Mi van akkor ha az egész csak kitaláció?
Figyelt kérdés
Én nem érzem Istent bárki bármit mond! Aki azt mondja hogy létezik annak már teljesen átmosták az agyát. Én szerintem a bibliát magányos okos emberek irhatták azért, hogy az emberek féljenek és adakozzanak. Ez tuti igy volt legalábbis én ezt tettem volna. És még trükköket is bevetettek. Ma miért nem szól Isten hozzánk? Vajon nem azért mert aki kitalálta Istent az már meghalt és megszűntek a jelek amivel éveken át etette a naiv hiszékeny buta embereket? Át vagyunk baszva rendesen. És most hagyjuk ezt a dumát hogy magátol semmi nem jön létre, elegem van ebből. Isten hogy jött létre??? Ja ő mindig létezett hahaha akkor ő magátol jött létre? Akkor minket sem tervezett meg senki sem, minden a véletlen műve.2022. febr. 23. 02:28
82/82 Darkmoon80 válasza:
'A legjobb bizonyíték számodra az lesz, ha TE magad jársz a dolog végére. Fektess bele munkát, időt, energiát. Napokat, heteket, ha kell éveket."
Minek?
Te se kóslattál utána. Majd eljön, ha akar...
Addig meg elvagyok nélküle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!