Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem csak az emberek de Isten...

Nem csak az emberek de Isten is lenézi azt akinek nincs munkája de már elmúlt 20 éves?

Figyelt kérdés
haszontalanság fiai? (beliálfiai) ?
2022. aug. 30. 16:37
 81/96 A kérdező kommentje:
#80 De mondjuk biblia írja hogy végidőkben extrém szintű hitetlenség lesz és már semmi kétség hogy a végidőkben vagyunk elég megnézni a világ eseményeit: hatalmas aszályok, orosz ukrán háború, nemzet támad nemzet ellen ahogy Jézus megprófétálra. Egyre nagyobb az Istentelenség főleg az amerikai Egyesült államokban ami a nagy babilon a parázna a kéjnő
2022. aug. 31. 19:55
 82/96 A kérdező kommentje:
Jézus még a járványokról is beszélt elég megnézni pár éve már csak covid megy éjjel nappal és ez csak rosszabb lesz a jelenések könyve alapján.
2022. aug. 31. 19:58
 83/96 anonim ***** válasza:
94%

Én nem állítottam olyat, hogy beteg volnál, mivel én azt innen nem tudom megállapítani. Én csak azt mondtam, hogy ha valaki hall dolgokat, akkor nem az a legkézenfekvőbb magyarázat, hogy Isten szól hozzá. Lehet, hogy így van, de legkevésbé sem magától értetődő. Sőt, ha nem is Isten szól, még akkor sem biztos, hogy beteg.

Kérdező, én csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy vajon fenntartod-e a lehetőségét annak, hogy tévedsz. Ha esetleg kiderülne, hogy nincs igazad, akkor képes lennél-e felismerni, vagy akármi történhet, azt ugyanazzal a dologgal magyaráznád, és mindig igazad volna. Mert ha elvi esélye sincs annak, hogy kiderüljön, hogy tévedsz, akkor könnyen becsaphatod önmagad.

2022. aug. 31. 20:31
 84/96 A kérdező kommentje:

#85 Mint mondtam szent lélek szokott engem figyelmeztetni dolgokkal kapcsolatban és igaza van tehát ennek köze nincs a betegséghez

De te hiszel a szent lélekbe? Mert a biblia írja hogy aki megkeresztelkedik az megkapja a szent lélek ajándékát és ez nem hallucináció

2022. aug. 31. 20:35
 85/96 A kérdező kommentje:

Szent lelket lehet kérni ma is Istentől:

Én is azt mondom nektek: kérjetek, és adatik, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert mindaz, aki kér, kap; aki keres, talál; és aki zörget, annak megnyittatik. ... Mennyei Atyátok ad Szentlelket azoknak, akik kérik tőle.[1

2022. aug. 31. 20:41
 86/96 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik semmiféle Isten, így nem is nézhet le senkit.
2022. szept. 2. 14:48
 87/96 anonim ***** válasza:

Beliál fiairól:

[link]

Az idézett szöveg környezetével együtt:

[link]

tehát nincs korhatár, se 20 éves, se 25 éves.

A Biblia máshol is ír a lustaságról, és elítéli:

[link]

Egészség: A mama pajzsmirigyét évekig elhanyagolta a háziorvos, mondván, hogy jóindulatú a daganat. Nem vette észre, hogy rosszindulatú. Mire kórházba került, addigra már csak néhány hónapja volt hátra. A rák nem játék. Ha agydaganatod van, akkor nemsokára jön az epilepszia.

2022. szept. 4. 07:39
 88/96 anonim ***** válasza:
#80: Kedves kérdező, honnan tudod, hogy szent az a lélek? Sürgősen beszélj egy pappal!
2022. szept. 4. 07:46
 89/96 A kérdező kommentje:

#87 Nincs daganatom ebben biztos lehetsz szóval le lehet már szállni rólam ezzel az ostoba trollkodással.

Ha te nem hiszel a szent lélek létezésébe akkor istenbe mi módon hiszel?

2022. szept. 4. 07:49
 90/96 A kérdező kommentje:

#87 Ne játszd az álszentet , te sose voltál lusta?

Beliál fiai, lánya, embere: olyanok, akik oda tartoznak az ártó, pusztító hatalomhoz. Olyan elvetemült emberek, akik városuk lakóit eltántorítják más istenek tiszteletére (5Móz 13,14), erőszakoskodó homoszexuálisok (Bír 19,22kk), halállal végződő nemi erőszakot elkövetők (Bír 20,13), aki az Úr előtt részegen jelenik meg (1Sám 1,14k), olyan papok, akik nem törődnek az Úrral (1Sám 2,12kk), a megátalkodott Nábál (1Sám 25,17.25), az irigy és igazságtalan harcosok (1Sám 30,22), a rossz király (1Sám 16,7), a lázadók (1Sám 10,27; 2Sám 20,1; 2Krón 13,7), az áskálódó (Péld 6,12; 16,27), a hamis tanú (Péld 6,19; 19,5).

2022. szept. 4. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!