Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem csak az emberek de Isten...

Nem csak az emberek de Isten is lenézi azt akinek nincs munkája de már elmúlt 20 éves?

Figyelt kérdés
haszontalanság fiai? (beliálfiai) ?
2022. aug. 30. 16:37
 11/96 A kérdező kommentje:

#10 ez nem paranoid skizofrénia hanem lelki hangok... Jézust is bolondnak nézték sokan pont ezért.

Olyan aki nem hisz istenben az miért ír ide?

2022. aug. 30. 18:26
 12/96 A kérdező kommentje:
#10 Fogadok te bezárnál pár bibliai szentet diliházba mert sokukhoz Isten is szólt...
2022. aug. 30. 18:28
 13/96 A kérdező kommentje:

"Ha csak oda képzelnéd vagy a gondolataid lennének akkor nem lenne baj."

ezeket nem képzelem oda mert olyan szavakat is hallok amit egész életemben sosem használtam.. Nem érted amit írok? Hitetlen vagy?

De érzem hogy te nem vagy hívő és úgy akarsz tanácsot írni nekem

2022. aug. 30. 18:31
 14/96 anonim ***** válasza:
86%

"ez nem paranoid skizofrénia hanem lelki hangok..."

Mint írtam nem biztos hogy az. Több betegség is okozhatja azt hogy hangokat hallasz. Ezért kell a doki aki eltud téged küldeni a megfelelő vizsgálatokra.

"Olyan aki nem hisz istenben az miért ír ide?"

Jaaa. Szóval csak akkor írhatok ide ha elfogadok mindent?

Akkor én beszéltem a óriáslábú törpe egyszarvú mikulás kacsákkal. Azt mondták hogy orvosi eset vagy. De mint a többi orvosi eset ezt te sem fogod belátni.

Mivel te is ide írsz ezért természetesen el kell fogadnod hogy én találkoztam velük. Nem tudom mennyire ismered őket de ők mindentudók és soha nem hazudnak. Tehát 100% biztos hogy orvosi eset vagy.

"Fogadok te bezárnál pár bibliai szentet diliházba mert sokukhoz Isten is szólt..."

Mondtam neked hogy be kéne zárni téged? Nem.

Azt mondtam hogy meg kell vizsgálni téged mert beteg vagy. Ami nem feltétlen pszichológiai eredetű. Ha pedig nem az akkor lehet komolyabb akár halálos betegséged is. De ha pszichológiai eredetű akkor is vigyázni kell vele mert könnyen súlyosbodhat.

Gyorsan átfordulhat a hallasz valamit abba hogy látsz olyan dolgokat amik nincsenek ott majd abba hogy már teljesen egy hallucinációban élsz. Eltöltesz egy szobában akár több mint egy napot is étel és ital nélkül úgy hogy közben te azt hiszed hogy minden felé mászkálsz és rengeteg mindent csinálsz.

De lehet akár olyan kimenetele is amikor nem magadnak ártasz hanem másoknak.

Lehet ez valami ártalmatlanabb dolog előjele de lehet akár komolyaké is.

2022. aug. 30. 18:38
 15/96 anonim ***** válasza:
71%

"Nem érted amit írok? "

De értem amit írsz. Ezért írom hogy menjél el dokihoz. De ha már szentek.

A legtöbb szent élete során még nem nagyon volt olyan szinten a pszichológia és az orvos tudomány mint manapság.

DE szerinted megkockáztatták volna azt hogy ártanak valakinek?

Mert könnyedén lehet hogy a helyzeted el kezd súlyosbodni és ártani fogsz valakinek. Ha nem vagy beteg akkor nem találnak majd semmit.

De azzal nem cselekszel jót hogy kockáztatod mások testi épségét csak mert nem akarsz elmenni orvoshoz.

Ha akarod akkor akár ki is elemezhetjük hogy kapásból a hét főbűn közül melyikeket követed el ezzel. De azon kívül is kereshetünk példákat.

2022. aug. 30. 18:42
 16/96 A kérdező kommentje:

" halálos betegséged is"

Mi köze a kettő egymáshoz? Most már olyan írjon aki hisz Istenben téged meg ignorállak mert te az orvostudománnyal akarod megmagyarázni a természetfelettit és az nem fog menni főleg vallás kategóriában nem.

2022. aug. 30. 18:42
 17/96 anonim ***** válasza:
78%

"ezeket nem képzelem oda mert olyan szavakat is hallok amit egész életemben sosem használtam.. "

Pont azt írtam egyébként a be idézet részben hogy HA KÉPZELNÉD. Tehát ez magában foglalja hogy igen értettem hogy nem képzeled.

2022. aug. 30. 18:43
 18/96 A kérdező kommentje:
#17 Olyan írjon aki hisz Jézus Krisztusban és Isten (Elohim)-ben téged meg jelentettelek mert teleszemeteled a kérdésemet az ateista ökörségeiddel!!!
2022. aug. 30. 18:44
 19/96 anonim ***** válasza:
80%

"Mi köze a kettő egymáshoz?"

Például ha agydaganatod van az okozhat ilyesmit.

Az daganatos betegségeket pedig nem árt minél előbb elkezdeni kezelni.

2022. aug. 30. 18:45
 20/96 A kérdező kommentje:
#19 Semmi ilyen betegségem nincs arról még tudomásom is lenne... :D De hagyjuk mert te nem hiszel Istenben így kár rád több szót fecsérelni, olyanok válasza érdekel AKIK HISZNEK!
2022. aug. 30. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!