Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem csak az emberek de Isten...

Nem csak az emberek de Isten is lenézi azt akinek nincs munkája de már elmúlt 20 éves?

Figyelt kérdés
haszontalanság fiai? (beliálfiai) ?
2022. aug. 30. 16:37
 71/96 A kérdező kommentje:

Róma 10:17 HUNK

Azért a hit hallásból van, a hallás pedig Isten ígéje által

2022. aug. 31. 09:35
 72/96 A kérdező kommentje:

Biblia ír tisztátalan lelkekről, angyalokról, bukott angyalokról, lelkekről ezek nem kitalációk ma is léteznek főleg most az utolsó időkben munkálkodnak legtöbbet. Ha ezekben nem hisz és orvoshoz akar küldeni akkor miben hisz?

Ezek a lények ma is léteznek igaz nem mutatják magukat de itt vannak közöttünk és tudják az emberek gondolatait manipulálni

2022. aug. 31. 09:37
 73/96 anonim ***** válasza:
94%

Én nem fogok veled vitatkozni mert látom csak veszekedni akarsz. Annyit okosítanék rajtad elköszönésképpen hogy nem a daganatól hullik ki az emberek haja hanem a kezeléstől. A kemotól.

Minden jót.

2022. aug. 31. 09:40
 74/96 A kérdező kommentje:
#73 Nekem nincs daganatom ebben biztos lehetsz. Ha szerinted a biblia igazsága veszekedés akkor minek vagy itt?
2022. aug. 31. 09:42
 75/96 A kérdező kommentje:

Máté 18:20 HUNK

Mert a hol ketten vagy hárman egybegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.

Ki van közöttünk ha szerinted Jézus már nincs itt? Az ige pedig nem hazudik ha hazudna akkor nem lenne itt akiről beszél.

2022. aug. 31. 09:47
 76/96 anonim ***** válasza:
Isten senkit nem néz le. Elitéli azt, aki lusta, de azt is látja, hogy kinek milyen a helyzete.
2022. aug. 31. 14:03
 77/96 A kérdező kommentje:
#76 lustaság kárhozatba juttathat?
2022. aug. 31. 18:32
 78/96 anonim ***** válasza:
94%

A következő kérdező nem neked szól. Azért írom le mert az itteni válaszokat mások is olvashatják és az eddigi válaszok alapján egyesek téves következtetéseket vonhatnak le. Ezeket szeretném tisztázni most mindenki mással mert a daganatos megbetegedéseket nem szabad félvállról venni. Lehetőleg ne válaszolj rá. Nem neked szól, nem érdekel mi van veled, ez egy komoly téma aminek a félre értéseit akarom itt tisztázni mindenki mással.

"Daganatot észre lehetne venni,"

Igen. Észre lehet venni de rendszerint amikor már tényleg észre lehet venni akkor már nagyon súlyos és komoly nagyon komoly tüneteket produkál. Ha ilyenkor fordultok orvoshoz akkor jóval kisebb az esélye annak hogy túl élitek.

Az észre vétel pedig kezdeti szakaszban nagyon nehéz. Akkor sem úgy történik hogy belenézel a tükörbe és megmondod hogy te nem vagy az. Jó nagy daganatokkal lehet együtt élni anélkül hogy észrevennél bármit is magadon. Fontos hogy oda figyeljünk és kerüljük az olyan dolgokat amik növelik a daganatos megbetegedések esélyét.

"nem hullik a hajam és egészséges vagyok."

Mint feljebb írtam, egészségesnek nézhet ki és érezheti magát valaki akár ököl nagyságú daganattal a testében is. Persze ez elhelyezkedés függő is.

A hajhullás pedig mint előttem már szépen leírta egy másik válaszoló is egyáltalán nem a betegség tünete. Nem tudom ez honnét jött. A kemoterápia egyik tünete a haj kihullása. Ennek elkerülése érdekében lehet leborotválni a hajat.

"Illetve a daganat nem produkál ilyet hogy valaki szentírási igeszakaszokat hall "

Ide inkább idéznék pár dolgot:

Először is hogy mi a hallucináció:

"A hallucináció téves észlelést jelent: azt értjük alatta, amikor valaki nem valós dolgokat érzékel. Hallucinálni minden érzékszervvel lehet, érintheti a látást, a hallást, a szaglást, az ízlelést és a tapintást, sőt lehet szó szervérzésről is. "

Tehát többféle érzék szervez is érinthet. A hallucináció pedig úgy jön ide hogy:

"Hallucináció ideggyógyászati betegségek, agydaganatok és anyagcserezavarok miatt is jelentkezhet,"

Össze foglalva. Kerüljétek a daganatos megbetegedések kockázatát növelő anyagokat és figyeljetek magatokra. Ez a betegség nem vicc. Olyan betegségről beszélünk amire jellemző "az ellenségemnek sem kívánnám" kifejezés. Nem véletlenül.

Legyetek egészségesek és boldogok. Remélem sikerült kicsit tiszta vizet önteni a pohárba és nem hátráltatja a diagnózist egy ostoba tévedés.

2022. aug. 31. 19:35
 79/96 A kérdező kommentje:
#78 Ezt ne vallás kategóriába írd hanem másikba ahol ezzel foglalkoznak mert ennek nincs sok köze Istenhez , Jézus Krisztushoz meg pláne. Én egészséges vagyok ilyen téren efelől semmi kétségem nincs ez hasonlít egyik filmbeli jelenthez hogy az Istenbe hívő embert diliházba akarták záratni.
2022. aug. 31. 19:51
 80/96 A kérdező kommentje:
#78 Hallucinációhoz nincs sok köze mert tudok beszélni a lelki hanggal és értelmesen válaszol nekem mintha egy másik emberrel beszélnék. Volt hogy problémám igy oldódott meg hogy szent lélekkel beszélgettem és nincs köze betegségekhez mert problémát oldott meg tehát csoda történt hála az Istennek
2022. aug. 31. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!