Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi van akkor ha az egész csak...

Mi van akkor ha az egész csak kitaláció?

Figyelt kérdés
Én nem érzem Istent bárki bármit mond! Aki azt mondja hogy létezik annak már teljesen átmosták az agyát. Én szerintem a bibliát magányos okos emberek irhatták azért, hogy az emberek féljenek és adakozzanak. Ez tuti igy volt legalábbis én ezt tettem volna. És még trükköket is bevetettek. Ma miért nem szól Isten hozzánk? Vajon nem azért mert aki kitalálta Istent az már meghalt és megszűntek a jelek amivel éveken át etette a naiv hiszékeny buta embereket? Át vagyunk baszva rendesen. És most hagyjuk ezt a dumát hogy magátol semmi nem jön létre, elegem van ebből. Isten hogy jött létre??? Ja ő mindig létezett hahaha akkor ő magátol jött létre? Akkor minket sem tervezett meg senki sem, minden a véletlen műve.
2022. febr. 23. 02:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
69%

70.

Ez egy kitérő válasz akart lenni? Végül is össze jött. De lehet csak megunta hogy úgy teszel mint aki el se olvassa azt amit a másik ír. Bár lehet tényleg el se olvastad.

2022. febr. 28. 16:26
 72/82 A kérdező kommentje:
Én azt nem hiszem, hogy az isten beszélt a profétákhoz. Ma miért nincsenek jelek?? Szerintem 2000 évvel ezelőtt jöttek rá az emberek arra, hogy valamit tenni kell, látták azt a sok rosszat amit művelnek egymással, és akkor jött a gondolat meg kell őket félelmiteni, de mit tegyűnk Mózes? Tovább már nem kell irjam meg már kedvem sincs
2022. márc. 28. 21:21
 73/82 A kérdező kommentje:
Ja meg olvastam azt a könyvet beszélgetéssek istennel, komolyan ki veszi ezt be??
2022. márc. 28. 21:23
 74/82 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos elég sokan és elég sokan próbálják azokat az elavult nézeteket erőltetni is.
2022. márc. 29. 01:59
 75/82 A kérdező kommentje:
8 milliàrdan vagyunk valaki kell kapjon ha kèr 1000 ből egy kap az is a vèletlen műve,erre nem gondoltàl?
2022. márc. 30. 02:51
 76/82 anonim ***** válasza:
100%
A kap és az annyira akar hinni hogy belelátja mindenbe jelet meg egyebeket között nagy a különbség.
2022. márc. 30. 07:17
 77/82 anonim ***** válasza:
23%

Tiszteletem mindenkinek.

Nem vallásos családban nőttem fel. Ittam, sokat balhéztam, verekedtem egészen 29 éves koromig. Rasszista voltam, előítéletes a melegekkel szemben stb stb. Majd egy szép napon megjelent a szemem láttára egy vakító fényű ember, akinek világított a teste. Majd ez a fény lement róla, és világossá vált, hogy ő maga volt Jézus. Volt számomra egy üzenete. Attól a perctől kezdve nem ittam többé. Nem balhéztam, megszűntek bennem a gyűlölködő érzések, mintha csak kiölték volna belőlem. Egy új ember lettem pedig sosem hittem Istenben.

Lehet azt írni, hogy biztos be voltam rugva, gyógyszer vagy halucináció... NEM! És soha senki nem győzhetne meg az eset ellenkezőjéről. De gondolom valakik szerint csak ezt is kitaláltam...

Isten létezik, aki nem hiszi járjon utána 🙂🖐️

2023. jan. 19. 05:59
 78/82 anonim ***** válasza:

Mit csinált ez az ember?

Hol voltál ekkor?

Mikor volt ez?

Este egy buli után haza felé mentél majd megjelent Jézus, hatalmas fénnyel majd közölte, hogy cső és lelépet a dohányboltba???

Sántít a történet.

2023. jan. 19. 07:09
 79/82 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 78.

Valószínűleg ha lett volna alkalmam megörökíteni, teszem azt fel egy kamerával te akkor sem hinnéd el, mert az egyből CGI lenne. A legjobb bizonyíték számodra az lesz, ha TE magad jársz a dolog végére. Fektess bele munkát, időt, energiát. Napokat, heteket, ha kell éveket.

Minden jót.

2023. jan. 19. 07:30
 80/82 anonim ***** válasza:
Értem. Azt azért leírhattad volna milyen cigit vett Jézus.
2023. jan. 19. 07:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!