Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem csak az emberek de Isten...

Nem csak az emberek de Isten is lenézi azt akinek nincs munkája de már elmúlt 20 éves?

Figyelt kérdés
haszontalanság fiai? (beliálfiai) ?
2022. aug. 30. 16:37
 51/96 anonim ***** válasza:
89%

"Ezt bizonyítani már nem tudod."

Alatta kifejtettem.

2022. aug. 30. 19:25
 52/96 A kérdező kommentje:
Eddigiek alapján te vagy az ateista elég megnézni amiket irsz hogy kigunyolod a csodákat tehát egyértelmü hogy nem vagy hívő és vallás kategóriába irkálsz bár ezt a moderátorok is látják
2022. aug. 30. 19:31
 53/96 A kérdező kommentje:
info@gyakorikerdesek.hu -ra is írtam mert megelégeltem ezt most már, nem elég hogy becsületemet sérted de rágalmazol hazugságokkal ezért már megtehetném ellened a rendőrségi feljelentést.
2022. aug. 30. 19:34
 54/96 anonim ***** válasza:
92%

"rágalmazol hazugságokkal ezért már megtehetném ellened a rendőrségi feljelentést."

Tegyed. De úgy sem fogod mert te vagy aki rágalmazol engem, meg hazugságokkal vádolsz.

Ott is levezetem hogy hol rágalmaztál ha kell. Ahogyan már itt is megtettem.

2022. aug. 30. 19:37
 55/96 anonim ***** válasza:
89%
Az email címet köszönöm. Így nem kellett keresnem. Ment az email.
2022. aug. 30. 19:40
 56/96 A kérdező kommentje:

Most már ignorállak mert úgy sem fogsz érdemleges választ küldeni nekem csak rabolod az időmet már mióta... És még én szórakozok, nem sül le a pofádról a bőr ember?

Eleve úgy jösz ide aki nem hisz Istenbe pedig én Isten hívő emberek válaszát várom a kategória alapján azt hittem ez leesett neked!

2022. aug. 30. 19:55
 57/96 anonim ***** válasza:
32%
Sem az inteligens ember sem pedig Isten nem néz le senkit. Főleg nem ilyen látatlanban.
2022. aug. 30. 21:30
 58/96 anonim ***** válasza:
96%

"Eleve úgy jösz ide aki nem hisz Istenbe pedig én Isten hívő emberek válaszát várom a kategória alapján azt hittem ez leesett neked!"

A vallaskritikaban? :D

2022. aug. 30. 23:26
 59/96 anonim ***** válasza:
92%

Szia Kérdező!

Én hívő vagyok szóval ezeket most így írom.

Ha te hangokat hallasz, amik mások számára nem hallhatóan hangzanak el, akkor igen, lehetséges, hogy Isten szól hozzád. És az is lehetséges, hogy valami betegséged van.

Ha megnézed a Bibliát, olyasmi, hogy Isten hangzó szóval szól emberekhez, csak kiválasztott kevés emberrel történik meg, évezredek alatt talán néhány tucat feljegyzett eset. Ha mondjuk a kereszténység történetét nézzük, akkor is ez olyanokkal történik, akik szent életet élnek.

Fennáll a kérdés, hogy mi különböztet meg téged milliárdnyi másik hívőtől, hogy tehozzád szóval szólna az Isten, hozzájuk meg nem. Úgy gondolod, hogy te talán felismertél valamit, amit évezredek során megannyi briliáns elme, akik hívők voltak, nem tudtak? Nagyon vigyázz, mert a büszkeség egy főbűn, könnyen önáltatásba vezet.

Vagy lehet, hogy valami betegséged van. Ez nem szégyen, nem tehetünk mindenről, ami velünk történik. Én osztom az előttem szóló véleményét, nincs abban semmi kockázat, hogy kivizsgáltatod, mert ha bajod van, legalább kiderül, és lehet tenni valamit, ha nincs, akkor meg max a szakemberek széttárják a kezüket, hogy nincs mit orvosolni. Hacsak nem attól félsz, hogy ha kiderül, hogy beteg vagy, akkor esetleg széthullik az önámításod és a hamis kiválasztottságtudatod, ami egy fájdalmas élmény, mert az egót rettenetesen sérti, még hosszabb távon így is jól jársz vele.

Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy Isten az alázatosokhoz szól, nem a büszkékhez. Vagy ha büszkékhez szól, akkor ott meg is alázza őket. De azt erősen kétlem, hogy Isten esetleges társadalmi berendezkedésből adódó kérdésekben foglalna állást, mint például munkahely. Józsuénak meg Dávidnak sem volt ilyen értelemben munkája, amivel a pénzüket keresték volna.

2022. aug. 31. 01:28
 60/96 A kérdező kommentje:
#58 vallásban volt eredetileg csak a moderátorok tévesen átrakták
2022. aug. 31. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!