Egy másik dimenzióban él, és öröktől fogva van. Nem tudjuk felfogni....
Zsoltárok 93:2 Trónod ősidők óta szilárd, öröktől fogva létezel.
Zsoltárok 90:2 Mielőtt a hegyek megszülettek, és megalkottad a földet és a termékeny talajt, öröktől fogva Isten voltál, és mindörökké az leszel.
Véleményem szerint Isten egy, az emberiség által kreált lény, a vallás pedig, amit úgy terveztek, hogy legyen valami, ami úgymondd összetartja az emberiséget. Ez a későbbiekben mint kiderűlt valószínűleg nem úgy alakúlt, mint azt tervezték, VISZONT:
Úgy tartom, hogy mi, saját magunt Isteneik vagyunk, hisz ki segítene rajtunk, ha mi nem segítünk önmagunkon? Ki szeretne minket, ha mi nem szeretjük önmagunkat.
- A kérdés inkább az, hogy mekkora Istent növesztettünk önmagunkban?
(ez egy szubjektív vélemény, nem azt várom, hogy egyetértsen bárki is, csupán a kérdésre válaszolva emondtam a saját perspektívám)
Isten mindig volt,mindig van és mindig lesz!
Legalábbis nekem így tanították hittan órán.
"Tehát Isten mindig is létezett."
Már ha elhisszük, amit bemásoltál. De én például semmi okot nem látok rá, amiért ezt igaznak kéne elfogadnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!