Viccen kívül! Isten gonosz, vagy jóságos? Isten hol van most?
Ha megnézzük, akkor sokunk hiába imatkozik ő hozzá, mégse kap segélyt
Kegyelmet és gyógyulást, akkor ő most hol van?
Köszönöm a megerősítést!
Reméltem, hogy vannak itt olyan hívő emberek is, akik nem csak kötözködnek és értelmetlen vitákat provokálnak.
Az olyan hívőkkel lehet és érdemes beszélni a hitről, akik elhatárolódnak az effajta viselkedéstől, és kulturált formában képesek megnyilvánulni.
Lehetséges, hogy dolgokban nem értünk egyet, de ettől még lehet tisztelni a másik felet.
Egy agnosztikus ateista.
Mekkora hisztit rendeztetek megint. Én válaszoltam, indokoltam, ti elkezdtetek trollkodni, hogy nincs válasz, nincs indoklás, ekkor beforgattalak titeket, most meg hisztiztek :)
"Egy agnosztikus ateista."
Azt akartad írni aláírásnak, hogy troll. Csak segítek
"Lehetséges, hogy dolgokban nem értünk egyet, de ettől még lehet tisztelni a másik felet."
:)))))))) Hát ez remek. Ha nem tudtok cáfolni, illetve értelmezni sem az indoklásaimat, akkor nekem estek és hülyéztek évek óta, most meg játszod itt a szent szüzet. Zseniális :)
Mindig beleálltok velem a vitába, mindig veszítetek és mindig idegeskedtek. Gyengébb képességekkel minek álltok le vitatkozni? HA meg nem megy, viseljétek méltósággal, nem kell személyeskedni két hozzászólás után.
" Én válaszoltam, indokoltam"
Pont ez a gond (a szégyenletes és keresztényellenes stílusodon kívül), hogy semmit nem tudsz megindokolni az általad leírtakból. Te csak kijelentesz újra és újra, és várod hogy a te szavadat mások szentírásként fogadják el.
Bocsi, de a világ nem így működik!
Egy ideillő régi vicc:
A rádió bemondja a hírekben:
Mindenki vigyázzon! Egy őrült autós szembe megy a forgalommal az autópályán!!!
Mire a delikvens felkiált: Dehogy egy, mindegyik!
"Te csak kijelentesz újra és újra, és várod hogy a te szavadat mások szentírásként fogadják el."
Értem. Tehát az a tény, hogy nem értitek az indoklásomat, mert hiányos a tudásotok, az nektek azt jelenti, hogy nem írtam semmit:) Tudod, ha valamivel nem értetek egyet, akkor illik cáfolni, nem pedig azt hazudni, hogy nem írtam semmit. Még az sem zavar titeket, hogy visszanézhetőek a hozzászólásaim, és világosan látszanak az alátámasztásaim, amire már csak "anyázás" a válaszotok. És utána meg rinyáltok, hogy ha megfoglak titeket. Ez nektek nem keresztényi viselkedés. Szánalmas kis trollok vagytok :)
Nektek amúgy az keresztényietlen viselkedés, hogy alátámasztom a mondanivalóm és minden vitát megnyerek veletek szemben, és amikor meg anyázni kezdtek, azt szoktam írni, hogy "semmi baj"? Hát ez tényleg pokolra való viselkedés:)
"Te csak kijelentesz újra és újra, és várod hogy a te szavadat mások szentírásként fogadják el."
Vagy ezt nem nekem akartad írni, hanem az ateista trolloknak? Mert tény, hogy ők ezt csinálják + anyáznak, ha szorul a hurok
"Bocsi, de a világ nem így működik!"
Elfogadom a bocsánatkérésed, nincs semmi baj. Én nem utállak titeket, hanem sajnállak titeket, de nem tudtok tanulni, bezártátok az elméteket, melynek tudjuk, hogy mi a vége. Én hiába akarok jót nektek, ha magatoknak nem akartok jót :(
"Egy ideillő régi vicc:"
Inkább Jézus mondása illik ide: A keskeny út vs. széles út.
Mondjuk a 43-as hozzászólóban picit csalódtam, mert ő kulturáltabbnak látszott. de végül mindenkiről lehull a lepel, ami engem igazol. Egy ateista csak ideig-óráig lehet látszólagosan jó
"Egy ateista csak ideig-óráig lehet látszólagosan jó"
Nem ateista vagyok. És helyetted is szégyenkezem.
Nem találkoztál még azzal a tanítással, miszerint gyümölcséről ismerszik meg a fa? Vajon a te gyümölcsöd, a jellemed miért kötekedésből, öntömjénezésből, hamis állítások altali értelmetlen viták kierőszakolásából áll, és miért nincs benne nyoma keresztény értekeknek?
Gondolkozz el ezen, és remélem még időben rátalálsz a megszentelődés útjára! Mert jelen pillanatban kizárólag ártasz a keresztenységnek a viselkedéseddel.
A két vitakérdés miatt.
Ádám és Éva kijelentették azt, hogy engedetlenek lesznek Istennel szemben, és ők akarják eldönteni, hogy nekik mi a jó és rossz. Sátán megvádolta Istent, hogy jogos e az uralma. Ha van szabad akarata az embernek, ne Isten mondja meg, hagy döntsék el ők.
Csak azért szolgálja az ember Istent, mert "fizet" érte. Jób története...
A vitakérdések rendezésére, rendkívül hosszú időt hagyott, de hamarosan lejár! Most azt tudhatjuk meg, milyen Isten segítsége nélkül az életünk. (szar) Ha segítene, Sátán malmára hajtaná a szelet. Sátán azt állította burkoltan, hogy az ő uralma alatt jobb lenne az embereknek. Látjuk nem?
Nem ismtudom, szerintem ku%va jó most Isten nélkül az élet.
Van szabadidőm amiben pimpongozhatok, falatmászhatok, van switch litom azon is gameelhetek....
Jó barátnőm nincs, meg a hátam is meghúztam, de gondolom mindtkét problémám elmúlik.
"Ádám és Éva kijelentették azt, hogy engedetlenek lesznek Istennel szemben"
Te szerintem nem a Bibliát olvastad, csak az anime képeskönyv változatát :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!