Ugye nem gondolod, hogy a Biblia szentírás?
(szójáték! értsd hiteles minden tekintetben)
Szia
Erről az Istenről kérdezel?
:Zsoltárok 90:2
"Mielőtt a hegyek megszülettek, és megalkottad a földet és a termékeny talajt,
öröktől fogva Isten voltál, és mindörökké az leszel."
Jelenések 15:3
"Ők (az angyalok) Mózesnek, Isten rabszolgájának az énekét és a bárány énekét énekelték: „Nagyok és csodálatosak a tetteid, Jehova Isten, aki a Mindenható vagy. Örökkévalóság királya, mindaz, amit teszel, igazságos és megbízható."
Ez ember ezt nehezen tudja felfogni, ezért: "Még az örökkévalóság gondolatát is az emberek szívébe adta, ám soha nem fogják megtudni, mi mindent tett az igaz Isten kezdettől fogva mindvégig." Prédikátor 3:11
és : „Ó, Isten gazdagságának, bölcsességének és ismeretének mélysége! Mily kikutathatatlanok az ítéletei, és kinyomozhatatlanok az útjai! Mert »ki ismerte meg Jehova gondolkodását, vagy ki lett a tanácsadója«? Vagy: »Ki adott Neki előbb, hogy azt vissza kellene fizetnie annak?« Mert őtőle, őáltala és őérte van minden. Övé legyen a dicsőség örökké! Ámen” Ró 11:33–36.
Tehát, sehogy.
Öröktől fogva van.
Logikusabb ezt hinni, mint azt, hogy a világegyetem öröktől fogva van, és benne az anyaggal. Esetleg egy ősrobbanás a semmiből véletlenül létrejött, és minden anyag, amit ismerünk. (És amit nem...) Ez az evolúciós nézőpont. Itt Istent felcserélték a véletlennel. Értelmesebb ezt hinni???🤣🤣
-m.cs-
"Öröktől fogva van.
Logikusabb ezt hinni, mint azt, hogy a világegyetem öröktől fogva van, és benne az anyaggal."
Miért logikusabb ezt hinni? A "logikusabb" és a "nekem ez jobban tetszik" kifejezések nem egymás szinonimái.
"Esetleg egy ősrobbanás a semmiből véletlenül létrejött, és minden anyag, amit ismerünk. (És amit nem...) Ez az evolúciós nézőpont."
Ez nem evolúciós nézőpont, valakik nagyon megetettek téged. Az evolúciónak semmi köze az ősrobbanáshoz.
"Értelmesebb ezt hinni???🤣🤣"
Nem tudom, hogy mi értelme van hinni valamit, amikor tudni is lehet. Az ősrobbanás egy dolog, az evolúció meg egy tök más dolog. Tanuld meg, mi az egyik és mi a másik, akkor látni fogod, hogy miben különböznek, és nem fogsz ordenáré hülyeségeket hinni ezekről a témákról.
De addig míg ezeket nem tisztázod le magadban, addig inkább ne írj semmit se az ősrobbanással, se az evolúcióval kapcsolatban, mert nagyon látszik, hogy fogalmad sincs arról, hogy melyik micsoda. Így viszont csak hülyeségeket fogsz tudni írni róluk, mivel nem ismered őket, csak hiszel ezekről a dolgokról ezt-azt.
56. Én a kozmikus evolúcióról beszéltem, nem a biológiairól.
Mert hát ugye, van több fajta is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!