Jézus miért nem számít bűnösnek mikor bort ivott?
"Mutasd mely édesítőszereket tiltja az iszlám."
Azokat amik rendkívül károsak. Az iszlám szerint az ilyen nem fogysztható? Ezen mit nem értesz?
"Tehát a muszlim vallástudósok meghamisítják Isten törvényeit? Isten miért engedne követőinek, hogy káros dolgot fogyasszanak?"
Tudom már, te vagy az a féleszű aki ilyen marhaságokat beszél minden kérdésnél. A kamatra vonatkzó kérdésnél is marhaságokat állítottál. Akkor is mondtam neked hogy ha értelmi fogyatékos vagy akkor nem tudok segíteni. Ha valaminek minimális a káros hatása akkor az egy egészséges emberre nincs hatással és fogyaszthatja. De mondjuk érdekes hogy te kifogásolod hogy az iszlám engedi a kávéfogysztást aminek minimális a káros hatása de nem zavar hogy a keresztény vallás egedi a rendkívül káros alkohol és más kábítószerek fogysztását. Ezért mondom hogy éretlmi fogyatékos vagy.
"Azokat amik rendkívül károsak. Az iszlám szerint az ilyen nem fogysztható? Ezen mit nem értesz?"
Értem én, hogy hülye vagy, de ennyire? Azt kértem, hogy mutasd, ezek melyek. Még tízszer leírhatod ezt a szarságot, akkor se írtál semmi konkrétumot.
"Tudom már, te vagy az a féleszű aki ilyen marhaságokat beszél minden kérdésnél."
Minden kérdésnél te írsz ökörséget. De továbbra is kérdezem, ha szerinted is káros a kávé, akkor miért engedik az iszlám vallástudósok fogyasztását? Hol van a határ? Napi 2 dl kávé? Napi 1 liter kávé? Gondolod, hogy Isten engedi, hogy az ember káros dolgokat fogyasszon? Ennek meg semmi köze az alkoholhoz vagy kábítószerhez, szóval ne gyere ezzel, hanem válaszolj.
"Értem én, hogy hülye vagy, de ennyire? Azt kértem, hogy mutasd, ezek melyek. Még tízszer leírhatod ezt a szarságot, akkor se írtál semmi konkrétumot."
Nézz utána hogy melyik rendkívül káros. Azokat tiltja az iszlám.
"Minden kérdésnél te írsz ökörséget. De továbbra is kérdezem, ha szerinted is káros a kávé, akkor miért engedik az iszlám vallástudósok fogyasztását? Hol van a határ? Napi 2 dl kávé? Napi 1 liter kávé? Gondolod, hogy Isten engedi, hogy az ember káros dolgokat fogyasszon? Ennek meg semmi köze az alkoholhoz vagy kábítószerhez, szóval ne gyere ezzel, hanem válaszolj."
Most már egészbiztos hogy te vagy az az értelmi fogyatékos. Minden kérdésnél ezek a retardált hozzászólások :) Minden értelmes ember tudja mit jelent az hogy mértékletesség. Ha vízből is megiszol 10 litert az is káros vagy ha a napon maradsz órákat szintén káros.
"Minden értelmes ember tudja mit jelent az hogy mértékletesség."
Te mégsem tudod, mert a bornál is képtelen vagy felfogni. Félkegyelmű...
"Nézz utána hogy melyik rendkívül káros. Azokat tiltja az iszlám."
Erős a gyanúm, hogy egyiket sem tiltja, csak próbálod elkenni mellébeszélve.
"Te mégsem tudod, mert a bornál is képtelen vagy felfogni. Félkegyelmű..."
Te nem tudod felfogni hogy az alkohol nagyon könnyen okoz függőséget mert retardált vagy. Az emberek többsége megáll napi egy kávénál, de azok akik megisznak napi egy pohár alkoholt azok közül sokan alkoholisták lesznek és sokkal többet isznak, arról nem is beszélve hogy napi 1 pohár alkohol is súlyosan károsítja az egészséget de anapi 1 kávé nem.
"Erős a gyanúm, hogy egyiket sem tiltja, csak próbálod elkenni mellébeszélve."
Azért mert éretlmi fogyatékos vagy és nem fogod fel.
12: Kedves Péter! Ezek szerint a mértéktelenség / mohóság is bűn akkor is, ha az alap tevékenység nem.
Pl. a dobos torta evését biztos nem tiltja a Biblia, de azért az ember érzi, hogy nem helyénvaló, ha valaki folyamatosan azt habzsolja.
"napi 1 pohár alkohol is súlyosan károsítja az egészséget de anapi 1 kávé nem"
Persze, ha 98%-os etilalkoholt iszol, te idióta :D Vagy metilalkoholt. Az orvosok szerint pedig 1-2 deci bor jó hatással van az egészségre.
"Azért mert éretlmi fogyatékos vagy és nem fogod fel."
Mit kéne felfognom? Eddig egy iszlámban tiltott édesítőszert se voltál képes kinyögni.
"Nézz utána hogy melyik rendkívül káros. Azokat tiltja az iszlám."
"Minden értelmes ember tudja mit jelent az hogy mértékletesség. Ha vízből is megiszol 10 litert az is káros vagy ha a napon maradsz órákat szintén káros"
(Ezeket nem nekem írtad.)
Ha utána nézel, a bor kis mennyiségben jó hatással van a szervezetre. [link] Mért van az, hogy azokat a dolgokat, amik csak nagy mértékben károsak, azokat lehet mértékkel fogyasztani, viszont nem lehet ugyanígy tenni az alkohollal? Mert például egy alkoholos bonbon megevése egyáltalán nem olyan káros, mintha valaki mondjuk minden nap McDonald's-os hamburgert enne vagy energiaitalt vagy kólát inna minden nap. Az alkoholos bonbont ahhoz hasonlítod, mintha drogba mártanánk bele, viszont mért nem a kávés bonbonhoz hasonlítod?
Azt mondod, hogy az alkohol nagyon könnyen függőséget tud okozni. Az Újszövetség szerint azok, akik hisznek, nem buta szolgák, akiknek mindent meg kell tiltani, hanem olyan gyermekek, akik az apjuknak akarnak örömöt szerezni. Ha valakinek valóban van hite, az meg tudja állni, hogy nem lesz alkoholista, mert csak mértékkel iszik. Nem esik túlzásba, mert a célja Istent szolgálni a testével, nem pedig a saját vágyait. Van olyan drog, ami valóban fizikai függőséget válthat ki egy használat után is, az alkohol viszont nem ilyen. Én is ittam már az életemben alkoholt, de nem lettem tőle függő, ugyanúgy ahogy nagyon sok ember.
Azt is mondtad, hogy az iszlám társadalmakban sokkal békésebbek az emberek, mint a keresztény társadalmakban. Akkor viszont mért van az, hogy a bűnözési mutató az iszlám országokban magasabb, mint a nyugati (nem keresztény, esetleg keresztény értékrendű) országokban? Vagy mért van az, hogy az olyan barbár dolgokat, mint a nők csiklójának a kivágását iszlám országokban művelik?
"Persze, ha 98%-os etilalkoholt iszol, te idióta :D Vagy metilalkoholt. Az orvosok szerint pedig 1-2 deci bor jó hatással van az egészségre."
Ott a cikk te idióta. Leírják hogy semmi bizonyíték nincs az alkohol jótékony hatására vonatkozóan. És napi 1 pohár bor bőven elég ahhoz hogy függőséget okozzon.
"Mit kéne felfognom? Eddig egy iszlámban tiltott édesítőszert se voltál képes kinyögni."
Azt kellene felfognod hogy az iszlám mindent tilt ami jelntősen káros az egészségre.
"Ha utána nézel, a bor kis mennyiségben jó hatással van a szervezetre."
Elmondtam hogy ez nem igaz. Ott az idex cikke amiben leírják hogy nincs bizonyítva hogy a kis mennyiségű alkohol jótékony lenne. A bor esetében bizonyára a szőlőnek van ilyen jótékony hatása így ugyanez a hatás akkor is elérhető ha szőlőlevet iszol.
"Mért van az, hogy azokat a dolgokat, amik csak nagy mértékben károsak, azokat lehet mértékkel fogyasztani, viszont nem lehet ugyanígy tenni az alkohollal?"
Nagymértékben minden káros, még a víz is. Itt nem erről van szó. Az alkohol tudatmódosító, nagyon könnyen okoz függőséget és nagyon káros az egészségre. Szóval rendkívül veszélyes a fogysztása.
"Az alkoholos bonbont ahhoz hasonlítod, mintha drogba mártanánk bele, viszont mért nem a kávés bonbonhoz hasonlítod?"
A kávés bonbonnak nincs tudatmódosító hatása és nem károsítja az egészséget.
"Ha valakinek valóban van hite, az meg tudja állni, hogy nem lesz alkoholista, mert csak mértékkel iszik."
Ja hogy szerinted aki alkoholsta lesz az nem hívő? Érdekes felfogás ez. A keresztény vallás engedi az alkoholt sőt előírja annak fogysztását, ami egy tudatmódosító és nagyon könnyen okoz függőséget, utána pedig azokat hibáztatjátok akik így alkoholisták lettek? Ezt mégis hogy gondold?
"Én is ittam már az életemben alkoholt, de nem lettem tőle függő, ugyanúgy ahogy nagyon sok ember."
Csak Magyarországon 1 millió alkoholfüggő van. És te sem tudhatod hogy nem lesz függő a jövőben. Nyilván ez az 1 millió emner is atz mondta hogy ők nem lesznek függők.
"Azt is mondtad, hogy az iszlám társadalmakban sokkal békésebbek az emberek, mint a keresztény társadalmakban. Akkor viszont mért van az, hogy a bűnözési mutató az iszlám országokban magasabb, mint a nyugati (nem keresztény, esetleg keresztény értékrendű) országokban?"
Ez hazugság. A bűnözési mutatók keresztény országokban a legrosszabbak a világon.
Alábbi táblázatban országonként látható a gyilkosságok száma 100 ezer főre vetítve. Ha ráta alapján csökkenő sorrendbe tesszük a 30 legerőszakosabb mind keresztény többségű ország. Keresztények viszont azt mondják hogy a kereszténység a szeretet vallása, és ha erőszakról van szó, másra mutogatnak. Főleg muszlimokra, pedig a legvéresebb 50 ország között alig van iszlám vallású.
Az alábbi táblázat pedig nők elleni nemi erőszakra vonatkozik. Az első 10 legerőszakosabb ország mind keresztény. Az első 50 is szinte mind keresztény.
Ez a két mutató bizonyítja hogy a keresztény társadalmak a legerőszakosabbak. Ha ehhez még hozzá vesszük a háborúkat az utóbbi 120 évben, akkor is tisztán látszik hogy keresztény országok indították a legtöbb háborút tehát a keresztény társadalmak a legerőszakosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!