Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Viccen kívül! Isten gonosz,...

Viccen kívül! Isten gonosz, vagy jóságos? Isten hol van most?

Figyelt kérdés

Ha megnézzük, akkor sokunk hiába imatkozik ő hozzá, mégse kap segélyt

Kegyelmet és gyógyulást, akkor ő most hol van?

2021. nov. 7. 19:33
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
0%

"Már bebizonyított nagyon ügyesen mindent amit írtam. Innentől nincs miről beszélni."

Persze, semmi baj :) Minden héten leírjátok ezt. Nem értetek a kérdéshez, logikailag pillanatok alatt kenterbe verlek titeket, utána meg jön a riadalom, mint a tyúkólban. És ezt már évek óta játsszátok. Nem unjátok még a folyamatos beégést?:)

Kreattival (két pipás okvetetlenkedő) nem érdemes szóba állni, mert csupán ennyire telik tőle, mint amit most is produkált.

Van egy másik két pipás is, az is kenterbe ver titeket mindig :)

"Ne etesd a trollt!"

Egy trolltól ez nagyon eredeti megállapítás:)

"Már bebizonyított nagyon ügyesen mindent amit írtam. Innentől nincs miről beszélni."

De ha meg belátod, hogy bebizonyítottam az igazam azokra, amiket írtál, akkor minek volt ez a kálvária?:)

2021. nov. 8. 12:50
 32/55 anonim ***** válasza:
96%

31.

Első és utolsó üzenetem hozzád.

Légyszíves fejezd be ezt. Azzal amit itt csinálsz rossz színben állítod be a hívőket. Nem tudom hogy te valóbban hiszel -e de a valódi hívőknek ezzel ártasz. Sokan akik olvassák azt amiket írtál rossz véleményt alkotnak a hívőkről. Pedig nem vagyunk mind olyanok mint te de a emiatt mégis úgy fognak hozzánk állni.

Ezért kérlek hogy ne árts nekünk és fejezd ezt be.

Mint írtam ez az első és az utolsó üzenetem neked. Ez a kérés. Légyszíves gondolkodj el azon amit írtam és ha valóbban hívő vagy akkor dönts aszerint. Remélem jól döntesz.

2021. nov. 8. 13:03
 33/55 anonim ***** válasza:
0%

"Első és utolsó üzenetem hozzád."

Igen, már ez is az utolsó utáni, utáni, utáni. Ne fáradsz magad, hiteltelen vagy a hívők szemében. Mindig megy a lejáratás, de ez a ti utatok, nektek ezt kell csinálni, nincs más esélyetek, nincs más fegyveretek

2021. nov. 8. 13:38
 34/55 A kérdező kommentje:

Isten azért "segít" rajtatok, mert "csak úgy érzitek"

Segíts magadon, mert isten magától nem segít " Mert úgy gondolod, attól isten nem segít"

2021. nov. 8. 13:47
 35/55 anonim ***** válasza:
10%

"Segíts magadon, mert isten magától nem segít"

Segít ő, de Jézus pontosan megmondta, hogy nekünk az Ő akaratát kell teljesíteni, erre legyen gondunk. Majd Isten betölti a szükségleteinket.

2021. nov. 8. 13:49
 36/55 anonim ***** válasza:
Egyszeri segélyt az államtól lehet kérni. Cigányok szokták főleg...
2021. nov. 8. 16:45
 37/55 A kérdező kommentje:
Utolsó! Látszik, hogy a kérdést nem értelmezted át és nem írsz normális választ, akkor miért nem csöndet választod inkább?
2021. nov. 8. 17:27
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

Pedig igaza van. Szégyenletes amit művelsz, és a viselkedésedben a kereszténységnek még legapróbb szikráját sem lehet felfedezni.

Én szégyellem magam hogy egy ilyen ember mint te, járatja le a minősíthetetlen viselkedésével az igaz keresztényeket.

Vagy indulj el végre a megszentelődés útján, vagy hagyd ezt az egészet! De soha nem leszel keresztény csak azért, mert annak mondod magad, miközben a cselekedeteid csak cáfolják ezt.

2021. nov. 8. 23:10
 39/55 anonim ***** válasza:
96%

Ebből is látszik, hogy a kereszténységnek nem az ateizmus a legnagyobb ellensége. A kereszténységet belülről érik sebek az ilyen elmebeteg, és egyéb problémás emberek részéről.

2021. nov. 9. 00:47
 40/55 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis #38-nak írtam az előbbit.
2021. nov. 9. 00:48
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!