Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten hogyan keletkezet?

Isten hogyan keletkezet?

Figyelt kérdés

2022. febr. 1. 19:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
59%

12-esnek. Ne az oldal üzemeltető szervezetet nézd, hanem az összegyűjtött információkat nézd!

[link]

[link]

2022. febr. 2. 19:29
 42/62 anonim ***** válasza:
45%
ateisták: Áltudomány, a hívők hazudnak és tudatlanok.
2022. febr. 2. 19:43
 43/62 anonim ***** válasza:
24%

Egy másik dimenzióban él, és öröktől fogva van. Nem tudjuk felfogni....

Zsoltárok 93:2 Trónod ősidők óta szilárd, öröktől fogva létezel.

Zsoltárok 90:2 Mielőtt a hegyek megszülettek, és megalkottad a földet és a termékeny talajt, öröktől fogva Isten voltál, és mindörökké az leszel.

2022. febr. 2. 20:07
 44/62 anonim ***** válasza:
Ezt én hívőként eltudom fogadni amit írtál. Kíváncsi vagyok, hogy 5 éve ha olvastam volna a Bibliát, hogyan reagáltam volna erre. Ahogy emlékszem a Bibliát 2020 év elején kezdtem el az elején olvasni ahogyan emlékszem.
2022. febr. 2. 20:15
 45/62 anonim válasza:
88%

Véleményem szerint Isten egy, az emberiség által kreált lény, a vallás pedig, amit úgy terveztek, hogy legyen valami, ami úgymondd összetartja az emberiséget. Ez a későbbiekben mint kiderűlt valószínűleg nem úgy alakúlt, mint azt tervezték, VISZONT:

Úgy tartom, hogy mi, saját magunt Isteneik vagyunk, hisz ki segítene rajtunk, ha mi nem segítünk önmagunkon? Ki szeretne minket, ha mi nem szeretjük önmagunkat.

- A kérdés inkább az, hogy mekkora Istent növesztettünk önmagunkban?

(ez egy szubjektív vélemény, nem azt várom, hogy egyetértsen bárki is, csupán a kérdésre válaszolva emondtam a saját perspektívám)

2022. febr. 3. 08:15
 46/62 Lazarus81 válasza:
29%

Isten mindig volt,mindig van és mindig lesz!

Legalábbis nekem így tanították hittan órán.

2022. febr. 3. 10:33
 47/62 IlonaMolnárné válasza:
85%
Sehogy,nem is volt,nem is lesz.
2022. febr. 3. 13:00
 48/62 anonim ***** válasza:
34%
A Biblia ezt írja Istenről: „Mielőtt a hegyek megszülettek, és megalkottad a földet és a termékeny talajt, öröktől fogva Isten voltál, és mindörökké az leszel” (Zsoltárok 90:2). Tehát Isten mindig is létezett.
2022. febr. 3. 18:06
 49/62 anonim ***** válasza:
88%
Bizonyíték, hogy hiteles?
2022. febr. 3. 18:16
 50/62 anonim ***** válasza:
90%

"Tehát Isten mindig is létezett."

Már ha elhisszük, amit bemásoltál. De én például semmi okot nem látok rá, amiért ezt igaznak kéne elfogadnom.

2022. febr. 3. 18:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!