Akik a keresztény szektákban (pl. Jehova tanú, hitgyüli stb.) mentálisan leépülnek, azoknak az állapota ott lett rosszabb, vagy már eleve úgy mentek be oda, hogy nem voltak normálisak?
A lábnövesztés miért nem ér? Az egyetemista barátom egy nem kamu betegségből gyógyult meg. Az egyik lába rövidebb volt, az orvosok emiatt az egyik cipőjébe kb. 3 cm vastag talpbetétet írtak fel, azt hordta állandóan már évek óta, hogy ne bicegjen sétálás közben. Az egyik nap istentisztelet után megbeszéltük, hogy együtt elmegyünk ebédelni, előtte kérte hogy várjam meg, mert kér imát a betegségére, és utána menjünk enni. Kérdeztem tőle, hogy milyen betegsége van? Mire ő röviden elmondta, amit fent már említettem. Beleegyeztem, hogy megvárom, a barátom kért imát Soós István presbitertől. Az ima előtt megnézték a két lábát ülve, tényleg láthatóan volt pár cm különbség közöttük. Ekkor jött az ima, és az ima közben a barátom rövidebb lába megnőtt úgy, hogy nem mozdította a csípőjét. Kb mintha teleszkópos lett volna a lába. Ezután le is tesztelte az állapotát, kipróbálta a járást mezítláb, és nagyon örült, mert nem bicegett a csípője járás közben, mint az ima előtt. A cipőből kivette a talpbetétet, és úgy is minden rendben volt a járásával. Azóta több mint 10 év eltelt, azóta is rendben van a lába.
Ez a gyógyulás istentisztelet után történt, nem a színpadon, hanem a színpad mellett, nem volt kamera, nézőközönség sem volt, én láttam, plusz a barátom és a presbiter, aki imádkozott. Az egyetemista barátomat a gyógyulás előtt is ismertem, a betegsége az ima előtt derült ki számomra, amikor elmondta, és a talpbetétet megláttam a cipőjében, nem dicsekedett vele előtte. A keresztény barátom szerette Jézus Krisztust a gyógyulása előtt is, alázatos és jó szívű, krisztusi embernek ismertem meg, az ima után is szereti, igyekszik a gyülekezetnek is segíteni, ahol tud, részt vesz takarításban, ilyenekben, amikor árvíz volt (2014 körül), és kint voltak a hitesek a gáton, akkor például több napon át éjjel-nappal kint volt a gáton homokzsákot pakolni, hogy segítsen a bajba jutott embereken.
Most gondolom lepontoznak majd az ellendrukkerek, hogy leírtam ezt, de nem baj, a lényeg, hogy az érdeklődők halljanak ilyenekről, hogy Isten ma is gyógyít, a Hit Gyülekezetébe járó keresztények között is, és gondolom más keresztény gyülekezetekben is, ahol hittel imádkoznak Istenhez.
Kapunk végre hivatalos, orvosok által kiállított papírt arról is, hogy csoda történt ebben a szektában?
Mert eddig csak arról volt hivatalos orvosi papír, hogy mentális zavart okozott.
A lábnövesztés egy nèpszerű trükk a csalóknál:
A linkelt blog szerzője 20 èvet töltött a hit gyülekezetèben.
Hát, kedves 33-mas, te csúnyán át lettél verve. A lábnövesztés ezeknek a karizmatikus gyüliknek talán a legolcsóbb csalása. Érdeklődve olvastam a beszámolódat, de amikor odáig értem, hogy az ima előtt nem is tudtál a problémáról, egyértelművé vált, hogy ez is csak olyan csalás, mint a többi.
Tudom, hogy most ettől a véleményed nem fog megváltozni, ahhoz több idő kell majd. Ezért inkább a keresőknek írom, akiket esetleg gondolkodóba ejtett a "csodás gyógyulás" története: ne higgyetek a lábnövesztős csalással haknizóknak!!!!!
#36-os, azért nem lettem átverve, mert a barátommal történt, akit az ima előtt is ismertem az egyetemről, és azóta is ismerem. Mivel tudom, hogy a barátom nem hazudós, hanem becsületes ember, továbbá a saját szememmel láttam a gyógyulását, nem egy huncut csípőmozdulat volt, ezért én elhiszem, már ha lehet ilyen esetben hitről beszélni, amikor az ember a szemével látja a dolgokat.
A te esetedben nyilván előfordulhat, hogy nem hiszel nekem, azt gondolod, hogy pénzért írok ilyeneket ide, de én magam tudom, hogy ez nem így van, hanem megtörtént, a saját szemem által látott gyógyulást írtam le.
Sokszor látja azt az ember, amit szeretne, sokszor mutatja/érzi az ember azt, amit szeretne.
Ráadásul sokszor lehet látszólagos különbség is. A valós különbség is ideiglenesen helyre állítható más testtartással, vagy csontkovácsok által.
De te biztos ortopéd orvos vagy, aki megmérte az ima előtt is röntgen segítségével a végtagok hosszát, figyelembe véve a medence és egyéb csontok helyzetet, majd az ima után is elvégezted ezeket a méréseket, így megbizonyosodva a valós csodáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!