Viccen kívül! Isten gonosz, vagy jóságos? Isten hol van most?
Ha megnézzük, akkor sokunk hiába imatkozik ő hozzá, mégse kap segélyt
Kegyelmet és gyógyulást, akkor ő most hol van?
"Már bebizonyított nagyon ügyesen mindent amit írtam. Innentől nincs miről beszélni."
Persze, semmi baj :) Minden héten leírjátok ezt. Nem értetek a kérdéshez, logikailag pillanatok alatt kenterbe verlek titeket, utána meg jön a riadalom, mint a tyúkólban. És ezt már évek óta játsszátok. Nem unjátok még a folyamatos beégést?:)
Kreattival (két pipás okvetetlenkedő) nem érdemes szóba állni, mert csupán ennyire telik tőle, mint amit most is produkált.
Van egy másik két pipás is, az is kenterbe ver titeket mindig :)
"Ne etesd a trollt!"
Egy trolltól ez nagyon eredeti megállapítás:)
"Már bebizonyított nagyon ügyesen mindent amit írtam. Innentől nincs miről beszélni."
De ha meg belátod, hogy bebizonyítottam az igazam azokra, amiket írtál, akkor minek volt ez a kálvária?:)
31.
Első és utolsó üzenetem hozzád.
Légyszíves fejezd be ezt. Azzal amit itt csinálsz rossz színben állítod be a hívőket. Nem tudom hogy te valóbban hiszel -e de a valódi hívőknek ezzel ártasz. Sokan akik olvassák azt amiket írtál rossz véleményt alkotnak a hívőkről. Pedig nem vagyunk mind olyanok mint te de a emiatt mégis úgy fognak hozzánk állni.
Ezért kérlek hogy ne árts nekünk és fejezd ezt be.
Mint írtam ez az első és az utolsó üzenetem neked. Ez a kérés. Légyszíves gondolkodj el azon amit írtam és ha valóbban hívő vagy akkor dönts aszerint. Remélem jól döntesz.
"Első és utolsó üzenetem hozzád."
Igen, már ez is az utolsó utáni, utáni, utáni. Ne fáradsz magad, hiteltelen vagy a hívők szemében. Mindig megy a lejáratás, de ez a ti utatok, nektek ezt kell csinálni, nincs más esélyetek, nincs más fegyveretek
Isten azért "segít" rajtatok, mert "csak úgy érzitek"
Segíts magadon, mert isten magától nem segít " Mert úgy gondolod, attól isten nem segít"
"Segíts magadon, mert isten magától nem segít"
Segít ő, de Jézus pontosan megmondta, hogy nekünk az Ő akaratát kell teljesíteni, erre legyen gondunk. Majd Isten betölti a szükségleteinket.
Pedig igaza van. Szégyenletes amit művelsz, és a viselkedésedben a kereszténységnek még legapróbb szikráját sem lehet felfedezni.
Én szégyellem magam hogy egy ilyen ember mint te, járatja le a minősíthetetlen viselkedésével az igaz keresztényeket.
Vagy indulj el végre a megszentelődés útján, vagy hagyd ezt az egészet! De soha nem leszel keresztény csak azért, mert annak mondod magad, miközben a cselekedeteid csak cáfolják ezt.
Ebből is látszik, hogy a kereszténységnek nem az ateizmus a legnagyobb ellensége. A kereszténységet belülről érik sebek az ilyen elmebeteg, és egyéb problémás emberek részéről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!