Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A vallások szerint a végső...

A vallások szerint a végső ítéletben lesz jelentősége annak, hogy ki milyen világnézetű volt?

Figyelt kérdés
Számít-e, hogy valaki hindu, muszlim, keresztény, ateista, deista, agnosztikus, okkultista, stb?
2023. jan. 17. 14:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
17%

Ja hogy le lett írva :)

Szóval nem tudsz erre válaszolni :) Nem is vártam mást.

2023. jan. 19. 10:15
 32/37 anonim ***** válasza:
69%

Kérdeztem tőled az előbb, de te csak primitív módon tudsz reagálni?

Szuper értelmes... 😉

2023. jan. 19. 11:47
 33/37 anonim ***** válasza:
69%

Erre válaszolj:

Egyébként is milyen jogon akar megítélni bárkit is aki előtt élt így nem is ismerhette Jézust? Nyilván a Jézus előtt élt emberek nem ismerhették Jézus tanítását így nem tudhatták mi jó és mi rossz, icy elítélni sem lehet őket. És itt megbukik a keresztény tanítás. Azt mondjátok Jézus minden embert jött megváltani, de sok milliárd ember nem is ismerhette Jézust mert előtte él vagy messze Jézustól. Miért nem az emberiség kezdetén jött Jézus? Ebből is látszik hogy Jézus megváltó halála egy keresztény hamisítás. Jézus sosem tanított ilyet.

Ez egy szépen megfogalmazott kulturált kérdés.

2023. jan. 19. 12:18
 34/37 anonim ***** válasza:
46%
Nem, ez ostoba provokáció, ugyanis meg lett válaszolva a bibliából! Te nem cáfoltad meg a Biblia alapján, csak jártatod a szád!
2023. jan. 19. 13:48
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd már meg mivel cáfoltad. Másold be ide.
2023. jan. 19. 14:17
 36/37 anonim ***** válasza:
Én ateista vagyok és abban hiszek h az élet az egy hatalmas ajándék és ki kell élvezni és nem szabad elcseszni az egész életed h a "mennybe" egy nem létező dologba kerülhess.
2023. jan. 19. 15:18
 37/37 anonim ***** válasza:
0%

"Én ateista vagyok és abban hiszek h az élet az egy hatalmas ajándék és ki kell élvezni és nem szabad elcseszni az egész életed h a "mennybe" egy nem létező dologba kerülhess."

Vagy éppen a Mennyország az ajándék és azzal cseszed el hogy munka helyett élvezetekre pazarlod az itteni időd.

2023. jan. 19. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!