Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért a keresztény lett a...

Miért a keresztény lett a legüldözöttebb vallás?

2023. márc. 14. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
4%

"Olvastam az erről szóló wikipédia szócikket, és valóban gyilkoltak muszlimokat, de az nem derült ki belőle, hogy keresztények gyilkolták őket"

Mi az hogy nem derült ki? Szerinted a szerbek milyen vallást követnek?

2023. márc. 14. 21:10
 22/81 anonim ***** válasza:
3%

"Igen, a kereszténység a legüldözöttebb vallás."

Ezzel a hazugsággal csak azt bizonyítod hogy a keresztények még ebben is csak hazudni tudnak. A muszlimoknak még az sincs megengedve hogy mecsetet építsenek Magyarországon és te behazudod hogy a kereszténység a legüldözöttebb vallás?

2023. márc. 14. 21:13
 23/81 anonim ***** válasza:
93%

Kedves előző, keress már adatokat arra, hogy hány muszlim szenvedett üldözést világszerte! Akár úgy is, hogy arányaiban. Én kerestem, hogy összehasonlíthassam a két adatot, nem találtam.

Egyébként igen, megengedhetnék nekik, hogy önálló épületként építsenek mecsetet. Egy igen szemrevaló épület lenne, legalábbis a tervek szerint.

2023. márc. 14. 21:25
 24/81 anonim ***** válasza:
5%

"Kedves előző, keress már adatokat arra, hogy hány muszlim szenvedett üldözést világszerte! Akár úgy is, hogy arányaiban. Én kerestem, hogy összehasonlíthassam a két adatot, nem találtam."

Attól hogy találtal valami keresztény oldalt ahol bekamuzzák hogy háromezermilliárd :) keresztényt üldöznek, még nem bizonyítottál semmit :) Én felsoroltam több országot ahol konkrétan népirtást követnek el muszlimok ellen államszinten.

"Egyébként igen, megengedhetnék nekik, hogy önálló épületként építsenek mecsetet. Egy igen szemrevaló épület lenne, legalábbis a tervek szerint."

Csak éppen a magyar állam ezt nem engedi. És te beszélsz keresztényüldözésről mikor Magyarországon még az is tilos hogy a muszlimoknak mecsete lehessen miközben muszlim országokban simán lehet keresztény templom.

2023. márc. 14. 21:33
 25/81 A kérdező kommentje:

". A muszlimoknak még az sincs megengedve hogy mecsetet építsenek Magyarországon és te behazudod hogy a kereszténység a legüldözöttebb vallás?"

xD

https://www.youtube.com/watch?v=hP41wt9t4Yw

2023. márc. 14. 21:40
 26/81 anonim ***** válasza:
42%

És te még megsértődsz ha hülyének néznek?

Nem tünik fel hogy ez az épület egy irodaház? Maga az épület nem mecset, csak belülről lett átalakítva. A magyar állam nem engedi hogy mecset mint épület legyen Magyarországon.

2023. márc. 14. 21:43
 27/81 anonim ***** válasza:
89%
@25 Atyaeg en megbolondulnek ebben az abajgasban...
2023. márc. 14. 21:45
 28/81 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
97%

De amugy meg felesleges ezzel versengeni, ez mindenhol ugyan olyan rossz.

És bármelyik oldalt is olvasom mindig csak alig pár százalékkal nagyobb a statisztikákban az adott vallás (keresztény vagy iszlám) üldözötsége.

2023. márc. 14. 21:56
 29/81 anonim ***** válasza:
42%
Meséld már el nekem hol követnek el népirtást keresztények ellen? Vagy Európában hol tiltják hogy kersztény templom épüljön?
2023. márc. 14. 22:01
 30/81 A kérdező kommentje:

"És te még megsértődsz ha hülyének néznek?

Nem tünik fel hogy ez az épület egy irodaház? Maga az épület nem mecset, csak belülről lett átalakítva. A magyar állam nem engedi hogy mecset mint épület legyen Magyarországon."

Hát tudja a fene hogyan néz ki egy mecset. xD

2023. márc. 14. 22:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!