Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem csak az emberek de Isten...

Nem csak az emberek de Isten is lenézi azt akinek nincs munkája de már elmúlt 20 éves?

Figyelt kérdés
haszontalanság fiai? (beliálfiai) ?
2022. aug. 30. 16:37
 21/96 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező,

ha még a Bibliából nem érezted magad megszólítva, akkor ez nem Isten. Isten egyébként sem mondana neked olyan baromságot, hogy 20 éves korodtól dolgozz, vagy pedig lenézlek.

2022. aug. 30. 18:47
 22/96 anonim ***** válasza:
88%

" Olyan írjon aki hisz Jézus Krisztusban és Isten "

Te teszel magasra mások testi épségére és én vagyok az ateista?

Képzeld még az egyház sem fogad el minden jött ment dolgot csodának. Kivizsgálják azokat és az esetek nagy részében nem fogadják el.

2022. aug. 30. 18:47
 23/96 A kérdező kommentje:
#21 Nem ezt mondta hanem azt hogy "beliálfia" többit már én kérdeztem mert van olyan biblia igevers hogy aki nem dolgozik az ne is egyék meg jézus krisztus nevében megparancsolják neki hogy menjen el dolgozni.
2022. aug. 30. 18:48
 24/96 anonim ***** válasza:
94%

"meg jézus krisztus nevében megparancsolják neki hogy menjen el dolgozni."

Kinek?

2022. aug. 30. 18:49
 25/96 A kérdező kommentje:

#22 Te vádolsz kitalált baromságokkal... igen az vagy mert nem hiszel Istenben(Jehováh-ban) .

"Te teszel magasra mások testi épségére"

Eddig sem bántottam senkit és ezután sem fogok csak olyan hangokat hallok amit eddig sose hallottam, nem érted amit írok? irjam le egyszerübben? ha hitetlen vagy akkor minek vagy itt?

26/96 anonim ***** válasza:
82%

"Semmi ilyen betegségem nincs arról még tudomásom is lenne... "

Te aztán nagyon áltatod magad.

Ha csak a daganatos betegségeket nézzük akkor ott már nagyon gyakori az hogy nagyon későn veszik észre őket.

De egyéb hallucinációkat okozó betegségek esetén is gyakori hogy csak nagyon későn derül ki. (kivétel lehet persze ha a családodban már előfordultak ilyenek és már számítani lehet rá)

27/96 A kérdező kommentje:

#24 tesszalonika II 3 2Az ilyeneknek megparancsoljuk, figyelmeztetjük őket Urunkban, Jézus Krisztusban, hogy békésen dolgozva a maguk kenyerét egyék. 13Ti pedig, testvérek, ne unjatok bele a jótettekbe.

Látom nem unod még ezt, daganatos betegség hatására illető elkezd olyan hangokat és szavakat hallani amik bibliába is szerepelnek és életébe nem hallott? Ilyen betegség egyáltalán létezik vagy csak szórakozol velem?

2022. aug. 30. 18:52
 28/96 anonim ***** válasza:
96%

"Eddig sem bántottam senkit és ezután sem fogok "

Nem konkrétan te. Hanem a betegséged.

Az már azonban a te hibád lesz hogy nem vizsgáltattad ki magad és nem mentél a baj elébe.

"csak olyan hangokat hallok amit eddig sose hallottam, nem érted amit írok? irjam le egyszerübben?"

Te nem érted hogy ez komolyabb betegségeknek lehet az előjele. Most még csak hangokat hallasz. Aztán később jönnek a komolyabb tünetek.

"ha hitetlen vagy akkor minek vagy itt?"

Mint mondtam az egyház sem fogad el mindent csak úgy bemondásra és kivizsgálja a helyzetet. Nem is picit.

De ha gondolod bepróbálkozhatsz náluk is. Majd ha ők is elküldenek orvoshoz akkor őket is hitetlenséggel rágalmazod???

2022. aug. 30. 18:53
 29/96 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem Isten szólt hozzád, hogy menj el dolgozni.
2022. aug. 30. 18:54
 30/96 A kérdező kommentje:
#28 "Hanem a betegséged." Még mindig orvostudománnyal akarsz megmagyarázni valait amihez hit kell az neked pedig ezek szerint nincs hisz te az orvosokat isteníted és bálványozod a Teremtő Isten helyett ez pedig már a tizparancsolat megszegése... Orvosok halálból nem tudnak feltámasztani de Isten feltud ez a baj veled hogy nem hiszel Istenben
2022. aug. 30. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!