Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem csak az emberek de Isten...

Nem csak az emberek de Isten is lenézi azt akinek nincs munkája de már elmúlt 20 éves?

Figyelt kérdés
haszontalanság fiai? (beliálfiai) ?
2022. aug. 30. 16:37
 31/96 anonim ***** válasza:
86%

"Látom nem unod még ezt, daganatos betegség hatására illető elkezd olyan hangokat és szavakat hallani amik bibliába is szerepelnek és életébe nem hallott? Ilyen betegség egyáltalán létezik vagy csak szórakozol velem?"

Mivel tudod hogy a bibliából van és hívő vagy te is ezért felteszem már találkoztál vele a bibliában. De ha ott nem is akkor is bárhol halhattad. Az agynak elegendő az hogy ha valahol hallotta egyszer és vissza tudja idézni. De akár az is hogy láttad a bibliában és fel sem fogtad de az agyad igen.

Ennél ezerszer furcsább dolgokat is előfordultak már.

2022. aug. 30. 18:56
 32/96 A kérdező kommentje:
#31 Arról tudnék ha hallottam volna valaha ilyet de nem csak beliálfia szót hallom hanem mást is amiket nem emlitettem meg na azokat hétköznapi ember tuti nem hallja mert szentirás része... Ezeket nem csak beképzelem mert új szavakat is hallok amit én úgy álltalánoságban véve nem használok
2022. aug. 30. 18:58
 33/96 anonim ***** válasza:
88%

" Még mindig orvostudománnyal akarsz megmagyarázni valait amihez hit kell "

Állítod. De koránt sem biztos hogy bármi természetfeletti lenne az egészben.

Nem istenítem az orvosokat. De ők rendelkeznek a megfelelő tudással.

"Orvosok halálból nem tudnak feltámasztani de Isten feltud "

Szóval abban bízol hogy akit majd megölsz mikor súlyosbodik az állapotod azt majd feltámasztja Isten? Mert mindketten tudjuk hogy nem fogja. A túlvilágon pedig majd közli veled hogy pedig többször is figyelmeztetve lettél.

2022. aug. 30. 18:58
 34/96 A kérdező kommentje:

#31 Ráadásul orvostudománnyal akarsz megmagyarázni olyat amit csak hittel lehetne ezért mondtam hogy állj le és lépj ki a kérdésemből mert nem fogsz tudni érdemlegesen válaszolni rá. orvosok nem tudnak meggyógyitani sok betegséget amit Isten meg igen!

halálod után már semmilyen orvos nem fog tudni téged meggyógyitani és vagy elkárhozol vagy üdvözülsz ez a kettő út van és nincs több.

2022. aug. 30. 19:00
 35/96 A kérdező kommentje:

"Szóval abban bízol hogy akit majd megölsz mikor súlyosbodik az állapotod azt majd feltámasztja Isten? "

Akkor ezek szerint magamat akarom megölni? Na menj a fenébe az ökörségeiddel... amúgy meg már egyből vádolsz ez a sátán tulajdonsága csak hogy tudd

2022. aug. 30. 19:01
 36/96 anonim ***** válasza:
95%

"Arról tudnék ha hallottam "

Látom nagyon nem érted.

Nem kell használnod a szavakat. Nem is kell tudnod róla hogy valaha hallottad. Az utcán valaki mondta amire fel sem figyeltél. Vacsora készítés közben ment a TV amire nem figyeltél és ott valamilyen filmben mondták. De még sorolhatnám. Nem kell tudnod róla hogy bármilyen szinten is ismered a szót. Olyan szavakat is használhat az agyad amiket te felidézni sem tudsz. De mégis ott van bent.

" mert szentirás része"

Ilyeneket meg főleg templomban hallhattál vagy biblia olvasás közben. Az agyad elmentette és most a betegséged miatt előjönnek.

2022. aug. 30. 19:02
 37/96 A kérdező kommentje:

2. Thesszalonika 3:2 És hogy meneküljünk meg az alkalmatlan és gonosz emberektől. Mert nem mindenkié a hit!

Teljes szentirási igeszakaszokat hallok és azt például templomba nem is hallottam mert nem járok oda. :D

2022. aug. 30. 19:03
 38/96 A kérdező kommentje:

thesszalonika:

A hit ugyanis nem mindenkié.

2022. aug. 30. 19:05
 39/96 anonim ***** válasza:
97%

"halálod után már semmilyen orvos nem fog tudni téged meggyógyitani és vagy elkárhozol vagy üdvözülsz ez a kettő út van és nincs több."

Teszel magasról arra hogy magadnak és másoknak is árthatsz. Ez alapján én arra tippelnék hogy a kárhozat felé haladsz.

"orvosok nem tudnak meggyógyitani sok betegséget amit Isten meg igen!"

Az orvosi vizsgálatok nem zárják ki hogy imádkozz Istenhez a gyógyulásért.

"Akkor ezek szerint magamat akarom megölni? Na menj a fenébe az ökörségeiddel... amúgy meg már egyből vádolsz ez a sátán tulajdonsága csak hogy tudd"

Nem sikerült megértened amit írtam. Azt írtam hogy előfordulhat hogy súlyosbodni fog a betegséged olyan módon hogy megölsz valaki mást miatta. Tehát nem magadat és itt mindegy hogy te nem akarsz megölni valakit. Ezek nem is úgy szoktak történi hogy megakarnak ölni valakit. Sőt olyan is előfordul hogy segíteni akarnak csak közben ártanak mert a betegségük megkavarta a fejüket.

Azt pedig nem tudom mit értettél félre hogy mivel vádoltalak meg szerinted.

2022. aug. 30. 19:07
 40/96 anonim ***** válasza:
97%

"meneküljünk meg az alkalmatlan és gonosz emberektől"

Az a gonosz aki a beteg embert orvosi vizsgálatra küldi?

Amúgy mitől is félsz? Ha például nincs agy daganatod akkor az egy vizsgálattal kideríthető és kész.

Szóval nincs veszteni valód a vizsgálattal. Ha azonban nem mész el azzal már kockázatot vállalsz nem csak magadra nézve.

"templomba nem is hallottam mert nem járok oda"

és még te mondod hogy én nem vagyok hívő

2022. aug. 30. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!