Miért a keresztény lett a legüldözöttebb vallás?
"Olvastam az erről szóló wikipédia szócikket, és valóban gyilkoltak muszlimokat, de az nem derült ki belőle, hogy keresztények gyilkolták őket"
Mi az hogy nem derült ki? Szerinted a szerbek milyen vallást követnek?
"Igen, a kereszténység a legüldözöttebb vallás."
Ezzel a hazugsággal csak azt bizonyítod hogy a keresztények még ebben is csak hazudni tudnak. A muszlimoknak még az sincs megengedve hogy mecsetet építsenek Magyarországon és te behazudod hogy a kereszténység a legüldözöttebb vallás?
Kedves előző, keress már adatokat arra, hogy hány muszlim szenvedett üldözést világszerte! Akár úgy is, hogy arányaiban. Én kerestem, hogy összehasonlíthassam a két adatot, nem találtam.
Egyébként igen, megengedhetnék nekik, hogy önálló épületként építsenek mecsetet. Egy igen szemrevaló épület lenne, legalábbis a tervek szerint.
"Kedves előző, keress már adatokat arra, hogy hány muszlim szenvedett üldözést világszerte! Akár úgy is, hogy arányaiban. Én kerestem, hogy összehasonlíthassam a két adatot, nem találtam."
Attól hogy találtal valami keresztény oldalt ahol bekamuzzák hogy háromezermilliárd :) keresztényt üldöznek, még nem bizonyítottál semmit :) Én felsoroltam több országot ahol konkrétan népirtást követnek el muszlimok ellen államszinten.
"Egyébként igen, megengedhetnék nekik, hogy önálló épületként építsenek mecsetet. Egy igen szemrevaló épület lenne, legalábbis a tervek szerint."
Csak éppen a magyar állam ezt nem engedi. És te beszélsz keresztényüldözésről mikor Magyarországon még az is tilos hogy a muszlimoknak mecsete lehessen miközben muszlim országokban simán lehet keresztény templom.
". A muszlimoknak még az sincs megengedve hogy mecsetet építsenek Magyarországon és te behazudod hogy a kereszténység a legüldözöttebb vallás?"
xD
És te még megsértődsz ha hülyének néznek?
Nem tünik fel hogy ez az épület egy irodaház? Maga az épület nem mecset, csak belülről lett átalakítva. A magyar állam nem engedi hogy mecset mint épület legyen Magyarországon.
De amugy meg felesleges ezzel versengeni, ez mindenhol ugyan olyan rossz.
És bármelyik oldalt is olvasom mindig csak alig pár százalékkal nagyobb a statisztikákban az adott vallás (keresztény vagy iszlám) üldözötsége.
"És te még megsértődsz ha hülyének néznek?
Nem tünik fel hogy ez az épület egy irodaház? Maga az épület nem mecset, csak belülről lett átalakítva. A magyar állam nem engedi hogy mecset mint épület legyen Magyarországon."
Hát tudja a fene hogyan néz ki egy mecset. xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!