Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem csak az emberek de Isten...

Nem csak az emberek de Isten is lenézi azt akinek nincs munkája de már elmúlt 20 éves?

Figyelt kérdés
haszontalanság fiai? (beliálfiai) ?
2022. aug. 30. 16:37
 61/96 A kérdező kommentje:

#59 Sehol nem irtam hogy a "beliálfia" nevű hang Elohimtől jönne. Honnan veszed hogy nem voltam vizsgáláson? Ne hidd el amit a 4 pipás ír.

Ezek olyan szavak és igeszakaszok amit sose olvastam de hallom spirituálisan igen aki nem hisz Biblia szavában annak azt nehéz elképzelni és valószínűleg diliházba záratna de ma is létezik ez a dolog tehát a biblia nem mese.

2022. aug. 31. 06:41
 62/96 A kérdező kommentje:

#59 De ha te hívő vagy akkor hogy hogy nem tudod hogy ma is szól az emberekhez Isten a Szent lelken keresztül amit elküldött minden hívőhöz?

Szent lélek keresztségről beszélek

2022. aug. 31. 06:52
 63/96 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező

Ott az első 7 válasz vagy az 57. válasz is.

Többen is megválaszolták a kérdésed és nincs ellenzmondás abban hogy nem szabad lenézni senkit.

Erre minden gondolkodó ember maximum pillanatok alatt rájön.

Nem is értem minek kellett kiírni vagy mi a kérdés még. Azt sem hogy minek kellett így elterelned a saját kérdésed.

De mindegy. A választ többszörösen is megkaptad a kérdésről ennyit.

2022. aug. 31. 08:25
 64/96 A kérdező kommentje:
#63 Hát nem kaptam választ még 1-2 dologra de mióta átlett rakva ebbe a kategóriába inkább feladom mert itt úgyse fognak válaszolni, nem véletlenül vallásba irtam ki tegnap a kérdést.
2022. aug. 31. 09:01
 65/96 A kérdező kommentje:
Itt meg olyanok fognak írni akik egyáltalán nem hisznek istenben és szétbarmolják a kérdésemet.
2022. aug. 31. 09:07
 66/96 anonim ***** válasza:
94%

"Nem csak az emberek de Isten is lenézi azt akinek nincs munkája de már elmúlt 20 éves?"

Ez volt a kérdés. Ezt megválaszolták. Ha van más kérdésed akkor írj ki egy új kérdést.

2022. aug. 31. 09:23
 67/96 A kérdező kommentje:

Olyan ember meg nem hívő aki betegségnek tulajdonít egy természetfeletti dolgot. Ez erős hitetlenségre vall. Akkor Jézus beteg volt amikor annyi csodát művelt vagy azok is betegek akik kapcsolatban vannak Isten(Elohim)-el ma is? Daganatot észre lehetne venni, nem hullik a hajam és egészséges vagyok. Illetve a daganat nem produkál ilyet hogy valaki szentírási igeszakaszokat hall amit sose olvasott és nem is hallott sehol mert az emberek mostanában nem beszélnek bibliarol egyáltalán tehát még emlékezni se tudnék erre..

De ugy látom ebben a kategóriában csak kirakat hívők vannak, annak mutatják magukat hogy hisznek de közben pedig nem mert akkor nem küldenének orvoshoz.

2022. aug. 31. 09:27
 68/96 anonim ***** válasza:
94%

Titus biztosan hívő. Ha neked ő is ateista akkor az rólad árulkodik.

A kérdésed pedig teted tönkre akkor amikor ide nem tartozó kérdéseket is bevontál.

2022. aug. 31. 09:28
 69/96 A kérdező kommentje:
#68 Nem mondtam hogy nem az de akkor miért nem tud a szent lélek létezéséről és tevékenykedéséről ami ma is megnyilvánul egy hívő ember életében?
2022. aug. 31. 09:30
 70/96 A kérdező kommentje:
#68 valahogy ez sántít
2022. aug. 31. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!