Szaud Arábiával akarod cáfolni ezt? Ráadásul a szaudiak vahabiták ami egy szekta. Én csak az igazságot írom írom le ami neked és a többi kereszténynek nem tetszik.

"Ennyit az iszlám vallásszabadságáról. Köszi hogy linkelted ezt az oldalt. És bár fura de neked köszönhető hogy erre írásos bizonyíték van!"

Ilyen egy hazug keresztény. Te egy ország törvényeiből indulsz ki és megpróbálod behazudni hogy ez az iszlám miközben a Korán azt írja semmiféle evilági büntetés nem jár ha valaki elhagyja a hitet.

"Akkor valójában nincs is iszlám. Szóval mi bajod van a keresztényekkel?"

Szerinted az iszlám a szaudiakból áll és a tálibokból? Csak szeretnéd. Azért támogatják a keresztények az ilyen hamis szektákat és terrorszervezeteket majd behazudják hogy ilyen az iszlám. Ilyen aljasok vagytok.

"De valahogy még sem jön ki a matek. Mert nem lehet bemenni Mekkába és Medinába más vallásúnak. Sőt keresztény templom nincs is a szaudiaknál."

Ti keresztények hoztátok létre és támogatjátok Szaud Arábiát. Ezen mit nem értesz? Az hogy nincs keresztény templom Szaud Arábiában és hogy korlátozzák ott a keresztényeket, teljesen megfelel nektek keresztényeknek mert így lehet mutogatni hogy ilyenek a muszlimok. Ugyanez igaz a tálibokra is.

"Téged tuti hogy fizetnek ezért. A nyilvánvaló ellentmondás felett is átsiklasz."

Nincs ebben semmi ellentmondás. Én csak szembesítelek azzal hogy milyenek vagytok ti keresztények.

2023. márc. 17. 20:36
 76/81 anonim ***** válasza:
54%

"Te nem vagy muszlim csak annak hazudod magadat!"

Te akarod megmondani ki muszlim és ki nem? Te kinek képzeled magad?

"Aki egy épületben hisz az bálványimádó és te az vagy, mert a hitedet egy épület határozza meg!"

Ez a te hazugságod. Én nem mondtam ilyet. Ezért mondom hogy ti keresztények gátlástalanul hazudozol. És persze bálványimádó is te vagy.

"Mert egy igazi muszlimnak nem egy épület határozza meg a hitét!"

Nekem sem. De ettől még tény hogy Magyarországon a keresztények nem engedik hogy mecset épüljön.

2023. márc. 17. 20:39
 77/81 anonim ***** válasza:
81%

Vidiripi

"Te akarod megmondani ki muszlim és ki nem? Te kinek képzeled magad?"

Nem! Én azt mondtam meg hogy ki nem az! Te nem vagy muszlim mivel a hited egy épülethez kötöd, muszlimok ilyet nem tesznek mert az bálványimádás!

"Ez a te hazugságod. Én nem mondtam ilyet. Ezért mondom hogy ti keresztények gátlástalanul hazudozol."

Én nem írtam olyat hogy te ezt mondtad. Én állítom azt hogy ez így van. Azok alapján amiket írtál teljesen világos hogy nem tudsz épület nélkül hinni neked látnod kell valamit. De ha látod az már nem hit márpedig egy épületet lát az ember az pedig tudás. Neked tudásod az van de hited az nincs, ez teljesen nyilvánvaló abból amiket írsz!

"Nekem sem. De ettől még tény hogy Magyarországon a keresztények nem engedik hogy mecset épüljön."

Igazi muszlimak ezt írtam. De te nem vagy az neked egy épületen alapul a hited. De mivel nincs olyan ami neked kell így hited sincs de akkor sem lenne hited ha lenne olyan épület mivel akkor már azt tudásnak neveznénk. Neked tudásod az van hited az nincs! Nem vagy muszlim!

2023. márc. 17. 20:57
 78/81 anonim ***** válasza:
26%

"Te nem vagy muszlim mivel a hited egy épülethez kötöd, muszlimok ilyet nem tesznek mert az bálványimádás!"

Én nem állítottam olyat hogy az iszlám hithez kötelező egy mecset megléte. Ez a te hazugságod. Szóval megintcsak bizonyítottad hogy egy aljas hazug keresztény vagy. Ja és bálványimádással is megrágalmaztál miközben a saját Bibliád alapján is ti keresztények vagytok bálvámyimádók.

"De mivel nincs olyan ami neked kell így hited sincs de akkor sem lenne hited ha lenne olyan épület mivel akkor már azt tudásnak neveznénk. Neked tudásod az van hited az nincs! Nem vagy muszlim!"

A hit ember és Isten között van, amihez másnak semmi köze. Te pedig mégis meg akarod mondani kinek van hite és kinek nincs? Ez is tipikus keresztény hogy ember és Isten közé álltok.

Ebben a kérdésben az lett volna a normális keresztény reakció hogy igazat adsz nekem és azt mondod a mecsetépítési tilalom sérti a vallásszabadságot Magyarországon és elítéled a magyar hatóságot. Ehelyett elkezdtél hazudozni és úgy beállítani mintha nem is lenne fontos. Meg is fenyegettél hogy azzal hogy tényleg korlátozni kellene a muszlimokat Magyarországon. Majd megrágalmaztál azzal hogy bálványimádó vagyok majd közém és Isten közé álltál. Aztán Szaud Arábiával példálóztál ami egy keresztények által létrehozott, szekta vezette torzszülött állam. Ezek mind bizonyítják mennyire aljas vagy.

2023. márc. 18. 12:45
 79/81 anonim ***** válasza:
89%

Vidiripi

"Én nem állítottam olyat hogy az iszlám hithez kötelező egy mecset megléte."

Nem figyelsz oda, na de ez nem újdonság! Én sem állítottam olyat hogy te ezt mondtad volna!

"Ja és bálványimádással is megrágalmaztál miközben a saját Bibliád alapján is ti keresztények vagytok bálvámyimádók."

Te hozod fel mindig a mecsetet. Tehát ez azt jelenti hogy ez nélkül nem tudsz hinni. De egy épülethez kötni a hitet az bálványimádás.

"A hit ember és Isten között van, amihez másnak semmi köze."

Alap esetben igen. De nálad ez nem így van. Nálad egy épület is kell hozzá.

"Te pedig mégis meg akarod mondani kinek van hite és kinek nincs?"

Én nem megakarom mondani! Én megmondtam! Neked nincs, csak ha van hozzá egy megfelelő épület!

"Ez is tipikus keresztény hogy ember és Isten közé álltok."

Ez egy tipikus eset a te "hitvilágodból", hogy beiktatsz egy épületet még pluszban!

"Ebben a kérdésben az lett volna a normális keresztény reakció hogy igazat adsz nekem és azt mondod a mecsetépítési tilalom sérti a vallásszabadságot Magyarországon és elítéled a magyar hatóságot."

Normális muszlim nem köti a hitét egy épülethez! Neked nem megy másként. Erről írsz folyton még most is.

"Ehelyett elkezdtél hazudozni és úgy beállítani mintha nem is lenne fontos."

De nagyon is fontos hiszen bálványimádás és az nem jó, nagyon nem az!

"Meg is fenyegettél hogy azzal hogy tényleg korlátozni kellene a muszlimokat Magyarországon."

Tehát akkor nincsenek korlátozva a muszlimok Magyarországon. Persze kivéve téged mert téged egy épület korlátoz.

"Majd megrágalmaztál azzal hogy bálványimádó vagyok majd közém és Isten közé álltál."

Akkor gyenge istened van, ha én képes vagyok közétek állni. De értem én. Rám vetíted ki azt hogy csak egy épülettel együtt tudsz hinni! Mondjuk ez nem jó! Írtam hogy miért.

"Aztán Szaud Arábiával példálóztál ami egy keresztények által létrehozott, szekta vezette torzszülött állam."

Te adtál egy linket ahol erről az országról volt szó. Most meg neked van problémád. Máskor el kell olvasni hogy mit írnak és nem csak úgy bedobni valamit azt gondolva hogy a másik úgy sem olvassa el.

2023. márc. 18. 19:06
 80/81 anonim ***** válasza:
54%

"Nem figyelsz oda, na de ez nem újdonság! Én sem állítottam olyat hogy te ezt mondtad volna!"

Akkor beismered hogy megrágalmaztál ezzel.

"Te hozod fel mindig a mecsetet. Tehát ez azt jelenti hogy ez nélkül nem tudsz hinni. De egy épülethez kötni a hitet az bálványimádás."

Persze hogy felhozom, de nem azért mert enélkül nem tudok hinni hanem mert ez súlyos megsértése a vallásszabadságnak és csak muszlimok esetén alkalmazza a magyar állam.

"Te hozod fel mindig a mecsetet. Tehát ez azt jelenti hogy ez nélkül nem tudsz hinni. De egy épülethez kötni a hitet az bálványimádás."

Mondja ezt egy bálványimádó keresztény.

"Alap esetben igen. De nálad ez nem így van. Nálad egy épület is kell hozzá."

Ez szintén a te hazugságod.

"Ez egy tipikus eset a te "hitvilágodból", hogy beiktatsz egy épületet még pluszban!"

Ezért mondom hogy keresztények csak úgy képesek vitázni, ha közben hazudoznak.

"Normális muszlim nem köti a hitét egy épülethez! Neked nem megy másként. Erről írsz folyton még most is."

Nem kötöm a hitem egy épülethez csak felhívom a figyelmed hogy a keresztények Magyarországon hogyan korlátozzák a muszlimokat. Ezen mit nem értesz. Ahelyet hogy igazat adnál még nekiállsz rágalmazni engem. Ilyen egy aljas keresztény.

"De nagyon is fontos hiszen bálványimádás és az nem jó, nagyon nem az!"

Ja hogy szerinted az bálványimádás hogy muszlimok mecsetben imádkoznak? :) Akkor biztos a keresztények azért nem engedik hogy ne kövessék el a muszlimok a bálványimádáds bűnét :) Micsoda egy utolsó aljas keresztény vagy.

"Tehát akkor nincsenek korlátozva a muszlimok Magyarországon. Persze kivéve téged mert téged egy épület korlátoz."

De korlátozva vannak csak te nem tekinted annak mert egy aljas keresztény vagy.

"Akkor gyenge istened van, ha én képes vagyok közétek állni."

Nálatok keresztényeknél vannak közvetítők akik Isten és ember között állak. Például papok akiknél gyónni kell, vagy szentek, Mária, Jézus szóval mindenféle közvetítő. És te megint engem rágalmazol és az iszlámot.

"Te adtál egy linket ahol erről az országról volt szó. Most meg neked van problémád. Máskor el kell olvasni hogy mit írnak és nem csak úgy bedobni valamit azt gondolva hogy a másik úgy sem olvassa el. "

Ti keresztények hozzátok fel mindig Szaud Arábiát. Én pedig elmondtam hogy keresztények hozták létre szaud Arábiát és támogatják a vahabizmust ma is.

2023. márc. 19. 09:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!