Nem csak az emberek de Isten is lenézi azt akinek nincs munkája de már elmúlt 20 éves?
Én nem állítottam olyat, hogy beteg volnál, mivel én azt innen nem tudom megállapítani. Én csak azt mondtam, hogy ha valaki hall dolgokat, akkor nem az a legkézenfekvőbb magyarázat, hogy Isten szól hozzá. Lehet, hogy így van, de legkevésbé sem magától értetődő. Sőt, ha nem is Isten szól, még akkor sem biztos, hogy beteg.
Kérdező, én csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy vajon fenntartod-e a lehetőségét annak, hogy tévedsz. Ha esetleg kiderülne, hogy nincs igazad, akkor képes lennél-e felismerni, vagy akármi történhet, azt ugyanazzal a dologgal magyaráznád, és mindig igazad volna. Mert ha elvi esélye sincs annak, hogy kiderüljön, hogy tévedsz, akkor könnyen becsaphatod önmagad.
#85 Mint mondtam szent lélek szokott engem figyelmeztetni dolgokkal kapcsolatban és igaza van tehát ennek köze nincs a betegséghez
De te hiszel a szent lélekbe? Mert a biblia írja hogy aki megkeresztelkedik az megkapja a szent lélek ajándékát és ez nem hallucináció
Szent lelket lehet kérni ma is Istentől:
Én is azt mondom nektek: kérjetek, és adatik, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert mindaz, aki kér, kap; aki keres, talál; és aki zörget, annak megnyittatik. ... Mennyei Atyátok ad Szentlelket azoknak, akik kérik tőle.[1
Beliál fiairól:
Az idézett szöveg környezetével együtt:
tehát nincs korhatár, se 20 éves, se 25 éves.
A Biblia máshol is ír a lustaságról, és elítéli:
Egészség: A mama pajzsmirigyét évekig elhanyagolta a háziorvos, mondván, hogy jóindulatú a daganat. Nem vette észre, hogy rosszindulatú. Mire kórházba került, addigra már csak néhány hónapja volt hátra. A rák nem játék. Ha agydaganatod van, akkor nemsokára jön az epilepszia.
#87 Nincs daganatom ebben biztos lehetsz szóval le lehet már szállni rólam ezzel az ostoba trollkodással.
Ha te nem hiszel a szent lélek létezésébe akkor istenbe mi módon hiszel?
#87 Ne játszd az álszentet , te sose voltál lusta?
Beliál fiai, lánya, embere: olyanok, akik oda tartoznak az ártó, pusztító hatalomhoz. Olyan elvetemült emberek, akik városuk lakóit eltántorítják más istenek tiszteletére (5Móz 13,14), erőszakoskodó homoszexuálisok (Bír 19,22kk), halállal végződő nemi erőszakot elkövetők (Bír 20,13), aki az Úr előtt részegen jelenik meg (1Sám 1,14k), olyan papok, akik nem törődnek az Úrral (1Sám 2,12kk), a megátalkodott Nábál (1Sám 25,17.25), az irigy és igazságtalan harcosok (1Sám 30,22), a rossz király (1Sám 16,7), a lázadók (1Sám 10,27; 2Sám 20,1; 2Krón 13,7), az áskálódó (Péld 6,12; 16,27), a hamis tanú (Péld 6,19; 19,5).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!