Nem csak az emberek de Isten is lenézi azt akinek nincs munkája de már elmúlt 20 éves?
#39 "Teszel magasról arra hogy magadnak és másoknak is árthatsz. Ez alapján én arra tippelnék hogy a kárhozat felé haladsz." Ez már csak a te vádlásod mert ördög az atyád. Egészséges embereket ilyennel vádolni már becsületsértés kategória ezért fel is jelenthetnélek
János 8:44 RÚF
Ti atyátoktól, az ördögtől valók vagytok, és atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni.
Komolyan válaszold meg légyszíves azt a kérdést hogy mi veszteni valód van?
Úgy gondolod hogy nincs semmilyen bajod. Akkor ha elmész egy orvosi vizsgálatra akkor nem találhatnak semmit. Tehát akkor mit veszíthetsz?
"Szóval nincs veszteni valód a vizsgálattal. Ha azonban nem mész el azzal már kockázatot vállalsz nem csak magadra nézve."
Szerinted nem voltam? Miez a vádlás hogy menjek el? Nézz tükörbe....
"és még te mondod hogy én nem vagyok hívő"
Te nem vagy tisztába a hívő fogalmával...
apostol 17
24.Az Isten, aki teremtette a világot és mindazt, ami abban van, mivelhogy ő mennynek és földnek ura, kézzel csinált templomokban nem lakik.
Nem az a hívő aki templomba jár sőt ott születik a legtöbb képmutató. Jézus zsinagógába járt ami magyarul gyülekezet
"Ez már csak a te vádlásod mert ördög az atyád. Egészséges embereket ilyennel vádolni már becsületsértés kategória ezért fel is jelenthetnélek"
Te vádolsz azzal hogy ördög az atyám.
Egyébként. Jelek szerint két lehetőség van. Igazad van vagy pedig beteg vagy.
Bármelyiket is vesszük az orvosi vizsgálattal nem veszítesz semmit. Azzal azonban ha nem vizsgáltatod ki magadat azzal már lehetőséget adsz arra hogy másoknak vagy neked bajuk essen.
Még sem akarod kivizsgáltatni magadat tehát továbbra is fenn áll az a kijelentésem hogy :
"Teszel magasról arra hogy magadnak és másoknak is árthatsz."
Ez nem rágalmazás ez tény.
Ahogyan az is hogy az aki szándékosan nem foglalkozik azzal hogy árthat másoknak az nem jó ember és valószínűleg nem a mennyországba vezető úton halad.
Egyébként én azt írtam hogy arra tippelnék vagy valószínűleg. Te azonban konkrétan megvádoltál azzal hogy ördög az én atyám.
#45 Már eleve az is rágalom hogy gyilkosság elkövetését akarod rám kenni minden ok nélkül. És olyat hazudozol hogy beteg vagyok ami egyértelmü hogy nem igaz. Ez nem betegség hogy valaki lelki hangokat hall. Szerinted Jézus amikor imádkozott gecsemáné kertben kivel beszélgetett magával? Kihez imádkozott?
De hagyjuk te nem vagy Isten hívő mert akkor tisztába lennél a dolgokkal
#45 Nem vádoltalak meg mert ez tény ördög a vádló ezt a biblia több helyen is írja ő a hazugság atyja a kígyó a sárkány...
Jelenések 12:9 HUNK
És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének.
"Miez a vádlás hogy menjek el? "
Hol vádlás az hogy menjél el orvoshoz? Anyukád sosem mondta ezt neked? Ő is biztosan ártani akart neked....
"Szerinted nem voltam? "
Szerintem nem voltál. Abból is gondolom hogy az eddigi írásaid alapján semmit nem tudsz erről. Ha lettél volna az orvos ismertette volna a lehetséges betegségeket legalább nagy vonalakban és hasonlók. Abból amit írsz az jön át hogy semmit nem tudsz a témáról.
De egyre inkább gyanakszom arra hogy csak egy újabb provokatív ateista vagy aki kitalált valami újabb hazugságot.
"Te nem vagy tisztába a hívő fogalmával..."
Hol mondja Isten vagy Jézus hogy ne menj orvoshoz hogy ha beteg vagy? Hol mondja azt hogy menekülj az orvosi vizsgálatok elől?
"Szerintem nem voltál. "
Ezt bizonyítani már nem tudod.
"De egyre inkább gyanakszom arra hogy csak egy újabb provokatív ateista vagy aki kitalált valami újabb hazugságot."
Hagyjuk most már, jelentettelek moderátornak mert fölöslegesen fárasztasz engemet és rabolod az időmet. lopás pedig bűn ezt a biblia is írja.
" Már eleve az is rágalom hogy gyilkosság elkövetését akarod rám kenni minden ok nélkül."
Nem mondtam hogy csináltál. Azt mondtam hogy lehetséges következménye az olyan betegségeknek amiknek a kezdeti tüneteit mutatod.
"És olyat hazudozol hogy beteg vagyok ami egyértelmü hogy nem igaz."
Ha azt mondanám hogy beteg vagy akkor nem orvosi vizsgálatot javasolnék.
Szándékosan értelmezel mindent félre? Egyre valószínübb hogy csak egy ateista bohóc vagy.
"Ez nem betegség hogy valaki lelki hangokat hall. Szerinted Jézus amikor imádkozott gecsemáné kertben kivel beszélgetett magával?"
Elnézést. Nem tudtam hogy Jézus vagy.
"De hagyjuk te nem vagy Isten hívő mert akkor tisztába lennél a dolgokkal"
Tisztábban vagyok a dolgokkal. Ahogyan azzal is hogy sok minden történt a világon már ami csodának tűnt de nem az volt. Ahogyan nem te lennél az első aki hangokat hall és hasonlók és akiről kiderül később hogy beteg.
"Nem vádoltalak meg mert ez tény ördög a vádló ezt a biblia "
Azt írtad hogy ördög az én atyám és hogy mindenfélével rágalmazlak, vádollak és hazudozok. Mindezt teljesen alaptalanul mint azt feljebb ki is fejtettem.
Megint csak nem tudom hogy ezt ennyire nem érted, nem látod vagy tényleg csak egy ateista vagy aki provokálja az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!